Állások Menü
0

Reptéri dolgozó Németországban

rakodás a müncheni reptéren Katt rá a felnagyításhoz
Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, német nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten, Miskolcon és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között.

Fizetés: kb.
550.000 Ft
Állás ID: 632

Reptéri dolgozó munkatársakat keresünk a müncheni reptérre poggyászrakodó és targoncás munkakörbe. A poggyászrakodó állást bárki által betölthető, aki jogosítvánnyal rendelkezik és képes fizikailag megterhelő munkát végezni. A targoncás munkakörben viszont targoncás jogosítvány szükséges.

Német bejelentés, német cég, hosszú távú munkalehetőség!

A NÉMET NYELV TÁRSALGÁSI SZINTŰ ismerete és használata feltétel a német munkaadó számára, hiszen személyes interjúra várják a jelentkezőket a müncheni reptérre!

Érdeklődni / Jelentkezni
Elérhetőség: Aktuális
Átlagos értékelés: 3 / 5 csillag!
Munkaterület: Logisztika, szállítmányozás
További képek
Leírás

TARGONCÁS

  • Teherautóról/-ra történő rakodás targoncával.
  • Munkarend: folyamatos műszak, 38 óra/hét. Túlórára van lehetőség.

Elvárások:

  • Társalgási szintű német nyelvtudás (B2)
  • Targoncajogosítvány és annak német nyelvű példánya
  • Erkölcsi bizonyítvány német fordítása (kiválasztás esetén)

POGGYÁSZRAKODÓ

  • Csomagok, poggyászok repülőgépre történő berakodása és leszedése.
  • Munkarend: 3 műszak, 38 óra/hét. Túlórára van lehetőség
  • Társalgási szintű német (B1-B2) tudás
  • Itt nincs szükség targoncás jogosítványra

Szállás: 350 euró/ hó

Fizetés: 9,61 euró/ óra alapbér + műszakpótlék. Túlórapótlék +25%, Éjszakai műszakpótlék +25%, vasárnapi pótlék +50%, ünnepnapi pótlék +100%.

A nettó havi fizetés a különböző pótlékoknak köszönhetően nettó 1500-1700 euró között mozog.

Házasok fizetése a kedvezőbb adóbesorolás miatt átlag nettó 1700-2000 euró.

Indulótőke szükséges a kiutazásra és egyéni kiadásokra  első fizetésig.

mail Várjuk  fényképes, NÉMET nyelvű önéletrajzaikat az anita@euwork.hu címre!

Irodáink:
Budapest: 06-1-203-5833
Miskolc: 06-30-607-1650
Csíkszereda: +40-266-312-111
 

Kérjük, hogy hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.

Vélemények
| 2 / 5 csillag!
2017. 07. 22.

Több évig dolgoztam a müncheni repülőtéren különböző munkakörökben és csak azt tudom mondani, hogy sok az átverés ezzel az állással kapcsolatban. Először is, aki arról álmodik, hogy a reptéren nagy karriert fog befutni pár év meló után, az tegyen le róla. Hiába jó elméleti vagy gyakorlati tudás még alsó vezetői szintet sem fognak soha felajánlani magyarnak vagy más kelet-európainak. A felső vezetésben csak németek vannak, a közép vezetésben főleg németek és egy-két török illetve az alsó vezetésben főleg törökök. Ebből kifolyólag a munkaelosztás sem egyenlő. Te mint kelet-európai melós rendszeresen a legnehezebb munkákat és a legrosszabb munkabeosztást fogod megkapni. Például amig jó az idő, süt a nap esélyed nincs sofőrként dolgozni, de ha zuhog az eső vagy havazik, akkor szinte biztos, hogy te fogsz vezetni. A munka 6-3-as vagy7-3-7-4-es beosztásban zajlik (3 vagy 4 szabadnapod van), de eleinte amig közvetítő cégen keresztül dolgozol rendszeresen 12 órákat (ebből 10 óra meló 2 szünet) kapsz később pedig ha átvesz az anyacég akkor is a szerződésed alapján beosztható vagy 12 órára, de általában 10-10.30 a jellemző. Az első 3-4 munkanap reggeli műszakos ami gyakran 3 vagy 4 órai kezdést jelent, de utána simán kaphatsz 3 nap 16 vagy 17 órai kezdést amikor a műszakod akár éjjel 1-ig is tarthat. Ezt az emberi szervezet nem tudja megszokni. A jelenlegi munkaszerződések elnagyoltak a 10-15 évvel ezelőttiekhez képest. Bármikor felmondhatnak neked és minimális pénzt fizetnek ki, ez igaz akkor is ha a munka során szerzett egészségügyi problémák miatt kell elhagynod a céget (arra nem sok esélyed van, hogy könnyített munkakörbe tegyenek, mivel jelenleg a dolgozó állomány kb. 1/3-a állandó jelleggel abban van). Felmondás esetén a túlórapénzt csak a felmondástól számított 2 hónap után kapod meg, ami azért rossz, mert ha addig találsz egy másik melót egy új helyen, akkor a túlórapénzedet automatikusan 6-os (legrosszabb) adóosztállyal fogják megrövidíteni. Szállás tekintetében a közvetítő cégek biztosítanak 2, 3 vagy 4 ágyas szobákat, de csak amig náluk dolgozol, amint átvesz az anyacég kereshetsz magadnak másik lakhelyet. Az anyacégnek vannak saját olcsó szállói, de ezekre akár több éves a várakozási idő. A jó tömegközlekedéssel megáldott településeken kevés és drága a szállás. A környékbeli elszigetelt kis falvakban találni ugyan olcsó szállást, de ott mindenhez autó kell. Mindent összevetve kezdő, de csakis kezdő állásnak tudom ajánlani olyanoknak, akiknek van is esélyük később más állást váltani.
| 4 / 5 csillag!
2017. 01. 18.

Tömören összefoglalva:
A meló egyelőre nekem kimondottan tetszik.
Bár csomagpakolásról volt szó még Budapesten, de mire ideértem a kifutópályára tettek... Ami keményebb és akciódúsabb sokkal, de nekem bejön eddig.
6 hetes tréninget sikeresen vettem, szinte minden vizsgám 95% körüli lett.
Kollégák eddig rendben vannak, a cég korrekt, úgyhogy panasz nincs.
Nagyváros viszonylatban nem vészes a bejárás, 15 km-re vagyok. Egy megálló egy s-bahn és utána 15 perc busz.
A szállás igazi munkásszálló. Egyébként nem panaszkodom, meg tudom, hogy milyen nehéz itt még szobát is találni.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ehhez kapcsolódó videók:

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Szaktudást Nem igénylő Állásaink
Tudtad?

AUGUSZTUS 16 ÉS 23. 

Érdekel a külföldi munkavállalás? Mennél? Ha Szegeden, Szabadkán, vagy a környéken élsz, most nem kell ezért felutaznod Budapestre, ugyanis augusztus 16-án és 23-án Szegen leszünk, így ott SZEMÉLYESEN is megismerhetjük egymást. Ez már csak azért is fontos, mert több partnercégünk elvárja, hogy személyesen is interjúztassuk le a hozzájuk jelentkezőket, ne csak telefonon vagy skype-on. Ha szeretnél jönni, semmi különöset nem kell tenned: csak jelentkezz arra a külföldi állásra, ami érdekel, mi pedig visszahívunk és egyeztetünk veled egy időpontot augusztus 16.-ra vagy 23.-ra.