Állások Menü
0

Támogassuk 1000 gyerek karácsonyát! És nyerj kétszer!

2017-12-06 23:10:29

Akár csak két évvel ezelőtt, idén ismét arra kérnénk Titeket (különösen, ha már nyugat-európai fizetésnek örvendtek), hogy támogassátok az Age of Hope alapítványt és annak kampányát: ez az Ezer Gyerek Karácsonya. Ez egész röviden azt takarja,hogy minden évben ezer mélyszegénységben élő gyereket ajándékoznak meg karácsonykor, akik különben nem kapnának semmit sem :( 

Most kétszer nyerhetsz. Egyrészt segítesz egy csomó gyereken, és ettől máris jobban érzed  magad :) Másrészt az adományozók között értékes nyereményeket sorsolunk ki az EUWORK Kft jóvoltából!

Első díj: egy hazaútra szóló repülőjegy bárhonnan Európából! 2 db Második díj: ebédmeghívás egy hatalmas paprikáscsirke szendvicshez a budapesti Oktogonnál lévő Panineriában.  3 db Harmadik díj: professzionális hátmasszázs akár "házhozszállítással" is.

Hogy vehetsz ebben részt? Küldj tetszőlegesen nagy összeget az alapítványnak a következő címre: 

REMÉNY KORA Gyermekvédelmi Alapítvány -
ERSTEBANK 11600006-00000000-56705485
Majd, hogy be tudjunk azonosítani és részt tudj venni a játékban, kérlek add meg nevedet és email címedet ezen az űrlapon itt: 


Sorsolás: december 15, péntek. Figyelem, csalunk! Aki nagyobb összeget adományoz, annak neve többször fog bekerülni a kalapba, és így nagyobb eséllyel nyerheti meg az értékes nyeremények valamelyikét.

És, hogy miért éppen ez az alapítvány? Mert személyesen ismerjük őket, és tudjuk, hogy a pénz nem marketingre, alapítványvezetői fizetésekre, még csak nem is adminisztrációra megy el, hanem egy az egyben gyerekekre, szegényekre költik a befolyt összegeket. 

Előre is köszönjük a segítségeteket!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Cipruson és Krétán már április elején kezdődik a szezon! Németül beszélő fiatalokat keresünk szállodai animátornak. Az animátorok feladata, hogy a szálloda vendégeinek nyaralását egy élménnyé tegyék. Nappal sport programokat szerveznek nekik, este szórakoztató műsorokban vesznek részt, és közben valamikor még a gyerekekkel is játszanak   Az állás semmilyen előzetes képesítést nem igényel, mivel tréning egy görög szigeten biztosított. Ami fontos, az a pörgős, aktív személyiség és a német nyelv ismerete! Infó, jelentkezés: www.euwork.hu/animator