Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Szállodai munka az Egyesült Királyságban

külföldi munka angliai munka szakképesítés nélkül

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között, valamint ugyanezen időben fogadjuk hívását a 00 36 30 608 3911-es telefonszámon.

Fizetés: kb.
489.600 Ft
Állás ID: 077

Vendéglátásban dolgozni vágyók figyelem!

Közel 600 szállodában olyan munkalehetőségeket kínálunk, amelyeknek többsége angliai, skóciai és walesi kedves kis városokban, vagy azok közelében helyezkednek el. Leggyakoribb induló pozíció a "General Assistant", azaz szállodai mindenes. Emellett FELSZOLGÁLÓ, PINCÉRNŐ, BÁRPULTOS, KONYHAI ALKALMAZOTTI, SZOBALÁNY ÉS RECEPCIÓS POZÍCIÓK is vannak!

Kinek ajánljuk?
Elérhetőség: Aktuális
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (5)
Munkaterület: Vendéglátás

Leírás

Vidéki szállodai programunk keretében olyan 18 és 35 év közötti fiatalokat keresünk, akik szívesen kipróbálnák magukat az Egyesült Királyságban, vagy esetleg ott szeretnének letelepedni és már minimum 1-2 hónap vendéglátói munkatapasztalattal rendelkeznek.

Csak olyan pozícióra jelentkezz, amiben már van tapasztalatod, illetve jó angoltudással tapasztalat nélkül is el tudunk helyezni szobatakarítói pozícióra.

Miért jó ez a munka?

  • A szállás nagyon kedvezményes áron biztosított, így akár havi 250-300.000 forintnak megfelelő fontot is meg lehet spórolni
  • Az angoltudásod anyanyelvi környezetben fejlesztheted
  • Gyönyörű tájakon kirándulhatsz
  • Vendéglátó ipari főiskolások gyakorlati idejüket is tölthetik
  • Remek ugródeszka egy új élet kialakításához
     

Mire van szükséged, hogy kiindulhass?

  • Elszántság
  • Rugalmasság
  • ~300.000 forint kezdőtőke

További információk a szállodai munkalehetőségeinkkel kapcsolatosan.

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 12.

Szia Bernadett!

Szerencsésen megérkeztünk. Mindenki nagy szeretettel fogadott minket.
Megérkezésünkkor kaptunk tortát ill. kávét. A főnök asszony Ann nagyon rendes és segítő kész. Kaptunk welcome csomagot. :) Nagy meglepetés volt számunkra a fogadtatás. A szállás is nagyon jó.
A munkába pedig belerázódunk majd.
A kollégák is rendesek.
Azt gondolom hogy szerencsések vagyunk.
Nagyon szépen köszönjük a segítségedet.

Üdvözlettel Anna és Tamás
| 5 / 5 csillag!
2017. 08. 02.

Kedves Bernadett!

Természetesen minden a legnagyobb rendben nemcsak a munkával, hanem a csapattal is, és jó sok tennivalóm akad, ezért nem írtam még semmi visszajelzést. Jól elleszek itt 2-3 évig, mert nagyon bevált máris az egész recepciós munka, és már a bárba is kaptam betanítást.

