Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Cs.György-asztalos

Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v56

Kedves Anita!

Májusban kezdtem dolgozni az osztrák partnercég által Ausztriában egy épületasztalos cégnél,ahol 3-4 hétig tartottak igényt a munkámra.Azt hittem ez katasztrófa,de egy héten belül újabb helyre közvetítettek ki ahol több magyar kollégával dolgoztam a szezonidő végéig.

Leírás

Kedves Anita!
Írok egy pár sort,bár nincs nagy tapasztalom a lizinges munkáról,ahogy itt így hívják.
Májusban kezdtem dolgozni a osztrák partnercég  által Ausztriában egy épületasztalos cégnél,ahol 3-4 hétig tartottak igényt a munkámra.Azt hittem ez katasztrófa,de egy héten belül újabb helyre közvetítettek ki ahol több magyar kollegával dolgoztam a szezonidő végéig.Tőlük tudtam meg,egy-egy közvetítés esetenként egy-két hétre is ,akár 3-4 napra is szólhat.Ez előny,hátrány,ki hogy érzi.
Öten dolgoztunk egy butorasztalos cégnél.A szezon végén október elején kettőnknek felajánlották,átvesz a cég.Igaz valamivel kevesebb fizetéssel,de egy ingyenes kétszobás lakást biztosítanak,gyalog 5 percre a munkahelytől,előreláthatólag egyéves munkaviszonyra.Kockázatos volt,elvállaltuk.Mostanra már csak ketten vagyunk.
A dilemma:az osztrák partnercég folyamatos munkát igyekszik biztosítani,igaz Ausztria egész területén akár tovább is/D,I/ami sok kilométer is lehet Másrészt azonban most mi ketten itt maradtunk saját foglalkoztatásban, ,közvetlen kontakt személyünk nincs, mely némi rizikót hordoz magában szemben az Önök által szervezett munkával.

A szállással és segítségnyújtással egyébként mindvégig elégedett voltam.

Dióhéjban ennyit.                         

Üdvözlettel:

György 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!