Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

P. Ágnes - Ausztria ápoló

P. Ágnes - Ausztria ápoló Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v96
Nagyon elégedett vagyok az Euwork munkájával! A tapasztalatomnak megfelelő helyet találtatok 2 hét alatt, gyönyörűek a hegyek, a szállás ingyenes, a meghirdetett fizetés valós.

A munkatársak, ahogy említettem nagyon segítőkészek, bármikor számíthatok rájuk, nagyon jó a munkahelyi légkör. Az itteni közvetlen főnökök is segítenek mindenben, csak kérdezni és kérni kell.

Köszönöm a segítséget, nagyon örülök, mert sikerült elérhetővé tennetek, amire már régóta vártam!

Leírás

Kedves Eszter!

Nagyon elégedett vagyok az Euwork munkájával! A tapasztalatomnak megfelelő helyet találtatok 2 hét alatt, gyönyörűek a hegyek, a szállás ingyenes, a meghirdetett fizetés valós.

Ausztria legnyugatibb részén, Feldkirch-ben, Stroke Unit-on dolgozom. Egyetlen egy negatívum, hogy 4 betegre jut 1 ápoló, ami egy akut osztályon annyit jelent, hogy időnként a minőségi ápolás kivitelezhetetlen.
Viszont ami a munkát abszolút segíti, hogy eszközökből nincs hiány, illetve a kollégáimra mindig számíthatok. A számítógépes rendszer felhasználóbarát, így a dokumentációval is bőven időt tud spórolni az ember. Mindemellett a kórház térítésmentesen biztosítja a reggelit és a vacsorát, illetve az ebédet kedvezményes áron lehet venni a kórház ebédlőjében.

A munka itt főleg 12 órás műszakban van felosztva, éjjel-nappal fele-fele arányban. Így műszakpótlékot az éjszakai illetve vasárnapi, ünnepnapi műszakra lehet kapni. Túlórára is van lehetőség természetesen, amennyiben nem végeztem el az aznapi teendőket, akkor tovább kell maradnom és befejezni. Nálam eddig 2x fordult elő, amikor túlterhelt volt az osztály.
A beosztást ezenkívül direkt úgy alakítják, hogy havonta legyen legalább 1x egy tömbben 5-6 nap, amikor haza tudok utazni. Ezen kívül is biztosítanak pihenő napokat a műszakok között. A váltott műszak okozta fáradtságon kívül nem érzem magam leterheltnek, ami a jó munkahelyi körülményeknek köszönhető, illetve a szállásom közelsége miatt (3 perc lifttel) az utazással sem kell bajlódnom.

A munkatársak, ahogy említettem nagyon segítőkészek, bármikor számíthatok rájuk, nagyon jó a munkahelyi légkör. Az itteni közvetlen főnökök is segítenek mindenben, csak kérdezni és kérni kell. A vorarlbergi dialektussal kezdek megbarátkozni, de őszintén szólva elég gyakran van úgy, hogy csak éppen, hogy sikerül kitalálnom a mondatok jelentését.

A szállásom ingyenes, egy szobát kaptam a kórház területén. A kilátásom az erkélyről a svájci hegyekre néz, viszonylag csendes, nyugodt a hely. Van Tv, fürdőszoba, illetve cserélik az ágyneműt, törölközőt és takarítanak. Ez számomra tökéletes, annak ellenére, hogy nincs konyha és mosógép. Mosási lehetőség a kórházból kilépve az út másik oldalán van nagyon kedvezményes áron. Főzési lehetőség nincs, de a munkaadó ebben is segített és megtéríti az elektromos felszerelés költséget, amit magam veszek meg.

Úgy gondolom, hogy ez hosszú távon persze nem működik, de kezdetnek illetve átmeneti megoldásnak jó.
A fizetésről annyit írnék, hogy kicsit többre számítottam. Bár nem meglepő hiszen nem teljes hónapot dolgoztam (3 nap mínusz), illetve az első hónapban törvény szerint nem fizetik ki a túlórát, plusz éjszakai és vasárnapi műszakra is csak párszor osztottak be, így ezért jött ki valószínűleg kevesebbre. Minden bizonnyal a következő hónapban valamivel többet kapok. Bár úgy gondolom, hogy már ez az összeg is szép, főleg, hogy Németországban ennyi volt 1 év után az alap keresetem.

A tervem a közeljövőre nézve:
szeretnék itt maradni, amíg lehet. Később pedig vagy leszerződni a kórházzal vagy tovább vándorolni.

Üdvözlettel:

P. Ági

U.i.: Köszönöm a segítséget, nagyon örülök, mert sikerült elérhetővé tennetek, amire már régóta vártam!

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: egészségügy beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?

Egy aloldalunkat szeretnénk figyelmetekbe ajánlani: www.euwork.hu/szaktudas-nelkul/raktari-munka. Ezen az oldalon a különböző országokból az összes raktári munkánkat megtudjátok nézni egyben: Nagy-Britannia, Hollandia és Németország. Így jobban össze tudjátok hasonlítani őket, illetve visszajelzéseket, beszámolókat is olvashattok.

Miért sokak választása egy raktárban vagy logisztikai központban dolgozni külföldön? Leginkább azért, mert semmilyen szaktudás vagy korábbi tapasztalat nem kell hozzá, viszont tiszta, rendezett munkahelyen dolgozhatsz, pontosan adják a fizetésedet, és ehhez a fizetéshez különböző műszakpótlékok, bónuszok járnak. Így összességében a fizetésed sem rossz és remek ugródeszka, azaz első munkahely egy új országban! A raktárakban szigorú szervezési és biztonsági előírásokat kell megérteni és követni, ezért nyelvtudás nélküli raktári munka nincs.