Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Szellemi munkák külföldön (és belföldön)

A külföldi állások általában valamilyen fizikai munkát rejtenek, legalábbis akkor, ha az még Magyarországról pályázható. Ennek több oka is van.

1) Szellemi munkáknál nagyobb bizalomra lehet szükség, szeretnének a munkaadók személyesen találkozni a jelentkezőkkel, viszont -ahogy Magyarországon is- lehetőleg azonnal.
2) Szellemi munkák esetében kíváló idegennyelv tudás szükséges, és nagy előny a helyismeret is. 
3) A diplománk elismertetése nem automatikus, azt honosítani kell, különben a külföldi munkaadók nem tudhatják, milyen tudást jelent az adott magyar diploma.

Hírlevél feliratkozás: http://euworkhu.web.maxer.hu/hirlevel/?p=subscribe

Ennek ellenére lassan egyre több külföldi szellemi állás van az Euworknél is. A mindig is keresett orvosokon felül műszaki informatikust (kb. rendszergazda) keresünk Németországba, ráadásul itt már dolgozik is sikeresen elhelyezett ügyfelünk. Szintén Németországba, csak éppen Berlinbe keresünk C++ programozót, álomfizetéssel - egyáltalán nem csak senior pozicióba! Londonban is abszolút keresettek a magyar szoftver fejlesztők, itt kombináljuk az alkalmazotti és a projektmunkás lét előnyeit.

Szociális munkások, ovónők és más szakmák számára is izgalmas lehetőség az autista vagy sérült emberek (vagy autista gyerekek) segítő gondozása, fejlesztése Angliában. "Egzotikum": call center munkatárs a lengyelországi Szczecinben, a magyaron kívül csak angol tudás szükséges. 

Végül pedig: a Prooktatás másodállásban keres Javascript és Back-end (php/MySQL) oktatókat Budapesten, szeptemberi kezdéssel. Előzetes oktatói tapasztalat nem szükséges, a szakmai tudás a fontosabb!

További szellemi állásaink: www.euwork.hu/szellemi-allasok

Nem ezeken a területeken van diplomád?

 

Akkor is érdemes lehet most megpróbálkoznod az elhelyezkedéssel külföldön is. Az általános munkerőhiány miatt most könnyebben lehet kikapni például egy irodai munkát is, mint a korábbi években. Ehhez érdemes lehet ugródeszka állásokat igénybe venni. Ez azt jelenti, hogy elvállalsz egy egyszerű (fizikai) munkát valahol, csak azért, hogy gyakorold a nyelvet, a helyi kiejtést, szerezz helyismeretet, adószámot és referenciát. Utána már sokkal jobb eséllyel tudsz pályázni egy szellemi munkára is, amire persze sokkalta jobbak az esélyeid egy nagyvárosban. Ilyen ugródeszka állásaink a raktáros Bristolban (szállással), a londoni vendéglátás, az Amsterdam melletti mezőgadasági munkáink, Németországban pedig reptéri munkáink Münchenben és Frankfurtban.

 

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Az Euwork garantáltan  nem fogja senki postaládáját eldugítani! Havonta maximum egy hírlevelet küldünk ki legújabb állásainkról és külföldi munka híreinkről. Ráadásul ezek a hírlevelek tematikusak: mindenki csak arra iratkozik fel, ami számára érdekes: e szerint külön hírlevelet küldünk az angolul tudóknak, a németül tudóknak, a nyelvet nem beszélőknek és a kizárólag szellemi  munkában gondolkodóknak. Ezen a linken tudsz feliratkozni! És akkor nem fogsz lemaradni semmiről, bár, ha biztosra akarsz menni, látogass el Facebook oldalunkra is és likeolj!