Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

K.Roland- járműfényező

Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v711

Itt mindenkinek megvan a saját feladata amit csinál.Szállás is nagyon jó. 3 km-re a munkahelytől így csak be kell bicajoznom. Azt tudom mondani nem csalódtam, most már tudom tervezni az életem. Az elején nehéz volt idegen közeg idegen emberek, más nyelven beszélnek amit nem értek. Mostanra bátrabb vagyok tele önbizalommal.

Leírás

Picit több mint két évet dolgoztam egy márkaszervizben Budaörsön. Ahogy jobban belejöttem a szakmába jobb fizetésre vagytam. Sokat kellett dolgoznom, volt hogy napi 10 órát 12-t, de a fizetésemen ez nem látszott. Elegem lett, hogy a hónap végére alig maradt valami, hogy nem lehet egyről a kettőre jutni. Úgy gondoltam megpróbálkozom külföldön. Tapasztalat szerzés céljából, fejleszteni az angol tudásom, új ismerősöket szerezni. Szeretek utazni, tavaly voltam először Hollandiában és akkor eldöntöttem jövőre itt szeretnék dolgozni. 2017 augusztusától kezdtem szervezni a dolgokat, interneten keresgéltem állások után.Mivel nem volt ismerősöm aki segít, csak a közvetítő jöhetett szóba. Így találtam rá az Euwork-re, ami nekem nagyon sokat segített, kiutazásban, papírokat elintézni, állást szerezni, stb. Nagyon rendesek. Felhívtam az irodát novemberben azt hiszem, hogy lehet e még jelentkezni a hollandiai fényező állásra?!És igen. Nagyon boldog voltam, mondtam innen akkor már sikerülni fog. Elmentem az állásinterjúra beszélgettünk magyarul meg angolul és azt mondták, hogy továbbítják a papírokat Hollandiába. Picit sokat kellet várni, mert jött karácsony és újév, de február közepén eljött az idő végre. Életem legjobb döntése volt, azt hiszem ha nem így döntök sok mindenről lemaradok és majd évek múlva ezen rágódom miért nem próbáltam meg?! Első cég ahova kerültem nem volt az igazi, nem beszéltek nagyon angolul, meg mindent úgy kellett kérnem, nem mondták meg mit hol találok csak itt van csináld. Három hetet töltsem ott de volt, amikor egy héten csak 3 napot dolgoztam. Majd kaptam egy SMS-t, hogy új helyre kerülök. Ezen a helyen dolgozom most is. Ingyen kávé, tej, leves, minden második pénteken szendvics, ha nagyon meleg van fagyit kapunk és süti vagy tortát is sokszor ehetünk. A hangulat nagyon jó, mindenki segítőkész,saját kocsid van amin rajta vannak a csiszolópapírok, csiszológépek, blokkok, scotch-brite, kesztyű, maszk, emelős állások vannak, így ha egy küszöböt csinálunk nem kell a földön feküdni vagy térdelni. Minőségi munkát kérnek ami nagyon tetszik és időd is van nem jönnek oda, hogy miért nincs már kész. Felszereltségben nagyon jó, minden van ami kell. Előkészítő munkát végzek, ha néha nincs annyi munka segítek előragasztani, polírozni és szétszedni ajtót vagy lökhárítót illetve össze rakni.  Otthon Magyarországon mindent kellett csinalni. Itt mindenkinek megvan a saját feladata amit csinál.Szállás is nagyon jó. 3 km-re a munkahelytől így csak be kell bicajoznom. Azt tudom mondani nem csalódtam, most már tudom tervezni az életem. Az elején nehéz volt idegen közeg idegen emberek, más nyelven beszélnek amit nem értek. Mostanra bátrabb vagyok tele önbizalommal.

 

 

Köszönök mindent!

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: autóipar beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!