Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Betanított munka: raktári állások, szakképzettség nélkül

Betanított és raktáros pozíciók - Németország


Folyamatos munka felvétel!!

Raktáros állás Anglia

 

„Szeretnék külföldön dolgozni, és olyan munkát keresek, 

amelyet speciális tapasztalat 

vagy szaktudás nélkül is könnyen elvégezhetek.

 

Tudtok segíteni?” IGEN! 

 

 

Raktári és betanított munkák Németországban

Az EUwork Kft. olyan partnerekkel működik együtt, akik egész Németroszágot lefedő raktárhálózattal rendelkeznek, világszerte ismert márkacégek számára biztosítanak munkaerőt, és főként a logisztika területén kínálnak különféle állásokat. Ezek könnyen megtanulható fizikai munkák olyan külföldön elhelyezkedni vágyó munkavállalók számára, mint TE!


Kiknek ajánljuk?

Raktári munka és betanított munkakörök esetében szakképesítés vagy szaktudás nélkül is felvehetnek, ennek ellenére könnyen építheted jövődet. A kereseti lehetőségek a műszakpótlékok és túlóra lehetőségek miatt kedvezőek, még szakképzettség nélkül is! Ezen ajánlatok azoknak szólnak elsősorban, akik szeretnék jövőjüket megalapozni, miközben nyelvet is tanulnak, de még nem körvonalazódott a számukra, mely szakterületen képzelik el a karrierjüket. Mások jól fizető, de minimális felelősséggel járó munkaköröket keresnek, mely egy raktári munkakörnél tökéletesen megvalósul, különösen ott, ahol előrelépési lehetőséget is biztosítanak Projektleiter / Vorarbeiter pozíciókba. 

 Logisztika a reptereken

 

Természetesen nem csak élelmiszerraktárak és műszaki raktárak     kínálnak lehetőséget azoknak, akik német nyelvtudással betanított   munkát keresnek. A müncheni és frankfurti reptér folyamatos   felvétellel keres poggyászrakodó munkakörbe férfi jelentkezőket. Emellett DUTY-FREE raktárak és részlegek is megnyitották kapuikat az érdeklődők számára. A reptéri ügyintézés menete minden esetben ugyanúgy zajlik a szigorú biztonsági előírásoknak köszönhetően. Erkölcsi bizonyítvány - kettős állampolgárság esetén mindkét országból -, ennek német nyelvű fordítása, majd a két dokumentumot megerősítő Apostille dokumentum szükséges a regisztrációhoz. A reptér állandó továbbképzésekkel kecsegtet, mely 7-9 hónapon belül abszolválható, így a reptéri anyavállalat már egy képzett, a nemzetközi standardeket ismerő munkavállalót helyezhet saját állományba. 

Célunk és hitvallásunk

Mindazoknak, akik először lépnek át hazánk határain, de akár azoknak is akik jelenleg nem elégedettek munkahelyükkel itthon vagy külhonban igyekszünk igényeikhez igazítottan pozíciót találni. 

NYELVTUDÁS NÉLKÜL NEM MEGY! Valljuk ezt mi is és kint élő honfitársaink is. Aki mégis hajlandóságot mutat a német nyelv elsajátítására, számukra ajánljuk azon élelmiszerraktárainkat, ahol magyar műszakvezetőkkel működünk együtt, így a betanítás magyar nyelven zajlik, az ügyintézésben pedig teljes körű segítséget kapnak ügyfeleink. A munkavégzés nyelve német, így a nyelvtanulás garantált munkavégzés közben is. Ezen pozíciók erős állóképességet és fizikai erőnlétet követelnek, de a kemény munkát megbecsüléssel és pénzbeni juttatásokkal honorálják. 

angliai raktári munka - megérte

Hosszútávú lehetőségként minden esetben a reptéri pozíciót ajánljuk ügyfeleinknek, különösen akkor, ha távlati tervként szerepel a családdal való kiköltözés. Miért érdemes belevágni? A beszámolókból kiderül: 

 

 

Nézet:
Rendezés:

Ha gyári munkát vagy betanított munkát keresel külföldön, itt a helyed!

