Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

O.Gábor - Vizlágyító rendszer karbantartó

Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v99

Szia Anita!

Tomas, a kollegák nagyon kedvesek, jól ment a betanulás, mindenben segítenek tényleg. Két hétig laktam a Grange Moor hotelban Maidstone-ban. Nagyon kellemes volt, még a reggeli és a vacsi is a cég számlájára ment.

Leírás

Szia Anita!

Eddig hála Istennek minden rendben volt.

Két hétig laktam a Grange Moor hotelban Maidstone-ban. Nagyon kellemes volt, még a reggeli és a vacsi is a cég számlájára ment.

Aztán a második hétvégén odaadták a Van-t és mondták, hogy nézzek szobát Croydonban, közel egy Yellow storage-hoz. Csekkoljam le, stb...

Meg is lett a szoba, bár havi 500!! az nem kevés...mondjuk Croydon központban van a sétálóutca mellett.Láttam pont ma egy kedves házat az egyik ügyfélnél mikor voltam és azt mondta, hogy 800-ért bérli Kingston-ban.

De annyim most úgy sem lenne.

Tomas, a kollégák nagyon kedvesek, jól ment a betanulás, mindenben segítenek tényleg.

Elintéztem már pár dolgot. Van NI számom, bankszámlám, telefon előfizetésem (azt mondták jót tesz a credit score-nak), bejelentkeztem a Councilhoz.

Sokfelé jártam a Van-nel már, ma pl. Kingston, Ilford, Croydon, de voltam már mindenhol kb.

Szép a belváros, nem egyszerű a közlekedés, de nincs okom panaszra. Azért van, hogy 20 mérföldet megyek két óra alatt, máskor meg ezalatt eljutottam Verwoodba.

A munkába hamar bele lehet jönni, remélem elégedettek velem.

Az első önálló napomon a Van az autópályán defektes lett, nem volt jó. Azt sem tudtam, hol vagyok épp, de megoldottam.

Üdv: Gábor

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: műszaki beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!