A recepción mindig akad tennivaló, de természetesen a főnökök elvárják, hogy igyekezzem elintézni a megadott ált. 36-38 heti óra alatt. Amennyiben nagyon sok a vendég és kevesen vagyunk rájuk a recepción, és még a bárban is be kell segíteni, természetesen a napi teendők elvégzéséhez kellő extra időt szépen kifizetik plusz órába. Nem hiányzik a folytonos 40 óra, de a managereknek is változik az óraszáma, semmi sincs kőbe vésve.
Az egész munkafolyamat, a betanítás, minden terv szerint megy, szóval ha valamire betanítanak, abba rendesen belefeccölnek időt és erőforrást, hogy azt tutira jól el tudd sajátítani. Bármi gondod akad időközben, mindig rendelkezésedre állnak és segítőkészek a főnökök. A felelősségvállalással kapcsolatban nagyon modern és tisztességes módon látják a dolgokat, tehát nem kell attól tartani, hogy bárki bármi okból hátba akarna szúrni, vagy kitolni velem, mert mindenki mindennek a végére jár.
Pénzügyileg teljesítményarányosan működik a helyzet főképp, mert annak adnak jó lehetőséget, hogy több óraszáma legyen, aki jól végzi a munkáját amúgy is, szóval még többet kereshet. A borravaló nagy divat az étteremben, a bárban, de nem szokványos a recepción, tehát inkább ott az órabérre kell alapozni. Mivel az adót akkor is levonják eleinte, ha még el sem érted az adóköteles évi keresetet, elég nehéz a tényleges pénzt kiszámítani, de óraszámtól függően a recepción 25 éves kor alatt lehet pl. átlag 36 órával havi min. 200ezret félre tenni úgy, hogy abból már adóztál (ennek egy részét visszaigényeled következő áprilisban), lakhatást, étkezést, buszjegyeket fizettél. Nagyon jó, fix kis kereseti lehetőség, és van mellette esély máshol is munkát vállalni, ha nem lenne elég, mert igyekeznek azokat is figyelembe venni, akik másik hotelekbe is bedolgozgatnak, hogy több óraszámuk legyen.
A szállás ebben a hotelben egyénileg vagy pároknak történik külön szobákban megosztott fürdővel, és a karbantartót mindig meg lehet keresni a kisebb-nagyobb bajokkal, ha adódnak, de alapvetően, kényelmes kis frissen felújított/rendbe hozott helyet kapnak az újonnan érkezők. Az ingyenes internetnek vannak jobb és rosszabb napjai, de 90%-ban működik, és Skype-ra is alkalmas, bár páran előfizettek maguknak saját internetre és még TV-re is, szóval még az is elintézhető, ha beszél az ember a managerekkel.
A munkatársakkal, ha nyitott az ember a különféle népekre, nagyon könnyen ki lehet jönni, a főnökök pedig nagyon megértőek és főként emberségesek, amikor bármi nehézséggel találkoznak. Ha valakinek nyelvi bajai adódnak, hát igyekeznek azt is a lehető legjobban kezelni, megvárják, míg megszokja a helyi beszédmodort és kifejezéseket. A walesi nyelv nem ismerete semmin sem változtat, csak kissé nehezebb megtanulni, hogyan kell kiejteni a helységek nevét. Azoknak, akik alacsonyabb nyelvi szintről indulnak pl. Housekeepingen, adott a lehetőség a nyelvi fejlődés után átkerülni pl. az étterembe/bárba is. Habár enyhén érezni, hogy az étteremben azért nagy a verseny a több lehetőségért és több óraszámért, mégis az egész humánusan és ellenszenvtől mentes módon zajlik le, így a csapat hatékonyan tud működni ott is.
Majdnem mindig mindenki azt és csakis azt csinálja, ami a beosztásához kötődik, de néha-néha be kell segíteni más részlegeken is, ha úgy adja a helyzet, viszont ebben a hotelben igyekeznek az embert akként alkalmazni, amiként felvették eredetileg is. A főnökök igyekeznek a legtöbbet kihozni a "specialista" emberkékből, ami hasznára válik az egész társaságnak, így a legjobb viszajelzéseket a személyzetet illetően kapjuk.
Maga a hotel épülete rászorul egy alapos felújításra, de teljesen élősködőmentes (ami sajnálatosan más akár 5 csillagos hotelekről sem mindig mondható el), és azért történelmi jellegét tekintve mégis csak prezentálható állapotban van. Pont emiat és a személyzet miatt is a vendégek 50%-a rendszeresen visszajár, tehát van lehetőség egy kis "szolgáltatáshű" réteg kialakítására, akik akkor is téged fognak kérni ügyintézésre/pincérkedni/akár még szobalánynak is, ha előtte veled még csak egyszer találkoztak, de meg voltak elégedve. Az ilyenektől mindig jön a borravaló, még a takarítóknak és a recepciósoknak is, és lehet rájuk számítani a következő 3-4 hónapban, mert mindig jönnek, évente többször!
Végül a hotel profilját illetően: maguk a vendégek ált. 50-60 év fölöttiek, sokan mozgás-/hallás-/látássérültek vagy értelmi képességeiknek nem a csúcsán vannak, de csak türelmesen és megértően kell bánni velük, semmilyen nehézséget nem okoznak, és sokszor kevesebbet problémáznak, mint a többiek, akiknek nincsenek speciális igényeik. Nagyon ritkán és kevés gyerek, fiatal család jön a hotelbe, szóval inkább olyan "idősek otthona" érzésű a hely a sok visszajáró vendég miatt is, akik már 20-30 éve járnak ide kikapcsolódni. A többség brit buszos vendég, szervezett kirándulásokkal, aki viszonylag olcsón, de jó minőségben akar utazgatni egy kicsit. A vendégek életkora, stílusa és az előre leszervezett csomagtúrák menete miatt is szerintem nagyon jó kis szárazföldi előképzés lehet ez a hotel egy később folyami hotelhajón karriert kezdeni vágyó személynek.