Bár nem kell megfelelned semmilyen különösebb elvárásnak, de fontos a jó állólépesség, mert fizikai munkát kell végezni 8, vagy akár 12 órán keresztül.
Néhány raktárban (például élelmiszeripari) fizikailag megerőltetőbb feladatokat kell ellátni, ezeket inkább fiúknak ajánljuk. 
Nevesebb, és világszerte ismert ruházati üzletek, vagy kozmetikai cégek raktárában könnyebb fizikai munkalehetőségeket is kínálunk, – például pakolást, címkézést és komissiózást – ezeket bátran ajánljuk lányok számára is!
a raktári munka nem megerőltető, a fizetés korrekt

 

 

 

 

Az legfontosabb elvárás, hogy legyen egy magabiztos, társalgási szintű német nyelvtudásod!

 

Elvárásaink a jelöltekkel szemben:

  • Társalgási szintű német nyelvtudás (A2-es szinttől)


Miért is kihagyhatatlan lehetőség ez számodra?
Eddig is számos előnyét soroltuk már fel a munkalehetőségnek, de mindent összevetve a következőkkel számolhatsz:

  • tapasztalat, szakképzettség nélkül is kapsz rendes munkát
  • sok helyen a minimálbérnél többet keresel
  • műszakpótlékok is vannak,
  • túlórára van lehetőség – amit mindig pontosan ki is fizetnek,
  • több raktár vidéken van, a megélhetési költségek alacsonyabbak, mint a fővárosokban
  • ugyanakkor mindig van nagyváros a közelben, nem vagy a világ végén
 
Mit kínálunk?
  • Fizetés: 9,49 EUR/óra-11 EUR/óra
  • Munkaidő: 40 óra/hét, túlórára van lehetőség.
  • Szállás: szállást is biztosítunk rezsivel együtt átlag 200-300 EUR/ hó várostól függően kétágyas szobákban 

 

Feltételek:
Minimum társalgási szintű(A2) nyelvtudás és 200.000 Ft indulótőke megléte (minden indulóköltség, beleértve az utazás, szállás, zsebpénz, munkaruha, stb. fedezésére).
(Tapasztalatunnk szerint 45-50 éves korig szokták felvenni a jelentkezőinket taktári munkára.Ha Ön ennél idősebb, érdemes megnézni angliai gondozói munkáinkat, azokhoz sem szükséges szakmai végzettség)

 

ANGLIA

 

Német raktáraink mellett bátran lehet jelentkezni angol raktári lehetőségeinkre is!:

megbízható külföldi munka az Euworknél. Ők nem csapnak be titeket

BREXIT:

2004 májusától a kelet-európai, így a magyar munkaerő szabadon vállalhat munkát Nagy-Britanniában.  A magyar állampolgárok korlátlan ideig az Egyesült Királyságban tartózkodhatnak, amennyiben igazolt munkaviszonyuk van vagy igazolni tudják, hogy önfenntartók, azaz rendelkeznek annyi pénzzel, amennyiből ők és családjuk meg tud élni, s nem folyamodnak szociális juttatásokhoz. Ez továbbra is így van, a BREXIT-es  népszavazás után is, hisz továbbra is ugyanazok a törvények vannak érvényben. Az is bizonyos, hogy a már Nagy-Britanniában élő és dolgozó magyaroknak semmitől nem kell tartaniuk, őket a várható változások nem érintik. 
 
A változás azokat érinti negatívan, akik majd két év múlva, a kilépési tárgyalások lezárása után, újonnan próbálnak Angliában letelepedni. Erre valószínűleg csak hatósági munkavállalási engedély birtokában lesz lehetőségük. Az is elképzelhető, hogy már korábban bevezetnek korlátozásokat az újonnan érkezőkkel szemben. Ezért az EUWORK azt javasolja, hogy aki Nagy-britanniában szeretne élni és dolgozni, az még idén, 2018-ban induljon el!
 
betanított raktáros munka Angliában

 

A raktárban egy hatalmas csapat része leszel, és ebben a csapatben biztosan lesz sok magyar is. Ezt a legtöbben szeretik, mert így nincsenek egyedül, de ha Te inkább egy nyugis környezetben dolgoznál, vagy olyan helyen, ahol nem nagyon vannak magyarok, akkor érdemes megfontolnod vidéki angliai / skóciai hotel munkáinkat is!

 

 

 

 

Mi is lehetne jobb referencia annál, mint hogy az eddigi évek során partnereinknél elégedett Ügyfeleink százait helyeztük már el ilyen munkakörökben!


Olvasd el, hogy már kiközvetített Ügyfeleink milyen élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodtak, mióta külföldön dolgoznak:

 

Referenciák, tapasztalatok a raktári állásainkról ITT

 

Ne habozz, JELENTKEZZ!
       


        

 

 

 


 

 

 
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!