Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Pesti Ibolya - Németország Házigondozás

Pesti Ibolya - Németország Házigondozás Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v48
Én nagyon-nagyon köszönöm az egész csapatnak, hogy nekem munkát találtak. Tudom nem kevés munkájuk volt benne.
Az interneten kerestem munkát külföldre, betegápolóit. Így találtam rá az EUWORK-re.
Elküldtem az önéletrajzomat, magyarul, németül. Meg is lepődtem, hogy hamarosan felhívott egy hölgy munka miatt.
Szinte nem is akartam elhinni, hogy ez komoly, De természetesen komolyan vettem mindent. Jól is tettem. Hisz most egy csodálatos helyen es családnál dolgozom.

Leírás

Kedves Melánia!

Német klaviatúrám van, így elnézést kérek az ékezetes hibákért.

Én nagyon-nagyon köszönöm az egész csapatnak, hogy nekem munkát találtak. Tudom nem kevés munkájuk volt benne.
Az interneten kerestem munkát külföldre, betegápolóit. Így találtam rá az EUWORK-re.
Elküldtem az önéletrajzomat, magyarul, németül. Meg is lepődtem, hogy hamarosan felhívott egy hölgy munka miatt.
Szinte nem is akartam elhinni, hogy ez komoly, De természetesen komolyan vettem mindent. Jól is tettem. Hisz most egy csodálatos helyen es családnál dolgozom.
Az első telefonbeszélgetést követően elindult egy folyamat, ami sok és komoly munkával járt.
Nekem annyi volt csak a dolgom, hogy követtem az utasításokat, kérdésekre őszintén feleltem, elkellett mennem Veszprémből Szombathelyre egy meghallgatásra.
Ott Patkós Évával találkoztam, aki szinten nagyon szimpatikus volt, és őszintén mindent elmondott, a rossz oldalát is ennek a munkának, nemcsak a jóról beszéltünk, ezt nagyon értékelem.  Én ugyanúgy elmondtam, hogy keveset beszélek németül, ezért fel kellett mérniük mit is tudok. Nem az a lényeg, hogy alapfokon vagy középfokon tudjunk, hanem az, hogy bizonyos dolgokat, ami ehhez a munkához szükséges megértsünk.
Köszönetet kell mondanom három embernek akik hozzásegítettek, hogy itt Weinstadt-ban dolgozhassak. Ezek a nevek:  Mátyás Melánia, Patkós Éva és Gál Tibor.
Családról röviden: Akit ápolok   87 éves hölgy , aki nagyon-nagyon beteg es már öreg is, segiteni kell neki az öltözésben, tolókocsival megyünk a fürdőbe is, bár néha sétálgat egyedül, van, hogy egyedül eszik, de abban is segiteni kell, amit mond, én megcsinálom neki.
Nagyon rossz a szeme, ezért a fényt nem mindig tudja viselni, figyelek a lakásnak az árnyékolására, vagy ő mondja, hogy melyik redőnyt hogyan állítsam be stb. Gyógyszert kell adni, az orvos előírása szerint. Ágyneműt, ruháit, körülötte a lakást tisztán tartom, mindig friss innivaló kell legyen előtte,  Főzők, vásárolok. És egyre jobban szeretek itt lenni, de sajnos nem lehet tudni meddig fog élni a hölgy.
A lánya és a férje segítenek nekem mindenben. Mindig mindent megbeszélünk. Fantasztikusan gondoskodnak rólam is. ügyelnek arra, hogyha egyik nap vagy pár nap többet dolgozom, akkor legyen pihenőm is. Rám szólnak, hogy nem szabad többet dolgoznom, ennyi elég, Eljönnek, elvittek, mindent megmutattak, Stuttgartot is, Étterembe vittek, kaptam egy biciklit ami itt csak az enyém, gondoskodtak az internetről, telefonról. Sőt van egy közös autó is (Ford) ami automata váltós, azzal mehetek én is. Garázsban áll, az én autóm is.
Reggel 9-14 óra között dolgozom, felváltva alszunk ott, nem hagyjuk egyedül a hölgyet. Éjszaka nincs vele gond.
Nagyon-nagyon lehet őket szeretni, végtelenül kedvesek és aranyosak, alig csinálok valamit, és mindig köszönik, nagytudású emberek, beszélnek angolul, zenekedvelők. Angelika, a hölgy lánya nagyon szépen zongorázik, 3 irodában dolgozik, logopédus stb. finom mechanikai műszerészettel foglalkozik a család.
Rengeteget tudnék mesélni, itt hegyek völgyek vannak hatalmas szőlőterületek, egy órai járásra a Feketeerdő, teljesen mások itt az emberek, mint Nürnbergben.  Itt jönnek-mennek a szomszédok ismerősök, törődnek es figyelnek egymásra.
Én kívánom mindenkinek, hogy minden rosszban találjon szépet és jót. Rugalmasnak kell lennünk, és  alkalmazkodónak akkor biztosan nem lesz baj.

Üdvözlök mindenkit:    

Pesti Ibolya

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?

Egy aloldalunkat szeretnénk figyelmetekbe ajánlani: www.euwork.hu/szaktudas-nelkul/raktari-munka. Ezen az oldalon a különböző országokból az összes raktári munkánkat megtudjátok nézni egyben: Nagy-Britannia, Hollandia és Németország. Így jobban össze tudjátok hasonlítani őket, illetve visszajelzéseket, beszámolókat is olvashattok.

Miért sokak választása egy raktárban vagy logisztikai központban dolgozni külföldön? Leginkább azért, mert semmilyen szaktudás vagy korábbi tapasztalat nem kell hozzá, viszont tiszta, rendezett munkahelyen dolgozhatsz, pontosan adják a fizetésedet, és ehhez a fizetéshez különböző műszakpótlékok, bónuszok járnak. Így összességében a fizetésed sem rossz és remek ugródeszka, azaz első munkahely egy új országban! A raktárakban szigorú szervezési és biztonsági előírásokat kell megérteni és követni, ezért nyelvtudás nélküli raktári munka nincs.