Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

SWIFT programozó projektmunka

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, fényképes önéletrajz feltöltésével tudsz jelentkezni az állásra.  Budapesten  tudjuk személyesen fogadni a jelentkezőket hétköznap 9 és 17 óra között.
Állás ID: 728
A Proonline legalább 2 év szakmai tapasztalattal SWIFT programozót keres egy vagy több projektmunkára. Másodállásban is megvalósítható! Fejlesztőbarát környezet biztosított, de a munka nagyrészt otthonról is végezhető.
Elérhetőség: Nem aktuális
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Munkaterület: Informatika

Leírás

Feltételek:

  • mobil applikáció fejlesztési tapasztalat SWIFT környezetben
  • legalább egy bemutatható, működőképes mobil applikáció megléte

A projektről:

Proonline Webfejlesztő Kft. első sorban kis- és középvállalkozásoknak készít weboldalakat, webshopokat, blogokat, landing page-eket, stb. Ezen túllépve szeretnénk most előbb egy konkrét, majd várhatóan több mobil applikációt elkészíteni IOS-re. Ehhez keresünk egy projektmunka keretében szakembert. Nem vagy számlaképes? Nem baj, ebben az esetben mi számlakpessé teszünk, és a teljes könyvelést/ügyintézést átvállaljuk. Neked csak arra kell koncentrálnod, hogy egy remek terméket fejlessz ki egy remek csapattal! 

 

Jelentkezés:

  • online, vagy 
  • emailben
  • önéletrajzzal vagy referencia megadásával

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Vélemények

Erről az állásról még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!