Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Adrienn - Butlins Vidámpark, Skegness

Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: V163
  Ha odafigyelsz arra, amit csinálsz és nem félsz keményen dolgozni azért, hogy a vendégeknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsad, akkor lehetőséged lesz az  előrelépésre és értékelni fogják a munkádat.

Leírás

Mindig is kíváncsi voltál, hogy milyen külföldön dolgozni? Kihívásra vágysz? Ha büszke vagy a munkádra, ha a tökéletességre törekszel akkor ez a munka neked való.

            Ha odafigyelsz arra, amit csinálsz és nem félsz keményen dolgozni azért, hogy a vendégeknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsd, akkor lehetőséged lesz az  előrelépésre és értékelni fogják a munkádat.

            A Butlins egy “szabadidő” park, ami valószínűleg nem mond sokat neked, mert Magyarországon nincs erre példa. Annyit jelent, hogy minden szállás, étterem és szórakoztató terem egy helyen van, így nem kell a vendégeknek elhagynia a parkot az egész nyaralásuk alatt. A te munkád ezeknek a szállásoknak a takarítása lenne.

            Én is takarítóként kezdtem és élveztem, leginkább azért mert a saját környezetemet is tisztán és rendezetten tartom és ezt szerettem volna átadni. Csoport vezetőként próbáltam a csapatomat is erre ösztönözni szélesebb körben.

             Adrienn-volt alkalmazott

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!