Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Segítség

Segítség

Mi szükséges a munkába álláshoz?

Jó fizikum, B1-es német nyelvtudás, B kategóriás jogosítvány, erkölcsi bizonyítvány + Apostille és ezek német nyelvű hitelesített fordítása. Felső korhatár: 50 év

Angol nyelvtudással betölthető a pozíció?

Sajnos nem, hiszen a továbbképzések, tréningek és tesztek német nyelven történnek, emellett a munkavégzés nyelve is német.

Nőknek ajánlják-e ezt a munkakört?

Nem, hiszen esetenként 20kg-os poggyászt kell pakolni napi szinten, emellett a férfiak lakta szállásokon nincs hölgyek számára elkülönített fürdő.

Van-e kizáró ok a munkába állás során, valamint milyen gyakran lehet hazautazni?

Kizáró ok a büntetett előélet, mozgásszervi betegség, mely korlátozza a munkavállalót a mozgásban / emelésben. Hazajárás 2-3 havonta lehetséges, de ezt előre kell jelezni a munkaadó felé.

Van-e előrelépési lehetőség?

Bizonyos idő után van, de ezekre a pozíciókra túljelentkezés szokott lenni.

Cégünk az elejétől a végéig segítséget nyújt külföldi álláskeresés és elhelyezkedés során.

Már mielőtt felhívnál minket, sok hasznos információt találsz weboldalunkon az egyes célországokról, és összességében a külföldi munkavállalás mikéntjéről is. Természetesen telefonon is örömmel válaszolunk, ha további kérdéseid lennének, amire itt nem találsz választ, vagy ha nem tudod, hogy egyáltalán milyen országok milyen jellegű munkái jöhetnek szóba a Te esetedben.

Az állás interjún már részletes tájékoztatást kapsz a munka jellegéről, előnyeiről és nehézségeiről. Ezen felül tájékoztatunk a szállás kondícióiról, arról, hogy majd a munkaadóval történő interjún mire számíthatsz, arról, hogy mennyi pénzt érdemes kivinned, mennyi pénzt fogsz tudni félre rakni és sok más mindenről, ami az adott munka kapcsán felmerülhet. Ha olyan kérdésed merül fel, amire mi sem tudjuk a választ, akkor egyszerűen feltesszük azt mi a munkaadónak, majd továbbítjuk az eredményt.

Elfogadás esetén segítünk a megkapott munkaszerződés vagy munka ajánlat értelmezésében.

Végül pedig, Tanácsadóinkra akkor is számíthatsz, miután már megérkeztél. Ha probléma merül fel, akár az általunk intézett munkával kapcsolatban, akkor mindenképp számíthatsz arra, hogy segítünk, közvetítünk, intézkedünk - a lényeg, hogy megoldjuk!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!