Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Olaszország, Németország, Belgium érdekel? OKÉ!

2018. 10. 01. 23:49:36

Olaszországban, Németországban, Belgiumban, vagy Hollandiában szeretnél elhelyezkedni, de csak angolul tudsz?

Ez most nem akadály! Amerikai katonai bázisokra keresünk minimális gyorséttermi tapasztalattal rendelkező éttermi dolgozókat! A fizetésből pedig alig kell költened, hiszen a szállás, illetve munkanapokon az étkezés ingyenesen biztosított. Feladatok, pozíciók: pultozás, konyhai kisegítés, takarítás, stb. ezeken felül számos bázisra étterem vezetőt is keresnek, természetesen csak hasonló tapasztalattal. Fizetés: általában az adott ország minimálbére, de mivel ebből szinte semmire sem kell költeni, ez így is egy remek ajánlat. 

Maradnál inkább az Egyesült Királyságnál? A Brit Királyi Légierő bázisaira is el tudunk helyezni ugyanilyen feltételekkel! A bázisok Suffolk megyében találhatók.

Ha a klasszikus szállodai munka mégis vonzóbb számodra, és tapasztalattal is rendelkezel, akkor pedig számos vidéki lehetőség áll rendelkezésre! Érdemes sietni, hiszen a karácsonyi nagy hajtásra való felkészülés már elkezdődött, tehát most lehet nagyobb arányú felvételre számítani! Jelentkezni mindegyik lehetőségre a bernadett@euwork.hu e-mail címen lehet.

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Az Euwork garantáltan  nem fogja senki postaládáját eldugítani! Havonta maximum egy hírlevelet küldünk ki legújabb állásainkról és külföldi munka híreinkről. Ráadásul ezek a hírlevelek tematikusak: mindenki csak arra iratkozik fel, ami számára érdekes: e szerint külön hírlevelet küldünk az angolul tudóknak, a németül tudóknak, a nyelvet nem beszélőknek és a kizárólag szellemi  munkában gondolkodóknak. Ezen a linken tudsz feliratkozni! És akkor nem fogsz lemaradni semmiről, bár, ha biztosra akarsz menni, látogass el Facebook oldalunkra is és likeolj!