Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Összeszerelő technikus – Hollandia

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között, valamint ugyanezen időben fogadjuk hívását a 00 36 30 608 3911-es telefonszámon.
Fizetés: kb.
780.000 Ft
Állás ID: 011
A toronydaru kerekekre helyezésével a cég egy új innovatív elképzelést valósított meg, mellyel egy teljesen egyedi terméket dobott a piacra. Végtére is, az egyetlen dolog, ami jobb lehet egy toronydarunál, az a mobil kerekeken guruló toronydaru.
Érdeklődni / Jelentkezni
Elérhetőség: Nem aktuális
Munkaterület: Gépipar
Menny.:

Leírás

Mint Összeszerelő technikus, munkájával segíti a mobil toronydaruk, teherautók összeállítását. A műszaki rajzokból olyan dolgokat épít, mint a tengelyek, a kabin, a vezérlőrendszerek, a motorok és a felfüggesztések. 
 
Elvárások:
Releváns szakmai végzettség vagy tapasztalat mechatronika, hidraulika, pneumatika, mechanika, autószerelés, autóelektronika területén
Önállóan vagy csapatban való munkavégzés
Kreatív és megoldás orientált személyiség
Proaktív szemlélet
Társalgási angol vagy holland nyelvtudás
 
Ha szakmai tapasztalattal rendelkezik, de végzettségét nem tudja igazolni, akkor is várjuk a jelentkezését.
 
Amit nyújtunk:
 
Teljes munkaidős állás
Képzési lehetőségek
Utazási költség térítés a lakás és a munkahely között
Szállás
Bruttó fizetés: 2200-2800 euró
Rugalmas beosztás
Túlóra lehetőség
Fizetés hetente vagy 4 hetente
Fizetésemelési lehetőség
Összevonható szabadnapok, munkaidő csúsztatása
 
Jelentkezni a center@euwork.hu e-mail címen, illetve a 06 30/608-39-11 telefonszámon lehetséges.

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!