Állások Menü
0

V. Tamás - IT projektmunka London

V. Tamás - IT projektmunka London Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v119
Osszefoglalva: elégedett voltam a **** szolgáltatásaival, és elégedett vagyok az itteni uzleti lehetoségekkel, és kornyezettel is. Tisztességes munkáért tisztességes fizetést lehet kapni, tényleg megbecsulik a szaktudást, de ahhoz, hogy ez így legyen meg is kell lennie a megfelelo tudásnak. Aki kezdoként szeretne nekivágni annak más út lehet járható. Katie abszolút segítokész, és kedves, nem lett volna Neki kotelezo, de segített a menyasszonyomnak is az életrajzában.
Leírás

Kedves Rita,

Koszonom az érdeklodést, szívesen beszámolok az eddigi tapasztalataimról. Mindenekelott eloljáróban azt, hogy a kozeljovoben nem tervezunk haza koltozni :)

A **** szolgáltatásai korrektek, és profik. Az alapveto koncepció az, hogy az elso 1 hétben az életrajz feltuningolása torténik meg, ami tényleg nagyon jelentosen megváltoztatja az addigi életrajz tartalmát és felépítését is. Ez valóban 1 hetes elég komoly munkát igénylo folyamat. Mivel be kell járni miatta a **** irodájába, így napi útikoltséggel is számolni kell (pl. Metró, vagy buszjegy). A második héttol az életrajz bekerul pár álláskereso adatbázisba, és onnantól el lehet kezdeni már keresni a pozíciókat. Az én életrajzom olyan jól sikerult, hogy engem hívtak az ugynokok, nem nekem kellett keresni, és ez még most is így van, folyamatosan kapom az ajánlatokat.

A **** konstrukciója alapvetoen szerzodéses munkákra épul, vagyis rovidebb-hosszabb szerzodéses jogviszonyban torténo munkavégzésre, amivel nincs is gond, mert sokkal jobban fizet, mint egy állandó állás, de fel kell készulnie a jeloltnek jópár dologra, mert ez nem való mindenkinek. Mivel azok a cégek, akik rovid-kozép távú szerzodéses megbízást keresnek alapvetoen azt várják el, hogy a munkatárs már megfelelo tapasztalattal rendelkezzen, így készulni kell rá, hogy kezdoknek ritkán kínálnak ilyen pozíciókat. Javasolt egy-egy nyelvben a minimum 5 éves szakmai tapasztalat. A másik nagyon fontos dolog, hogy itt az embernek el kell tudnia adni magát, elso korben telefonon. Vagyis az ugynokok telefonon fognak kommunikálni, ezt egy oldalról meg kell érteni (ami néha nehéz, mert hadarnak, néha durva akcentusuk van, stb.), illetve úgy kell tudni válaszolni is, hogy azzal a jelolt eladja magát. Ez elsosorban onbizalmat igényel, másodsorban pedig elég stabil angol tudást mind megértés, mind pedig beszéd szinten. Így azoknak sem javaslom, akik nem kommunikálnak megfeleloen. Úgy tudom, ezeket a **** is szuri, mert pont ezek miatt nem kotnek akárkivel szerzodést. Viszont a fentiek miatt nem árt, ha a jelentkezoben van egy kis vállalkozó szellem. A ****a továbbiakban alapvetoen tréningeket biztosít, hogy hogyan kell kommunikálni, hogy kell felkészulni, személyes interjun mire lehet számítani.

A munkakeresés kovetkezo fázisában a leendo potenciális ugyfeleknek be kell mutatni a tényleges szakmai tudást is, ami minden pozíció esetében másként torténik, azt már az ugyfél határozza meg. Voltak sima X-elos tesztjeim, de kemény algoritmusos programozás is. Gyakran van eloszor egy szakmai telefonos interjú kozvetlenul az ugyféllel is. Nekem a 2. hét végére már 3 személyes interjúm volt leszervezve, és a 3. hét végére meg is volt az elso szerzodésem. Viszont fontos tudni, hogy 15 éves tapasztalatom van, így elég impozáns az életrajzom, és viszonylag jól beszélek angolul is. Az elso szerzodésem majd most fog lejárni, de elmondhatom, hogy 300? feletti napi díjat fizetnek. Ami még fontos, hogy ha valaki úgy dont, hogy nekivág, akkor minimum 3 hónapra elegendo tartalékkal induljon neki. Az elso hónap végére ugyan megvolt az elso helyem, de csak a 2. hónap elején tudtam elkezdeni dolgozni, amit a 3. hónap második felében fizettek ki, miután a munka elvégzése minden oldalról igazolva volt. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy október elején érkeztem, és december 22-én kaptam meg az elso havi számlám értékét. A fizetés ennek ellenére kiszámítható, pontosan, határidore torténik, de ha valaki nem rendelkezik a megfelelo tartalékkal, akkor bajba kerulhet.

Osszefoglalva: elégedett voltam a **** szolgáltatásaival, és elégedett vagyok az itteni uzleti lehetoségekkel, és kornyezettel is. Tisztességes munkáért tisztességes fizetést lehet kapni, tényleg megbecsulik a szaktudást, de ahhoz, hogy ez így legyen meg is kell lennie a megfelelo tudásnak. Aki kezdoként szeretne nekivágni annak más út lehet járható. Katie abszolút segítokész, és kedves, nem lett volna Neki kotelezo, de segített a menyasszonyomnak is az életrajzában.

Remélem elég kimeríto így a válaszom, ha bármilyen további kérdésed van, akkor szívesen válaszolok arra is.

Udvozlettel:
Tamás

Irodáink:
Budapest: 06-1-203-5833
Csíkszereda: +40-266-312-111
Kolozsvár: +40-367-086-167

Kérjük, hogy hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: Informatika beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Cipruson és Krétán már április elején kezdődik a szezon! Németül beszélő fiatalokat keresünk szállodai animátornak. Az animátorok feladata, hogy a szálloda vendégeinek nyaralását egy élménnyé tegyék. Nappal sport programokat szerveznek nekik, este szórakoztató műsorokban vesznek részt, és közben valamikor még a gyerekekkel is játszanak   Az állás semmilyen előzetes képesítést nem igényel, mivel tréning egy görög szigeten biztosított. Ami fontos, az a pörgős, aktív személyiség és a német nyelv ismerete! Infó, jelentkezés: www.euwork.hu/animator