Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Szakképzett Nővér, Ápolói munka, Állás - Ausztria

külföldi munka ausztriai munka  idősgondozás Ausztriában Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, német nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten, Miskolcon és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között.

Fizetés: kb.
600.000 Ft
Állás ID: 222

 Osztrák partnereink szakképzett nővéreket, ápolókat keresnek rehabilitációs központokba, idősek otthonába és klinikákra is. Ausztria egész területén lehetséges az elhelyezés. Az osztrák honosításban teljes körű segítséget nyújtunk.

Kinek ajánljuk?
Kinek ajánljuk?
Elérhetőség: Aktuális
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Munkaterület: Egészségügy, gyógyszerészet, szociális

Leírás

Elvárások a jelentkezővel szemben:

  • Egészségügyi ápoló végzettség (OKJ 54-es, OKJ 55-es ÁPOLÓ, HID-as képzés, 1998 után végzett általános ápoló és asszisztens, diplomás ápoló)
  • legalább társalgási szintű (B1-es) német nyelvismeret

Amit mi kínálunk:

  • 2000-2100 euró/hó nettó fizetés. 
  • Ezen felül van 13 és 14 havi fizetés. Fél év után plusz egy havi alapfizetést kap mindenki, majd egy év leteltével újabb egy havit, 1 év alatt több mint 25.000 eurós nettó keresetre számíthatunk (túlórákat nem számítva), ebből átszámítva több mint 6 millió forintot félre lehet rakni.
  • A munkaidő heti 40 órás munka, túlórára van lehetőség, 5 hét fizetett szabadság évente.
  • A szállás az idősotthonok, kórházak nővérszállók területén ingyenesen biztosított. 

Az magyar ápolói végzettség osztrák  elismertetéshez szükséges hivatalos dokumentumok elintézésében teljes körű segítséget nyújtunk, szükség esetén az elismertetést megelőlegezzük ügyfeleinknek! A közvetetítés minden ügyfelünk számára teljesen INGYENES.

Jelentkezés:

Német nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével vagy elküldésével az eszter@euwork.hu e-mail címre!

A jelentkezés, valamint a hivatalos dokumentumok intézése KÜLFÖLDRŐL is lehetséges.

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 16.

Szia Eszter! :)

Köszönöm szépen, jól vagyunk! Most éppen szabadnapos vagyok péntekig. :)
A munka továbbra is nagyon tetszik, sőt egyre jobban, bízom benne így is marad.
Az intézményben 3 szinten dolgozunk, mindegyiken kb. 30 lakó van, és egy gondozóra kb. 10 gondozott jut.
Számomra pozitív, hogy a munka gördülékenyen megy, jól szervezett, van időnk minden lakót rendesen ellátni, vannak segédeszközeink, amik megkönnyítik a munkánkat. Úgy érzem a kollégák és az idősek is kedvelnek, többnyire már önállóan dolgozom, ha valamit nem tudok, pedig kérdezem. Abszolút segítőkészek és türelmesek velem, mind a vezetők, mind a kollégák. Azt látom szeretnek itt dolgozni, meg vagyunk becsülve. Délelőtt van félórás, délután pedig egy órás szünetünk. Mindig reggel 7-re megyek dolgozni, de 3 műszak van, ezek 18.30, 19.00 és 19.30-ig tartanak. Kapunk elég szabadnapot is,így van idő feltöltődni. Például hamarosan lesz 6 szabadnapom is egyben. Eddig egyszer hívtak be hétvégén valaki helyett, de mentem szívesen.

A fizetésem szerintem minden hónap 5-ig megkapom. A mostani félhavival is teljesen elégedett voltam.
Tomi, a párom 2.-án kezdett dolgozni gépkezelőként. Azt mondta tetszik neki, délelőttös és délutános műszakokban dolgozik. Az ő cégénél vannak magyarok is, nálunk viszont én vagyok az egyetlen. :) Mondjuk így jobban tudom tanulni a nyelvet is. Tömegközlekedéssel én max. 10 perc alatt a munkahelyen vagyok, Tomi pedig 20-25 perc alatt. Minden jól megközelíthető, szinte nincsenek is távolságok. Jövőre szeretnénk majd mi is biciklit venni, mert itt a többség azzal közlekedik. :)

Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki valamilyen formában segített nekünk elindulni, egyre jobban szeretünk itt lenni, igyekszünk megállni a helyünket és majd spórolni végre. :)
Ha minden jól megy először szeptemberben szeretnénk hazalátogatni pár napra.

