Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü
Ön itt jár: > >

Tanácsok


 


Megfontoltság

 

Légy megfontolt! Nagyon sokan meggondolatlanul maguktól kimennek külföldre és utána nem találnak állást maguknak. Rengeteg megkeresést kapunk ilyen emberektől, de nekik általában már nem tudunk segyíteni. Egyrészt mert az interjú a munkaadóval gyakran Magyarországon van, másrészt mert már nincs elég pénzük ahhoz, hogy újra elköltözzenek és szállást béreljenek. Tehát még itthonról, Magyarországról jelentkezz hozzánk, hogy mindent nyugodtan leszervezhessünk!
Ha bizonytalan vagy, olvasgasd már elhelyezett ügyfeleink visszajelzéseit, sztorijait a külföldi munka tapasztalatok között.


Jelentkezés, regisztráció:

 

Egyszerűen keresd meg azt az állást, ami érdekel és aminek a kiírt feltételeinek megfelelsz, és kattints a "Jelentkezem" feliratra, add meg az adataidat és tölts fel egy önéletrajzot.
Ha nem találsz rögtön számodra megfelelő állásajánlatot, akkor is azt javasoljuk, hogy regisztrálj nálunk, lehetőleg angol vagy német nyelvű önéletrajz csatolásával. Lehetnek olyan állásajánlatok, amik nincsenek fenn a honlapon, csak adatbázisunkban. Ezért is fontos, hogy a Te adataid szerepeljenek nálunk. Személyes adataidat minden esetben bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, emailt a regisztrációd miatt csak az Euworktől kaphatsz.
Kérlek fordíts rá gondot, hogy a tapasztalati résznél a leginkább relevánsat válaszd ki a legördülő menüből.

Ha folyamatosan up-to-date szeretnél lenni külföldi munkáink terén, akkor mindenképp like-olj minket a Facebookon. Ez azért is érdemes, mert amikor csak egy-egy embert keresnek egy gyorsan betöltendő pozícióra, akkor nem szoktuk azt feltölteni a weboldalunkra, viszont a Facebookon te azonnal értesülhetsz róla.

Önéletrajz:

 

Önéletrajzod legyen jól áttekinthető, aktuális és részletes. Régebben írt önéletrajzodat ellenőrizd, nem történt-e azóta valamilyen változás. Gondoskodj önéletrajzod angolra vagy németre fordításáról, mert azt szinte mindenhol kérik. Ha komolyan gondolod a külföldi munkavállalást, rögtön angol/német nyelvű önéletrajzot csatolj regisztrációdhoz. TOVÁBB


Állásinterjú:

 

Ha állásinterjúra hívunk be, készülj fel arra, hogy szóban ellenőrizzük angol vagy német tudásodat, kérdezünk tanulmányaidról és előző munkahelyeidről. Nem ritkán külföldi partnerünk telefonos interjú keretében is megkérdez majd Téged, ebben az esetben természetesen előre szólunk ennek időpontjáról. Amikor eljössz hozzánk, hoznod kell egy angol vagy német nyelvű, fényképes önéletrajzot kinyomtatva. Ha tudsz, hozz referenciákat, lehetőleg ezeket is angol vagy német nyelven.
Lehet, hogy sok kérdés felmerül még benned az állás interjú előtt a külföldi munkavállalással. vagy magával az állás interjúval kapcsolatban. Ezeket a kérdéseket itt igyekeztünk megválaszolni.
Ha még a fogadó országban is vár rád egy interjú, jól készülj föl rá. Informálódj interneten a fogadó cég iránt, az adott szakterületen szükséges ismereteket elevenítsd föl, és nézz utána, hogy kell egy ilyen interjún viselkedni. Az EUWORK szívesen felkészít Téged erre is!


Dokumentumok:

 

Ha külföldre utazol munkát vállalni, győződj meg róla, hogy útleveled és személyi igazolványod is érvényes, mert mindkettő szükséges lehet. Másolat, esetenként hiteles másolat vagy hivatalos fordítás kell minden papírról: diploma, bizonyítvány, születési anyakönyvi kivonat, egészségbiztosítás, stb. (Bővebb felvilágosítást is adunk, amikor egy álláslehetőség konkretizálódik.) Néhány kivételtől eltekintve NINCS szükség az Offi által hitelesen lefordított dokumentumokra, csak hivatalos fordításokat kérnek, ami azt jelenti, hogy egy (tetszőleges) fordító iroda kell, hogy lefordítsa dokumentumaidat. Hiteles fordítás szükségessége esetén sem biztos, hogy a lassú és drága Offi a legjobb választás. Német nyelvű fordítások esetében mi a nemzetközileg elismert hitelesítéssel dolgozó német fordítóirodát, az FL Intercoop nevű céget javasoljuk, amelynek Budapesten is van irodája (Tel.: 237-0100, Email:iroda@fli.hu).

