Állások Menü
0

Szilveszteri hírlevél: Külföldi munka és egy új, itthoni lehetőség

2016-12-30 01:25:31
 
 


Tudtad? Magyarországon is kereshetsz olyan jól, mint külföldön.

Immár 10 éve közvetít az Euwork kifejezetten külföldre, és azon gondolkoztunk, hogy hogyan tudnánk kiegészíteni a szolgáltatási palettánkat. Szerencsére meg is találtuk, azt a szolgáltatást, amivel sokak életét jobbá tudjuk tenni.

A világon mindenhol hatalmas hiány van programozókból, ezért úgy döntöttünk, hogy programozókat fogunk oktatni. Fél éve dolgozunk egy olyan oktatási módszeren, amivel rövid időn belül biztos szakmai tudást tudunk átadni a tanulni vágyok részére. Mindezt kis csoportokban, teljesen megfizethető áron, a fő munkaidőn kívül.
Olyan tanárokat alkalmazunk, akik jelenleg is programozóként dolgoznak így a tudásuk aktív és megfelel a jelen piaci igényeknek.

Biztosak vagyunk abban is, hogy a nálunk végzett junior webfejlesztők  rövid időn belül munkát fognak találni itthon, vagy külföldön. Ebben minden segítséget (és kapcsolatot) megadunk, amit 10 éves állásközvetítői tapasztalatunk során megszereztünk.

További információt itt találtok: www.prooktatas.hu
Új Facebook oldalunk pedig a /prooktatas. 

Programozó oktatás

 

Új év – jó hír!

Néhány új évi fogadalmat segítünk megvalósítani:

  • valami újat tanulni
  • tökéletesíteni az angol nyelvtudást
  • utazni, más kultúrákat megismerni
  • egy kis megtakarításra szert tenni
  • barátokat szerezni, kapcsolatokat építeni

Hogyan? Mindössze magabiztos angol nyelvtudás szükséges hozzá! Legnépszerűbb angliai munkánk február végétől ismét aktuális! Légy része a vidámparkot is magában foglaló, angliai tengerparti üdülőközpont csapatának! (Szabadnapjaidon pedig élvezd te is a szolgáltatásait dolgozói kedvezménnyel!) Várjuk jelentkezésedet angol nyelvű fényképes önéletrajzzal, bővebb információt pedig honlapunkon találsz: http://www.euwork.hu/vidamparki-munka-angliaban-211


Szakképzett ápoló állásainkra 2017-ben is továbbra várjuk jelentkezéseiteket

(A külföldön élő ápolók is tudnak jelentkezni!)

Jelentkezési feltételek: Ápolói végzettség (OKJ 54-es ÁPOLÓ, OKJ 55-ös ÁPOLÓ, HID-as képzés , 1998 után végzett általános ápoló és asszisztens, diplomás ápoló)

Németország (Min. A2-es, alapfokú német nyelvtudás SZÜKSÉGES)                       

-Regensburg és környéke (heti 3 x ingyenes német nyelvtanfolyammal), Passau és környéke, Ingolstadt és környéke, München és környéke,

Rosenheim és környéke, Stuttgart és környéke

Ausztria (Min. B1-es-es, társalgási szintű német nyelvtudás SZÜKSÉGES)                   

Graz, Linz és környéke, Salzburg és környéke, Karintia, Innsbruck és környéke, Tirol és környéke, Voralberg-i régió

Svájc (Min. B2-es-es, középfokú szintű német nyelvtudás SZÜKSÉGES)                     

Bern és környéke, Fribourg és környéke, Konstanz és környéke, Sank Gallen és környéke

 

Németországi fogászati asszisztens állás 2017 januári vagy februári kezdéssel

Németországba, Hannover környékén lévő nagyobb városba keresünk egy elegáns, jól felszerelt fogorvosi rendelőbe tapasztalattal rendelkező, B1-es, társalgási szintű német nyelvtudással fogászati asszisztenst , 2017 januári vagy februári kezdéssel.

A bérezés 1900 EUR/hó, a lakások a környéken olcsón már 300-400 EUR-ért bérbe behetőek. Érdeklődés esetén küldje el német nyelvű fényképes önéletrajzát az eszter@euwork.hu e-mail címre.

 

Ausztriai (Innsbruck) fémipar, gyártás, termelés – CNC munka

Osztrák partnerünk B1-es, társalgási szintű német nyelvtudással rendelkező tapasztalt szakmunkásokat keres hosszú távra, Nyugat-Ausztriába (Innsbruck). Az új munkatársakat a munkaadó saját állományba veszi. A munkavégzés nem kölcsönző cégen keresztül történik.

