Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Olaszország, Németország, Belgium érdekel? OKÉ!

2018. 10. 01. 23:49:36

Olaszországban, Németországban, Belgiumban, vagy Hollandiában szeretnél elhelyezkedni, de csak angolul tudsz?

Ez most nem akadály! Amerikai katonai bázisokra keresünk minimális gyorséttermi tapasztalattal rendelkező éttermi dolgozókat! A fizetésből pedig alig kell költened, hiszen a szállás, illetve munkanapokon az étkezés ingyenesen biztosított. Feladatok, pozíciók: pultozás, konyhai kisegítés, takarítás, stb. ezeken felül számos bázisra étterem vezetőt is keresnek, természetesen csak hasonló tapasztalattal. Fizetés: általában az adott ország minimálbére, de mivel ebből szinte semmire sem kell költeni, ez így is egy remek ajánlat. 

Maradnál inkább az Egyesült Királyságnál? A Brit Királyi Légierő bázisaira is el tudunk helyezni ugyanilyen feltételekkel! A bázisok Suffolk megyében találhatók.

Ha a klasszikus szállodai munka mégis vonzóbb számodra, és tapasztalattal is rendelkezel, akkor pedig számos vidéki lehetőség áll rendelkezésre! Érdemes sietni, hiszen a karácsonyi nagy hajtásra való felkészülés már elkezdődött, tehát most lehet nagyobb arányú felvételre számítani! Jelentkezni mindegyik lehetőségre a bernadett@euwork.hu e-mail címen lehet.

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!