Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

P.Evelin bécsi ápoló visszajelzése

Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v164
Szia Eszter! :)

A munkahely több, mint jó. Most voltunk Rómában csapatépítőn 4 napig. 
A munkafeltételek teljesen jók, minden van, amire szükségünk van, és mindenből jó minőségű. 
A kollégákkal jó a viszonyom, lassan baráti szintre kerülök némelyikükkel. A vezetőséget össze sem lehet hasonlítani az eddigi főnökségeimmel, mindig mindenre van megoldás. 
A bérezéssel kapcsolatosan sem tudok mást írni, megkapom, amit ígértek 13-14. havi fizetéssel együtt. 
Természetesen az Euwork munkájával is elégedett vagyok, hiszen nem lennék itt most nélküle.

Mindenben megkaptam a kellő segítséget. 

Jövőt illetően pedig remélem, hogy innen vonulok nyugdíjba.
Munkaterület: Egészségügy, gyógyszerészet, szociális

Leírás

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: egészségügy beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!