Állások Menü
0

Betanított munka: raktári állások, szakképzettség nélkül

RAKTÁROSI MUNKÁK - ANGLIA

Folyamatos munka felvétel!!
 

Raktáros állás Anglia
„Szeretnék külföldön dolgozni, és olyan munkát keresek, amelyet speciális tapasztalat vagy szaktudás nélkül is könnyen elvégezhetek. Tudtok segíteni?” IGEN! 

 

Raktári és betanított munkák Angliában

Az EUwork Kft. olyan partnerekkel működik együtt, akik egész Angliát lefedő, világszerte ismert márkacégek számára biztosítanak munkaerőt, és főként a logisztika területén kínálnak különféle állásokat. Ezek könnyen megtanulható fizikai munkák olyan külföldön elhelyezkedni vágyó munkavállalók számára, mint TE!

Kiknek ajánljuk?

Raktári munka és betanított munkakörök esetében szakképesítés vagy szaktudás nélkül is felvehetnek, ennek ellenére könnyen megalapozhatod a jövődet. A kereseti lehetőségek a műszakpótlékok és túlóra lehetőségek miatt kedvezőek, még szakképzettség nélkül is!

angliai raktári munka - megérte

 

 

 

 

 

Nézet:
Rendezés:

Ha gyári munkát vagy betanított munkát keresel külföldön, itt a helyed!

Bár nem kell megfelelned semmilyen különösebb elvárásnak, de fontos a jó állólépesség, mert fizikai munkát kell végezni 8, vagy akár 12 órán keresztül.
Néhány raktárban (például élelmiszeripari) fizikaileg megerőltetőbb feladatokat kell ellátni, ezeket inkább fiúknak ajánljuk. 
Nevesebb, és világszerte ismert ruházati üzletek, vagy kozmetikai cégek raktárában könnyebb fizikai munkalehetőségeket is kínálunk, – például pakolást, címkézést és komissiózást – ezeket bátran ajánljuk lányok számára is!
a raktári munka nem megerőltető, a fizetés korrekt

 

 

 

 

Az legfontosabb elvárás, hogy legyen egy magabiztos, társalgási szintű angol nyelvtudásod!

 

Elvárásaink a jelöltekkel szemben:

 • Társalgási szintű angol nyelvtudás.


Miért is kihagyhatatlan lehetőség ez számodra?
Eddig is számos előnyét soroltuk már fel a munkalehetőségnek, de mindent összevetve a következőkkel számolhatsz:

 • tapasztalat, szakképzettség nélkül is kapsz rendes munkát
 • ennek ellenére magasabb az alapfizetésed, mint a minimálbér
 • műszakpótlékok is vannak,
 • túlórára van lehetőség – amit mindig pontosan ki is fizetnek,
 • valamennyi raktár vidéken van, a megélhetési költségek alacsonyabbak, mint Londonban,
 • ugyanakkor mindig van nagyváros a közelben, nem vagy a világ végén
 • nők által is elvégezhető, mivel a raktárak fele csak ruházati cikkeket forgalmaz!

 

Nők, férfiak és párok jelentkezését egyaránt várjuk!


Mit kínálunk?

 • Fizetés: 7,20 GBP/óra (25 éves kor felett) - 11.50 GBP/óra (bruttó) – műszakpótléktól és teljesítménytől függően.
 • 25 éves kor alatt a jelenlegi minimálbér 6,95 GBP/óra, de a legtöbb raktár fix, egységes órabérekkel foglalkoztatja a munkásokat. Ezért 25 év aalttiaknak különösen megéri a raktári munkát választani.
 • Munkaidő: 40 óra/hét, túlórára van lehetőség.
 • Szállás: szállást is biztosítunk rezsivel együtt 70 GBP/fő/hét áron, két ágyas szobákban. 

 

Feltételek:
Minimum társalgási szintű nyelvtudás és 300.000 Ft indulótőke megléte (minden indulóköltség, beleértve az utazás, szállás, zsebpénz, munkaruha, stb. fedezésére).
(Tapasztalatunnk szerint 45-50 éves korig szokták felvenni a jelentkezőinket taktári munkára.Ha Ön ennél idősebb, érdemes megnézni angliai gondozói munkáinkat, azokhoz sem szükséges szakmai végzettség)

megbízható külföldi munka az Euworknél. Ők nem csapnak be titeket

BREXIT:

2004 májusától a kelet-európai, így a magyar munkaerő szabadon vállalhat munkát Nagy-Britanniában.  A magyar állampolgárok korlátlan ideig az Egyesült Királyságban tartózkodhatnak, amennyiben igazolt munkaviszonyuk van vagy igazolni tudják, hogy önfenntartók, azaz rendelkeznek annyi pénzzel, amennyiből ők és családjuk meg tud élni, s nem folyamodnak szociális juttatásokhoz. Ez továbbra is így van, a BREXIT-es  népszavazás után is, hisz továbbra is ugyanazok a törvények vannak érvényben. Az is bizonyos, hogy a már Nagy-Britanniában élő és dolgozó magyaroknak semmitől nem kell tartaniuk, őket a várható változások nem érintik. 
 
A változás azokat érinti negatívan, akik majd két év múlva, a kilépési tárgyalások lezárása után, újonnan próbálnak Angliában letelepedni. Erre valószínűleg csak hatósági munkavállalási engedély birtokában lesz lehetőségük. Az is elképzelhető, hogy már korábban bevezetnek korlátozásokat az újonnan érkezőkkel szemben. Ezért az EUWORK azt javasolja, hogy aki Nagy-britanniában szeretne élni és dolgozni, az még idén, 2016-ban induljon el!
 
betanított raktáros munka Angliában

 

A raktárban egy hatalmas csapat része leszel, és ebben a csapatben biztosan lesz sok magyar is. Ezt a legtöbben szeretik, mert így nincsenek egyedül, de ha Te inkább egy nyugis környezetben dolgoznál, vagy olyan helyen, ahol nem nagyon vannak magyarok, akkor érdemes megfontolnod vidéki angliai / skóciai hotel munkáinkat is!

 

 

 

 

Mi is lehetne jobb referencia annál, mint hogy az eddigi évek során partnereinknél elégedett Ügyfeleink százait helyeztük már el ilyen munkakörökben!


Olvasd el, hogy már kiközvetített Ügyfeleink milyen élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodtak, mióta külföldön dolgoznak:

 

Referenciák, tapasztalatok a raktári állásainkról ITT

 

Ne habozz, JELENTKEZZ!
 

Rejtélyi Rita - raktári és egyéb betanított munkák, Anglia       
Irodánk az alábbi számok valamelyikén elérhető (munkaidőben):
Budapest: 06 1 203 5833
Rejtélyi Rita

Vagy vidéki irodáink bármelyikénél:
Miskolc: 06-30-607-1650
Csíkszereda: +40-266-312-111

        

 

 

 


 

 

 
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Cipruson és Krétán már április elején kezdődik a szezon! Németül beszélő fiatalokat keresünk szállodai animátornak. Az animátorok feladata, hogy a szálloda vendégeinek nyaralását egy élménnyé tegyék. Nappal sport programokat szerveznek nekik, este szórakoztató műsorokban vesznek részt, és közben valamikor még a gyerekekkel is játszanak   Az állás semmilyen előzetes képesítést nem igényel, mivel tréning egy görög szigeten biztosított. Ami fontos, az a pörgős, aktív személyiség és a német nyelv ismerete! Infó, jelentkezés: www.euwork.hu/animator