Lehetőleg még itthon köss utasbiztosítást.


Pénz:

 

Nem kérünk sem regisztrációs, sem közvetítői díjat, sem előre, sem utólag. Ugyanakkor két külföldi partnerünk kér ún. programdíjat, amennyiben gyakornoki munkáról van szó. Ezt csak akkor kell kifizetned, amikor már megkaptad a gyakornoki állást. Ezen kívül számolnod kell az utazási költséggel, az étkezéssel, a közlekedéssel, a hivatalos ügyek intézéséhez szükséges díjakkal, és ha nem a munkaadó biztosít szállást, akkor az első havi lakbérrel, kaucióval is. Ezért rendelkezned kell alaptőkével (100 és 300.000 Ft között) az elinduláshoz, amíg első fizetésedet kézhez kapod. A velünk való találkozón pontosan meg fogjuk mondani, mire pontosan mennyi pénz kell, de az egyes hirdetéseinkben is fel an tüntetve, mennyi indulótőke szükséges (és ebbe már minden fent felsorolt tétel bele van kalkulálva).

Ez a befektetés az általunk közvetített munkáknál 1-2 hónap alatt megtérül, hisz ügyfeleink 250.000 Ft-nak megfeleleő valutát szoktak tudni félre tenni havonta. A pénz hazautalása családtagjainknak bankon keresztül igen költséges lehet! A Transferwise sokkal olcsóbb és gyorsabb megoldást jelent. Kipróbáltuk, működik, javasoljuk!

Nyelvtudás:

Rengetegen kérdezik, hogy nyelvtudás nélkül is el tudunk-e helyezni jelentkezőket. A válasz NAGYON RITKA ESETBEN.Ilyen esetekben megvizsgáljuk a céget, akivel szerződünk és gondoskodunk egy kinti magyar kapcsolattartótól is. Magyar bejelentéssel külföldön? KATEGORIKUS NEM. Sőt, kifejezetten felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy minden egyéb hallomás ellenére NE menjen ki külföldre nyelvtudás nélkül, mert valószínűleg csak a munkanélküliek számát fogja gyarapítani.Nyelvtanulásról bővebben


Utazás:

 

Partnereink olyan jelentkezőket várnak, akik legalább 3 hónapot szeretnének kint dolgozni, de sok esetben inkább 6-12 hónapra szerződtetik a munkavállalót. Utazáshoz a fapados légitársaságokat javasoljuk. Ajánlott légitársaságok: - Nagy-Britannia: EasyJet, Wizz Air, Ryan Air - Svédország: Snowflake, Wizz Air, esetleg Volánbusz - Írország: Airlingus, vagy Ryanair. Természetesen mehetsz kocsival is, sőt, a németországi és hollandiai állásainknál komoly előnyt jelent, ha valaki saját kocsival rendelkezik.
Ha még van kérdésed, írj nekünk:

center@euwork.hu

 

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?

Egy aloldalunkat szeretnénk figyelmetekbe ajánlani: www.euwork.hu/szaktudas-nelkul/raktari-munka. Ezen az oldalon a különböző országokból az összes raktári munkánkat megtudjátok nézni egyben: Nagy-Britannia, Hollandia és Németország. Így jobban össze tudjátok hasonlítani őket, illetve visszajelzéseket, beszámolókat is olvashattok.

Miért sokak választása egy raktárban vagy logisztikai központban dolgozni külföldön? Leginkább azért, mert semmilyen szaktudás vagy korábbi tapasztalat nem kell hozzá, viszont tiszta, rendezett munkahelyen dolgozhatsz, pontosan adják a fizetésedet, és ehhez a fizetéshez különböző műszakpótlékok, bónuszok járnak. Így összességében a fizetésed sem rossz és remek ugródeszka, azaz első munkahely egy új országban! A raktárakban szigorú szervezési és biztonsági előírásokat kell megérteni és követni, ezért nyelvtudás nélküli raktári munka nincs.