Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Prijatelj Attila - Mobilszerviz Ashford

Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v54
Pár mondatban leírnám, hogy miként állunk most. A szabadkai srác nem jött el. A repülönk késett cirka 1 órát:) A vonatot megusztuk 19 fontból:) kb este hétre már szobában voltunk.
Minden problémámtól eltekíntve, bátran ajánlanám, hogy veletek együttműködjön. Otthon is király volt minden és itt a _Janka is szuper.:)

Leírás

Szia Rita.

Pár mondatban leírnám, hogy miként állunk most. A szabadkai srác nem jött el. A repülönk késett cirka 1 órát:) A vonatot megusztuk 19 fontból:) kb este hétre már szobában voltunk.
Sajnos amit én választottam szoba, a Godinton road-on lett volna, de az nem volt üres és állítólag baromi koszos aki ott lakik. Tehát a 310 szobát foglaltam el és így a Tamással kerültem egy házba. Egyelőre a Viktor még egy másik  lakik, de a hétvégén vagy a hét elején átjöhet ide, mert megüresedik az egyik szoba. Tehát együtt lehetünk. Sőt, hamarosan akár még több magyar is jöhet.
Van egy Észt srác, egy Lengyel srác (ő megy el) és még nem sikerült megszámolnunk, hogy hány Pakisztáni srác. Ők egy szobában laknak, de vagy négyen.
Mai napon megvolt a induction és mindannyian átmentünk rajta. Tényleg nem volt könnyű még a nálam sokkal, de sokkal jobban beszélő Tamásnak és Viktornak sem. Megkaptuk a munkaruhát meg kiegészítőket.
A bankszámlanyitás kicsit macerás, mert első kőrben elhajtottak minket, azzal az indokkal, hogy NI szám nélkül nem nyitják meg.
Ezt említettük bent a cégnél és ők mondták,h semmi gond, hétfőn adnak egy munkáltatói igazolás féle valamit és azzal már meg kell nyitniuk. Többen is mondták, hogy nem szoktak így kukacoskodni, de most ez van.
Az NI számot szerdán megyünk intézni Canterbury-be.
Szerencsére vagy nem annyira szerencsére éjszakai műszakba kerültünk mindannyian, így az ni szám kiváltása sem okoz munkaidő kiesést.
Egyébként tele vagyunk pozitív élményekkel, az angolokkal kacsolatban.
Nekem van egy kis személyes jellegű problémám, de ezt majd megpróbálom megoldani.
A Tamás szobája azonban dugig van bed bug-gal. Holnap jön a Janka és kicserélteti az ágyat, szekrényt. Addig ki kell mosnia mindent a Tominak. kicsit zavarja a dolog, mert össze vissza csípkedték, de reméljük holnap már jobb lesz. Amíg nem jön az új ágy, addig átcuccolt hozzám és itt alszik.
ráadásul a Janka, küldött az egyik emberével valami sátor matrac szerű valamit, hogy ne a földön kelljen aludnia a Tamásnak.
Magyarán, a Janka nagyon kedves és segítőkész.
Idáig 3-4 magyarral találkoztunk és baromira örültünk, hogy magyar szót is hallunk. Magán az induction-on is összefutottunk 2 magyar sráccal, akiket szintén felvettek, de ők asszem nem rajtatok keresztűl jöttek. Én és a Tamás Nokia részlegre kerültünk,míg a Viktor Blackberry-hez.
Az első napi teszt viszont elég könnyü volt. Pontosabban jobban izgultunk, mint amennyire nehéz volt.
Kellett angol szöveget olvasni, összeadni, szorozni és persze telefont szétszedni. Magában a szétszerelésben lépésről lépésre elmagyaráztát és csak az összerakást kellett önállóan elvégezni.
Röviden ennyi jutott eszembe.
Minden problémámtól eltekíntve, bátran ajánlanám, hogy veletek együttműködjön. Otthon is király volt minden és itt a _Janka is szuper.:)
Üdv: Attila

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: műszaki beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!