Keresett szakemberek jelenleg: CNC-marós, CNC-esztergályos.

Körülbelül havi nettó 2000 EUR kereshető meg, plusz 13. és 14. havi fizetés. Túlóra esetén természetesen túlórapótlék jár.

Érdeklődés esetén küldje el német nyelvű fényképes önéletrajzát az eszter@euwork.hu e-mail címre.


Korrekt, szaktudást nem igénylő munka Németországban

autó rögzítő munka német kikötőben

Akik szeretnének belekóstolni egy kikötőváros mozgalmas életébe Emden-nél tovább ne utazzanak. Németország északi csücskébe, a holland határ közelében lévő sofőr/autó-rögzítő pozíció remek lehetőséget nyújt a nyelvtudás bővítésére, külföldi tapasztalatszerzésre, egyszóval: remek ugródeszka.  Aktív vezetési tapasztalatot és alapfokú német nyelvtudást igényel a munka, emellett a jó állóképesség is elengedhetetlen feltétel.  Ismertető videónkat az alábbi linkre kattintva nézhetik meg:

http://www.ndr.de/fernsehen/epg/import/Wie-geht-Der-groesste-Parkplatz-Europas,sendung569844.html

Nettó 1100 euros alapbér, felszerelt szállás 200-250 euro/hó áron biztosított. Az egyéni kiutazást követően a munkaadó saját kisbuszával jutnak el a dolgozók a munkahelyre. Már hónapok óta dolgoznak itt ügyfeleink, nem egy zsákbamacska.


Hegesztő állás Írországban

Guinness, Leprechaun koboldok és St. Patrick országába, Portalington városába invitálunk MÍG hegesztő minősítéssel rendelkező szakembereket. Januári kezdéssel várják angolul alapfokon beszélő, de több év hegesztői tapasztalattal rendelkező jelentkezőket. A munka során remek lehetőség adódik a nyelvismeret megszerzésére egy multinacionális, jó hangulatú csapatban, biztonságos munkakörmyezetben. Szabadidőben lehetőség adódik a híresen vadregényes ír tájak felfedezésére.

Jelentkezni, érdeklődni: anita@euwork.hu emailcímen lehet.


Irodai állás Angliában

Azon ügyfeleink igényeinek eleget téve, akik magas szintű angol és német nyelvtudásuk birtokában inkább szellemi munkára vágynak külföldön is, egyre több irodai pozíciót vettünk fel a kínáltunkba. Ezek közül a legnépszerűbb a Customer service advisor pozíció (http://www.euwork.hu/kulfoldi-munka/angliamunka/customer-service-advisor-633), ugyanis egy nemzetközi multinacionális cég berkein belül hosszútávon nyújt a szakmai fejlődési és nyelvtanulási lehetőség mellett, természetesen remek pénzkereseti lehetőséget bárkinek, legyen akár pályakezdő vagy tapasztalt.

Végül, de nem utolsó sorban: 

Boldog új évet kívánunk! Legyen 2017 egy szuper év neked is!

 
Küldd tovább egy barátodnak
Ez egy általános hírlevél, lehet, hogy egyik állás sem érdekes Neked. De esetleg tovább-küldheted egy barátodnak, akit érdekel!
 
Leiratkozás
Ezt a hírlevelet azért kapod, mert korábban regisztráltad magad a www.euwork.hu webcímen. Amennyiben nem szeretnél további hírleveleket kapni, csak kattints ide! [UNSUBSCRIBE]
 
 
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Szaktudást Nem igénylő Állásaink
Tudtad?

Akár csak két évvel ezelőtt, idén ismét arra kérnénk Titeket (különösen, ha már nyugat-európai fizetésnek örvendtek), hogy támogassátok az Age of Hope alapítványt és annak kampányát: ez az Ezer Gyerek Karácsonya. Ez egész röviden azt takarja,hogy minden évben ezer mélyszegénységben élő gyereket ajándékoznak meg karácsonykor, akik különben nem kapnának semmit sem :( 

Most kétszer nyerhetsz. Egyrészt segítesz egy csomó gyereken, és ettől máris jobban érzed  magad :) Másrészt az adományozók között értékes nyereményeket sorsolunk ki az EUWORK Kft jóvoltából!

Első díj: egy hazaútra szóló repülőjegy bárhonnan Európából! 2 db Második díj: ebédmeghívás egy hatalmas paprikáscsirke szendvicshez a budapesti Oktogonnál lévő Panineriában.  3 db Harmadik díj: professzionális hátmasszázs akár "házhozszállítással" is.