Állások Menü

Támogassuk 1000 gyerek karácsonyát! És nyerj kétszer!

2017-12-06 23:10:29

Akár csak két évvel ezelőtt, idén ismét arra kérnénk Titeket (különösen, ha már nyugat-európai fizetésnek örvendtek), hogy támogassátok az Age of Hope alapítványt és annak kampányát: ez az Ezer Gyerek Karácsonya. Ez egész röviden azt takarja,hogy minden évben ezer mélyszegénységben élő gyereket ajándékoznak meg karácsonykor, akik különben nem kapnának semmit sem :( 

Most kétszer nyerhetsz. Egyrészt segítesz egy csomó gyereken, és ettől máris jobban érzed  magad :) Másrészt az adományozók között értékes nyereményeket sorsolunk ki az EUWORK Kft jóvoltából!

Első díj: egy hazaútra szóló repülőjegy bárhonnan Európából! 2 db Második díj: ebédmeghívás egy hatalmas paprikáscsirke szendvicshez a budapesti Oktogonnál lévő Panineriában.  3 db Harmadik díj: professzionális hátmasszázs akár "házhozszállítással" is.

Hogy vehetsz ebben részt? Küldj tetszőlegesen nagy összeget az alapítványnak a következő címre: 

REMÉNY KORA Gyermekvédelmi Alapítvány -
ERSTEBANK 11600006-00000000-56705485
Majd, hogy be tudjunk azonosítani és részt tudj venni a játékban, kérlek add meg nevedet és email címedet ezen az űrlapon itt: 


Sorsolás: december 15, péntek. Figyelem, csalunk! Aki nagyobb összeget adományoz, annak neve többször fog bekerülni a kalapba, és így nagyobb eséllyel nyerheti meg az értékes nyeremények valamelyikét.

És, hogy miért éppen ez az alapítvány? Mert személyesen ismerjük őket, és tudjuk, hogy a pénz nem marketingre, alapítványvezetői fizetésekre, még csak nem is adminisztrációra megy el, hanem egy az egyben gyerekekre, szegényekre költik a befolyt összegeket. 

Előre is köszönjük a segítségeteket!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Elkészült az Euwork Kft Adatvédelmi Szabályzata az Európai Unió új adatkezelési rendeletének megfelelően. Ez a dokumentum Érthetően foglalja össze, mi történik az adataiddal regisztráció után, vagy amikor elküldöd a Cv-det emailben, valamint azt is, amikor már a közvetítés során újabb adatokat és dokumentumokat kérünk be tőled. Szintén tartalmazza a dokumentum azt, hogy milyen jellegű dokumentumot mennyi ideig őrzünk meg a rendszerünkben.  
A saját szabályzatunknak való megfelelés érdekében megsemmisítettük az összes elektronikus és írásos dokumentációt régi ügyfeleinkről. Így jelenleg azokkal kapcsolatban akikkel több évvel ezelőtt kerültünk kapcsolatba, jelenleg nem tudunk semmit.