Mégegyszer köszönöm a segítséged Eszter, remélem Te is jól vagy és minden rendben van! :)
Fogunk majd még jelentkezni.

További szép napot kívánok!

Orsi:)

| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 22.

Kedves Eszter!

Elnézését kérem, hogy ilyen későn válaszolok, de nem mindig vagyok gép közelben. A munkával és munkafeltételekkel meg vagyok elégedve, amint látni fogja a következőkben.
Önnek köszönöm a kedves, segítőkész hozzáállását. Munkájához sok sikert kívánok a következőkben is!

Jól érzem magamat a munkahelyemen, elégedett vagyok, és tényleg sok tapasztalatot szereztem.

A munkafeltételek kiválóak

- Túlóra lehetőség van-e?

Van, de nincs rá szükség

- Milyenek a munkatársak? Főnökök?

Munkatársak alkalmazkodók, a főnökök segítőkészek

- Meg van-e elégedve a bérezéssel? Azt kapta-e, amit ígértek?

Igen meg vagyok elégedve

- Milyen a szállás?

A szállás kitűnő

- Ha probléma adódott, mennyire voltak segítőkészek?

Nagyon segítőkészek voltak

- Mik a tervek a jövőre vonatkozóan?

A cégnél maradni és továbbfejlődni

-Mennyire volt elégedett az EUWORK munkájával?

Teljesen meg vagyok elégedve.
| 5 / 5 csillag!
2017. 06. 19.

Kedves Eszter!

Nagyon jó helyre kerültem.

A főnököm nagyon rendes, emberséges. A csapat is, bár két fontos dolgot mindenkinek tudni kell. Az egyik az a német nyelv, sajnos van kolléga akinek alapszavak problémát jelentenek, a másik, amit véleményem szerint a nyelvet ismerve könnyebb megérteni az a mentalitás, gondolkodásmód. Az osztrák ember elsőre hektikusnak, ezáltal néha idegesítőnek tűnhet. Időt kell hagyni nekik is nekünk is egymás megismerésére lehetőleg egymás megsértése nélkül. Vannak rosszindulatú emberek, akiket udvariasan is meg lehet győzni arról, hogy normális emberek vagyunk, csak máshol születtünk. Aki engem eddig bántani szeretett volna, az is hamar felhagyott vele.Ezt az időt túl kell élni. A munkára koncentrálni és a távolabbi célokra, és végül együtt nevetünk az egészen.

Most kerestem egy lakást. A főnököm segített. 300 Eur kaució nélkül.

Szerintem otthon sem igen van ilyen lehetőség.
Aki nem rest rááldozni energiát és nagyon minimális induló költséget én csak biztatni tudom, hogy vágjon bele.

Üdvözlettel

B. Fatima
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Állás címkék: német nyelvtudással
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?

Egy aloldalunkat szeretnénk figyelmetekbe ajánlani: www.euwork.hu/szaktudas-nelkul/raktari-munka. Ezen az oldalon a különböző országokból az összes raktári munkánkat megtudjátok nézni egyben: Nagy-Britannia, Hollandia és Németország. Így jobban össze tudjátok hasonlítani őket, illetve visszajelzéseket, beszámolókat is olvashattok.

Miért sokak választása egy raktárban vagy logisztikai központban dolgozni külföldön? Leginkább azért, mert semmilyen szaktudás vagy korábbi tapasztalat nem kell hozzá, viszont tiszta, rendezett munkahelyen dolgozhatsz, pontosan adják a fizetésedet, és ehhez a fizetéshez különböző műszakpótlékok, bónuszok járnak. Így összességében a fizetésed sem rossz és remek ugródeszka, azaz első munkahely egy új országban! A raktárakban szigorú szervezési és biztonsági előírásokat kell megérteni és követni, ezért nyelvtudás nélküli raktári munka nincs.