Nos, most így ennyit írok, nem tudom, elég hasznos-e nektek az ügynökségen, de bárki másnak, aki esetleg ebbe a hotelbe akarna jönni, ha lehetőség adódik (recepciósnak persze nem, amíg én itt vagyok! hehee), biztosan egy picivel több belátást enged a jövőbeli munkahelyét illetően. Így recepcióról elég sok részlegbe bele lehet látni, én meg pláne sok egyéb emberkét is kifaggattam, mit is gondol a hotelről, de sokan vanak itt, akik már hosszúévek óta itt dolgoznak, mert nem igényel hatalmas erőfeszítést, kiszámítható és viszonylag egyenletes munkatempó és beosztás van, és jogilag is minden a lehető legátláthatóbban történik mindkét fél számára, tehát biztonságot nyújt.

Köszönöm az érdeklődésedet a munkámmal kapcsolatban, és örömmel összegzem tehát, hogy minden a leghető legjobban alakult nekem itt ebben a walesi hotelben! Hálás vagyok az ügynökségnek és a hotelnek is a lehetőségért!
Nektek is minden jót és sok sikeres jelentkezőt kívánok az állásokra!

Üdvözlettel:

Noémi
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 29.

Köszönöm a segítségeteket!

Idén februárban volt szerencsém a segítségetekkel kijutni Angliába. Dél-Angliában kaptam lehetőséget. Munka van bőven és egy nagyon kellemes és kis takaros szobában lakom, egyedül (egy nagyobbacska tér és egy hatalmas Velux ablak :) ). Munka akad bőven és az általatok megjelölt félrerakható összeg pedig ennél jóval magasabb! Igaz, nem 6-8 órákban dolgozom, hanem 8-12-ben, de nekem minden pennyt megér ez az "áldozat"(2 nap off mindig adott!). A főnökök korrektek (NI számomat pl. 2 héten belül elintézték és kis túlzással csak aláírni kellett mennem a helyi központba), a fizetésem óramű pontossággal érkezik, hiány nélkül. Havi 2x haza is engednek 2*7 napra a családhoz. Januártól Februárig pedig szabadságomat töltöm. Szintén itthon!
Igazából csak nyertem eddig a dologgal és nagyon hálás vagyok Nektek.
De arra kérek mindenkit, minimális kezdőtőke nélkül amit Ők is előírnak NE VÁGJATOK bele! Mert az első hónap (magyar fizetésekhez mérve) nagyon drága Angliában! (és a heti fizetésekről Angliában is kezdenek leállni a havi javára)
| 5 / 5 csillag!
2016. 07. 22.

Hála nektek, jó helyre kerültem. Az emberek mindenfelé nagyon barátságosak és segitőkészek, a munkahelyem egy kisebb hely ugyan, de nagyon nagy a forgalma, igy mindig van mit tenni. General Assistant pozicióm révén tényleg sok fajta munkát végzek. Szobákat takaritok ritkán, konyhán segitek, vagy épp mosogatok, ám legtöbbször felszolgálok és az éttermi részen mozgok. Ennek különösképpen örülök. A szállás nem épp a legjobb, mert hárman élünk egy fél kollégiumi szobának megfelelő helyen és a bőröndömből nagyon nem kell kipakolnom se, ez kicsit megneheziti a mindennapjaim, de azt leszámítva hogy kicsi a hely, minden megfelelő állapotban van, nem lelakott. A fürdő és mosdó felújitott, azzal semmi problémám sincs. Az itteni Manager is segitőkész, ám NI számot még nem sikerült csinálnom, kissé bonyolult a dolog. De ami késik, nem múlik.
Átlagban 6-8 órákat dolgozok 1 nap, normálisan kapom a pihenő napokat is. A munkák egyáltalán nem megterhelőek, szivesen végzem őket mert egy jó közösség ez és mindig vidáman telik a munka is. Szabadnapokon túrázni és várost nézni szoktunk a kollégáimmal, ugyanis ez a hely egyszerűen gyönyürű.
| 5 / 5 csillag!
2016. 06. 21.

A hely maga gyönyörű, a munka pedig teljesen korrekt. Mindenki kedves, segítőkész és türelmes.
Az angolunk is fejlődött és ez mát csak jobb lehet. Nagyon köszönjük a lehetőséget Nektek is, hogy kijuthattunk ide. Csak jókat és szépeket tudunk írni és mondani , valamint nyugodt szívvel ajánlunk másoknak is Titeket. Megbízható és korrekt a kapcsolat.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Állás címkék: angol nyelvtudással
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!