Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Raktáros - Hollandia

Katt rá a felnagyításhoz
Fizetés: kb.
521.000 Ft
Állás ID: 021
Hollandiai állás!
Érdeklődni / Jelentkezni
Elérhetőség: Nem aktuális
Munkaterület: Logisztika, szállítmányozás
Menny.:

Leírás

Munkarend: 3 műszak.

Holland partnerünk raktáros pozícióra keres jelölteket Tilburg-ban.


Feladatok:

  • Megrendelések összekészítése
  • Béka/ETP/targoncák használata

Elvárások:

  • Releváns tapasztalat
  • Rugalmasság, motiváltság, csapatjátékos;
  • Targoncás jogosítvány nem elvárás, de előnyt jelent
  • Legalább A2-es szintű angol nyelvtudás

Ajánlat:

  • Kb. bruttó 9.87 euró/óra + 17.5% műszakpótlék
  • Kedvező nyugdíjrendszer
  • Szálláslehetőség

Jelentkezni a center@euwork.hu e-mail címen, illetve a 06 30/608-39-11 telefonszámon lehetséges.

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!