Állások Menü
0

Prijatelj Attila - Mobilszerviz Ashford

Prijatelj Attila - Mobilszerviz Ashford Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v54
Pár mondatban leírnám, hogy miként állunk most. A szabadkai srác nem jött el. A repülönk késett cirka 1 órát:) A vonatot megusztuk 19 fontból:) kb este hétre már szobában voltunk.
Minden problémámtól eltekíntve, bátran ajánlanám, hogy veletek együttműködjön. Otthon is király volt minden és itt a _Janka is szuper.:)
Leírás

Szia Rita.

Pár mondatban leírnám, hogy miként állunk most. A szabadkai srác nem jött el. A repülönk késett cirka 1 órát:) A vonatot megusztuk 19 fontból:) kb este hétre már szobában voltunk.
Sajnos amit én választottam szoba, a Godinton road-on lett volna, de az nem volt üres és állítólag baromi koszos aki ott lakik. Tehát a 310 szobát foglaltam el és így a Tamással kerültem egy házba. Egyelőre a Viktor még egy másik  lakik, de a hétvégén vagy a hét elején átjöhet ide, mert megüresedik az egyik szoba. Tehát együtt lehetünk. Sőt, hamarosan akár még több magyar is jöhet.
Van egy Észt srác, egy Lengyel srác (ő megy el) és még nem sikerült megszámolnunk, hogy hány Pakisztáni srác. Ők egy szobában laknak, de vagy négyen.
Mai napon megvolt a induction és mindannyian átmentünk rajta. Tényleg nem volt könnyű még a nálam sokkal, de sokkal jobban beszélő Tamásnak és Viktornak sem. Megkaptuk a munkaruhát meg kiegészítőket.
A bankszámlanyitás kicsit macerás, mert első kőrben elhajtottak minket, azzal az indokkal, hogy NI szám nélkül nem nyitják meg.
Ezt említettük bent a cégnél és ők mondták,h semmi gond, hétfőn adnak egy munkáltatói igazolás féle valamit és azzal már meg kell nyitniuk. Többen is mondták, hogy nem szoktak így kukacoskodni, de most ez van.
Az NI számot szerdán megyünk intézni Canterbury-be.
Szerencsére vagy nem annyira szerencsére éjszakai műszakba kerültünk mindannyian, így az ni szám kiváltása sem okoz munkaidő kiesést.
Egyébként tele vagyunk pozitív élményekkel, az angolokkal kacsolatban.
Nekem van egy kis személyes jellegű problémám, de ezt majd megpróbálom megoldani.
A Tamás szobája azonban dugig van bed bug-gal. Holnap jön a Janka és kicserélteti az ágyat, szekrényt. Addig ki kell mosnia mindent a Tominak. kicsit zavarja a dolog, mert össze vissza csípkedték, de reméljük holnap már jobb lesz. Amíg nem jön az új ágy, addig átcuccolt hozzám és itt alszik.
ráadásul a Janka, küldött az egyik emberével valami sátor matrac szerű valamit, hogy ne a földön kelljen aludnia a Tamásnak.
Magyarán, a Janka nagyon kedves és segítőkész.
Idáig 3-4 magyarral találkoztunk és baromira örültünk, hogy magyar szót is hallunk. Magán az induction-on is összefutottunk 2 magyar sráccal, akiket szintén felvettek, de ők asszem nem rajtatok keresztűl jöttek. Én és a Tamás Nokia részlegre kerültünk,míg a Viktor Blackberry-hez.
Az első napi teszt viszont elég könnyü volt. Pontosabban jobban izgultunk, mint amennyire nehéz volt.
Kellett angol szöveget olvasni, összeadni, szorozni és persze telefont szétszedni. Magában a szétszerelésben lépésről lépésre elmagyaráztát és csak az összerakást kellett önállóan elvégezni.
Röviden ennyi jutott eszembe.
Minden problémámtól eltekíntve, bátran ajánlanám, hogy veletek együttműködjön. Otthon is király volt minden és itt a _Janka is szuper.:)
Üdv: Attila

Irodáink:
Budapest: 06-1-203-5833
Csíkszereda: +40-266-312-111
Kolozsvár: +40-367-086-167

Kérjük, hogy hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: műszaki beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Szaktudást Nem igénylő Állásaink
Tudtad?

Akár csak két évvel ezelőtt, idén ismét arra kérnénk Titeket (különösen, ha már nyugat-európai fizetésnek örvendtek), hogy támogassátok az Age of Hope alapítványt és annak kampányát: ez az Ezer Gyerek Karácsonya. Ez egész röviden azt takarja,hogy minden évben ezer mélyszegénységben élő gyereket ajándékoznak meg karácsonykor, akik különben nem kapnának semmit sem :( 

Most kétszer nyerhetsz. Egyrészt segítesz egy csomó gyereken, és ettől máris jobban érzed  magad :) Másrészt az adományozók között értékes nyereményeket sorsolunk ki az EUWORK Kft jóvoltából!

Első díj: egy hazaútra szóló repülőjegy bárhonnan Európából! 2 db Második díj: ebédmeghívás egy hatalmas paprikáscsirke szendvicshez a budapesti Oktogonnál lévő Panineriában.  3 db Harmadik díj: professzionális hátmasszázs akár "házhozszállítással" is.