Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

K.Zoltán - raktári dolgozó Münchenben

Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v912

Nagyon megy az idő, de rendben mennek a dolgok és így talán kevésbé veszi észre az ember.

Mindent egybevetve jó döntés volt kijönni.

Leírás

Szervusz Anita!

Úgy gondolom, hogy nekem kellett volna előbb jelentkeznem, ahogy megláttam a levelet, akkor ugrott be: már negyedik hónapja vagyok kint... Nagyon megy az idő, de rendben mennek a dolgok és így talán kevésbé veszi észre az ember.

Azóta is a raktárban dolgozom, jók a munkakörülmények, a beosztással sincs gond. Már két alkalommal voltam otthon, igaz rövid időre, de ez benne volt a pakliban. Szállást váltottam, talált egy kiadó lakást a Martin, így június eleje óta már Freisingben lakom. 

A munkában is lesz változás, úgy tűnik, hogy szeptember közepétől a szállításra át tudok menni. Ez volt eredetileg is a terv,kamionsofőrként dolgozni a reptéren ahogy látom német partneretek minden tekinteteben ennek mentén halad. Csak úgy mint a fizetéssel, az is érkezik, ahogy megbeszéltük.

Mindent egybevetve jó döntés volt kijönni.

Remélem ti is jól vagytok, Neked és kollégáidnak is a legjobbakat kívánom!

Üdvözlettel: Zoltán

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: raktárimunka beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!