Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

M.Edit- Német betanított munka

Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v777

Koszonom a segitséged,igazán elégedett vagyok!Itt nincs lehetetlen,segitőkész mindenki,a kapcsolattartoinktól kezdve a munkatársaimig.Szorgalom,igyekezet kell es nem feladni.

A szállással sincs semmi gond,en egy igazán tiszta hàzaspárral vagyok egy lakreszen,szerencsem van.

Leírás

Kedves Anita,

ne haragudj,hogy ket het telt el es most jelzek vissza csak.Koszonom a segitséged,igazán elégedett vagyok!Itt nincs lehetetlen,segitőkész mindenki,a kapcsolattartoinktól kezdve a munkatársaimig.Szorgalom,igyekezet kell es nem feladni.Ablakot szereltem először,de nem éreztem ra kellően es igen keveset csináltam,hat szegyenítően keveset.Athelyeztek,itt a betanító nő nagyon jó volt,mert nemcsak mutatott,hanem beszélt is.(Egyszer megmutatjak es fel kell fogni,amivel az elejen nekem gondom volt)
A szállással sincs semmi gond,en egy igazán tiszta hàzaspárral vagyok egy lakreszen,szerencsem van.Tagas a szobam is es fenyes.Hűtő és tv nincs a szobaban,de a konyhaban van hűtő es mi raadasul kaptunk meg egyet.Nincs panaszom,nem is lehet. A magyarok is rendesek mindnyajan. Jöhet barki,akinek van egy alap nemet tudasa,ajanlani tudom csak!
Szorgalom kell es arra epulhet minden.
Ne haragudj,h elhagytam az ekezeteket! Es köszönök mindent!
Tovabbi szep napot kivanok!

Üdvözlettel: Edit

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!