Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Szerelő/toronydaru kezelő/hegesztő-minősített hegesztő/lakatos/alpinista-ipari alpinista nyelvtudás nélkül is

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, német/magyar/angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között, valamint ugyanezen időben fogadjuk hívását a 00 36 30 608 3911-es telefonszámon.
Fizetés: kb.
520.000 Ft
Állás ID: 906

Osztrák vállalat magyarországi kirendeltsége keres nagyjából 100 fő munkavállalót az Unió teljes területére.  

Kinek ajánljuk?
Elérhetőség: Aktuális
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Munkaterület: Építőipar

Leírás

Amit a munkaadó kínál:

  • továbbképzések
  • hosszútávú foglalkoztatás
  • bér: az adott kiküldetési ország törvényei által meghatározott (minimum nettó 1600 EUR)
  • ingyenes, kulturált szállás főzési, mosási lehetőséggel
  • a kiutazás is a cég költsége 
  • magyar bejelentés és kiküldetési megbízás

Amit elvárunk:

  • szakképesítés nem elvárás, de előny (hegesztő, darukezelő, gépkezelő, alpinista-ipari alpinista)
  • német/angol nyelvtudás nem feltétel, de előny (előrelépési lehetőségek)
  • hajlandóság különböző országokban történő 6 hét kiküldetés - 1 hét szabadság rotációban történő munkavégzésre (pl.: Belgium, Ausztria, Németország, Franciaország)

Feladatkör:

  • vas- és acélszerkezetek szerelése, hegesztése, csavarozása, blokkelemek magasba emelése, az álló szerkezethez rögzítése

Indulótőke szükséges:  Az első hónapban felmerülő költségek, mint étkezés és személyes szükségletek miatt, minden esetben ajánljuk ügyfeleinknek, hogy 100.000 Ft-nak megfelelő kiutazási költséggel számoljanak. 

Bővebb információ és jelentkezés MAGYAR/NÉMET/ANGOL nyelvű önéletrajzzal az lucia@euwork.hu címen!

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Vélemények

Erről az állásról még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!