Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Termelési munka-Németország pároknak is

Katt rá a felnagyításhoz
Fizetés: kb.
600.000 Ft
Állás ID: 542
Németország területére keresünk akár NÉMET TUDÁS NÉLKÜL is termelési munkatársakat. Párok jelentkezést előnyben részesítik (férfi-nő). Az elhelyezés német partnercégeinken keresztül történik, és akár 1-2 héten belül sor kerülhet a munkába állásra, amennyiben a jelölt megfelel a feltételeknek.
Kinek ajánljuk?
Elérhetőség: Nem aktuális
Munkaterület: Gyártás, termelés

Leírás

Munkával kapcsolatos információk:
-Fizetés: br. 9,50€+ juttatás (25% éjszaka, 50% vasárnap, 100% ünnepnap)
-Munkaidő: 120-130 óra/ hónap
-Szállás: 130 munkaóra alatt ingyenes, fölött 250€/ hónap
-biztosítanak munkaruhát
-akár német tudás nélkül is
-Kezdés: 2020.08.10 és 2020.08.17Munkakör:

Termeléssel kapcsolatos folyamat:
-Különféle kiegészítők és reklámfüzetek beillesztése, behelyezése
-Sérült és törött termékek kiválogatása
-Kis hibák és papírelakadások kijavítása
-Papírmaradványok eltávolítása

Elvárások:

-Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
-„B” kategóriás jogosítvány
-csapatszellem
-fizikum
-szakmai tapasztalat nélkül is

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!