Állások Menü

Munka egy szórakoztatóipari komplexumban, a tengerparton

VIDÁMPARKI MUNKÁK - ANGLIA

 

 

Vidámpark állás AngliaAngliában tengerparti üdülővárosokban lévő, vidámparkot is magába foglaló szórakoztatási komplexumba keresünk fiatalokat 35 éves korig vendéglátó-ipari vagy takarítói munkákra. Ez egy kivételes lehetőség, mivel tapasztalat vagy végzettség nem, csak társalgási szintű angoltudás szükséges, és heti 35 órás munka mellett is havi min. 200.000 HUFnak megfelelő összeget tudsz félretenni.

A munka mellett- az eddigi tapasztalatok szerint- kiválóan lehet esti tagozatos egyetemet/főiskolát végezni.

szórakoztató munka, szaktudás nélkülEnnek a "Work Experience" programnak az a lényege, hogy tapasztalatot szerezz a vendéglátóipar területén, megtanulj jól angolul, és még pénzt is keress közben. Mindezt egy fiatal, soknemzetiségű társaságban. A cégtől kapott referenciával és persze a megszerzett tapasztalattal később nem lesz probléma például egy nívós hotelben elhelyezkedni Nagy-Britanniában, vagy akár Magyarországon.
A személyzet nagy része a komplexum területén lévő éttermekben, bárokban, büfékben, gyorséttermekben és szállodákban dolgozik. Esetenként vizimentőként, bolti eladóként, vagy akár fényképészként is tudnak foglalkoztatni. A Butlins üdülőparkjában már több száz, általunk elhelyezett, szaktudás nélküli magyar dolgozik jelen pillanatban is, többen évek óta dolgoznak a vidámparkban és szívesen segítenek az újonnan érkezőknek.
Fizetés: bruttó 7.83 GBP/óra ( 7.38 GBP/óra 21-24 éves kor között)- de 18-20 között a minimál órabérnél kedvezőbb feltételekkel 5.90/óra helyett 6.30/óra kezdőfizetés, 13 hét után 7.38!

külföldi munka, szakképesítés nélkülÉtkezés: támogatott (személyzeti étkező)
Egyéb juttatás: a park területén lévő sportolási és egyéb létesítményeket ingyen, vagy igen alacsony összegért vehetjük igénybe!
 
 
 
Személyzeti szállás a park területén belül egyszerű, de jól felszerelt egy- vagy kétágyas szobákban.
Ár: maximum 45 GBP/hét, és ez már a rezsit is tartalmazza
nagyon jó kereseti lehetőséggel vidámpark munka

Korhatár: 18-35 éves korig várjuk a jelentkezőket.

 

 

 

Rendezés:
ID: 211
Nem aktuális

2018 július közepe/végétől  a mineheadi szórakoztató központ gyakornoki programjának keretében felvételt hirdet Accommodation (takarítás) és Guest Catering (felszolgálás/bár) részlegre hosszú távra. Tapasztalat előnyt jelent, de nem feltétel!
Kiváló lehetőség azoknak, akik nem csak pénzt keresni és nyelvet gyakorolni, de egy kicsit élni, szórakozni is szeretnének Angliában!

Blog: néhány már elhelyett ügyfelünktől ITT és ITT is.

 

külföldi munka szakma nélkül

 

Tóth Bernadett - vidámparki munka Anglia
 

A vidámparki állásajánlat nem folyamatos, a cég menedzserei tavasszal és ősszel felvételiztetnek (gyakran személyesen az Euwork budapesti irodájában). Ha te télen vagy nyáron szeretnél kimenni Angliába, akkor neked inkább az angliai vidéki szállodai állásainkat ajánljuk, mely nagyon hasonló feltételeket nyújt, mint a vidámpark.
A szállodákban viszont egy minimális vendéglátós tapasztalat elvárt. Ha ez nincs meg, akkor lehet, hogy nálad a raktári munkák lesznek a nyerők. 

További információért kérlek hívd az alábbi számok valamelyikét (munkaidőben):
 
1-203-5833
Tóth Bernadett
bernadett@euwork.hu

vagy határon túli irodánkban: 
Csíkszereda: +40-266-312-111

 
 

Angolul nem, de németül viszont tudsz? Akkor neked remek választás lehet a németországi Mc Donalds-os állásaink!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Elkészült az Euwork Kft Adatvédelmi Szabályzata az Európai Unió új adatkezelési rendeletének megfelelően. Ez a dokumentum Érthetően foglalja össze, mi történik az adataiddal regisztráció után, vagy amikor elküldöd a Cv-det emailben, valamint azt is, amikor már a közvetítés során újabb adatokat és dokumentumokat kérünk be tőled. Szintén tartalmazza a dokumentum azt, hogy milyen jellegű dokumentumot mennyi ideig őrzünk meg a rendszerünkben.  
A saját szabályzatunknak való megfelelés érdekében megsemmisítettük az összes elektronikus és írásos dokumentációt régi ügyfeleinkről. Így jelenleg azokkal kapcsolatban akikkel több évvel ezelőtt kerültünk kapcsolatba, jelenleg nem tudunk semmit.