Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü
külföldi munka angliai munka vidámpark

Vidámparki munka Angliában

Fizetés: kb.
435.000 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Állás ID: 211

2019 áprilisi kezdéssel a butlinsi szórakoztató központ gyakornoki programjának keretében felvételt hirdet felszolgáló pozícióba hosszú távra. Tapasztalat előnyt jelent, de nem feltétel!
Kiváló lehetőség azoknak, akik nem csak pénzt keresni és nyelvet gyakorolni, de egy kicsit élni, szórakozni is szeretnének Angliában!

Kinek ajánljuk?
Elérhetőség: Aktuális
Munkaterület: Vendéglátás

Soknemzetiségű személyzet dolgozik a parkban, de jó eséllyel már az első héten egy gulyáslevest főző magyar csapatban találod magad a létesítmény egyik udvarán! Az egész évben nyitva levő tengerparti "vidámparkban" éttermek, szállás- és sport, wellness létesítmények találhatók. 

Felszolgálás/bár:

Barátságos és mosolygós vagy, akkor is, ha a dolgok kissé hektikusak? Akkor téged vár a  bővülő felszolgálói csapat, hogy együtt felejthetetlen éttermi élményt nyújthassatok a vendégeknek.  Felszolgálás, asztalok letakarítása, étterem tisztán tartása lesz a feladatod. 

Ha nincs ezekben a munkakörökben előzetes tapasztalatod, akkor sem kell aggódnod, mindenre megtanítanak. Csak a lelkesedésedre és jó angol nyelvtudásra lesz szükség!

Takarítás:

A közhiedelemmel ellentétben ez a legnépszerűbb pozíció, hisz itt lehet a legmagasabb óraszámban (heti 40) dolgozni, ezen felül még van lehetőség más pozíciókban túlórára a parkon belül. A takarítók feladata a resortban lévő szállás(ok) szobáinak rendbetétele, felkészítése check-in-re stb. A heti 40 órán felül annak van lehetősége más pozíciókban túlórázni (pl.: medence mellett, étteremben, stb), aki nagyon ügyesen végzi a munkáját, tehát fiúk-lányok, seprűre fel! 

A felszolgáló munkakörben tevékenykedők is hétfőnként és péntekenként besegítenek a takarítók munkájába. 

 

Amit kínálunk:

  • fiatalos, lendületes munkakörnyezet a tengerparton 
  • szállás teakonyhával, fürdőszobával felszerelt apartmanokban rezsivel együtt maximum 180 GBP/hó/fő (kaució nincs) áron 
  • jelentős (kb. 200 000 Ft) havi megspórolható jövedelem, 
  • lehetőség más részlegeken (Vendéglátás, szórakoztatás, stb) való kiegészítő munkavégzésre az esti órákban, ezért lehet még többet keresni
  • angol tanulás anyanyelvi környezetben 
  • munkaidőn kívül a központ létesítményeinek kedvezményes/ingyenes használata. 

A cég három szórakoztató parkjában jelenleg is több száz elégedett ügyfelünk dolgozik! Jelentkezőink fele már egy ismerőse ajánlására érkezik.

KIUTAZÁS és munkakezdés ÁPRILIS elején. (A munkáltatóval való angol nyelvű interjú március 18.-án kerül megrendezésre.) 


Elvárások a pályázótól:
Ez egy különleges lehetőség, mivel a magabiztos, TÁRSALGÁSI SZINTŰ ANGOL nyelvtudáson kívül szinte nincs másra szükség, vendéglátós vagy takarítói tapasztalat NEM elvárás. Ez egy remek lehetőség a szórakozással egybekötött pénzkeresésre!