Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

N.Gábor- nyelvtudás nélküli német raktár

Katt rá a felnagyításhoz
Fizetés: kb.
0 Ft
Állás ID: v454

Kedves Anita!

Már terveztem egy ideje hogy küldök helyzetjelentést. :)

Kezdem a szállással. Helyileg St. Georgenben van a munkahelytől kb. 30 km-re.

Négy szobás szépen felújított lakás egyik egy ágyas szobáját kaptam.

A munkahelyen mindent elmondtak rendesen, megkaptam a szerződést és számos magyar kollégával dolgozom együtt. 

Leírás

Kedves Anita!

Már terveztem egy ideje hogy küldök helyzetjelentést. :)

Kezdem a szállással. Helyileg St. Georgenben van a munkahelytől kb. 30 km-re.

Négy szobás szépen felújított lakás egyik egy ágyas szobáját kaptam


A munkahelyen mindent elmondtak rendesen, megkaptam a szerződést és számos magyar kollégával dolgozom együtt.

A munka 8-kor kezdődik és általában 9-10 órát dolgozunk egy nap, aminek tudtommal az az oka, hogy sokan vagyunk akik még kezdők, ezért nem vagyunk kész 8 óra alatt. Rendszeresen van szombati túlóra lehetőség, 6 órától általában 5-7 óra munka idővel.

A lakcímre is elvittek bejelenteni most csütörtökön (március 9.) és másnap pénteken (március 10.) nyitottunk bankszámlát.

Internetem úgy lett, hogy a lakás közelében van egy Telekom wifi hotspot és azt használom. Ennek 29.95 € a díja 30 napra.

Az összes problémám az volt, hogy meglehetősen sokáig húzták a lakcímre bejelentést és a számla nyitást.
 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: raktárimunka beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!