Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

O.Gábor - Vizlágyító rendszer karbantartó

O.Gábor - Vizlágyító rendszer karbantartó Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v99

Szia Anita!

Tomas, a kollegák nagyon kedvesek, jól ment a betanulás, mindenben segítenek tényleg. Két hétig laktam a Grange Moor hotelban Maidstone-ban. Nagyon kellemes volt, még a reggeli és a vacsi is a cég számlájára ment.

Leírás

Szia Anita!

Eddig hála Istennek minden rendben volt.

Két hétig laktam a Grange Moor hotelban Maidstone-ban. Nagyon kellemes volt, még a reggeli és a vacsi is a cég számlájára ment.

Aztán a második hétvégén odaadták a Van-t és mondták, hogy nézzek szobát Croydonban, közel egy Yellow storage-hoz. Csekkoljam le, stb...

Meg is lett a szoba, bár havi 500!! az nem kevés...mondjuk Croydon központban van a sétálóutca mellett.Láttam pont ma egy kedves házat az egyik ügyfélnél mikor voltam és azt mondta, hogy 800-ért bérli Kingston-ban.

De annyim most úgy sem lenne.

Tomas, a kollégák nagyon kedvesek, jól ment a betanulás, mindenben segítenek tényleg.

Elintéztem már pár dolgot. Van NI számom, bankszámlám, telefon előfizetésem (azt mondták jót tesz a credit score-nak), bejelentkeztem a Councilhoz.

Sokfelé jártam a Van-nel már, ma pl. Kingston, Ilford, Croydon, de voltam már mindenhol kb.

Szép a belváros, nem egyszerű a közlekedés, de nincs okom panaszra. Azért van, hogy 20 mérföldet megyek két óra alatt, máskor meg ezalatt eljutottam Verwoodba.

A munkába hamar bele lehet jönni, remélem elégedettek velem.

Az első önálló napomon a Van az autópályán defektes lett, nem volt jó. Azt sem tudtam, hol vagyok épp, de megoldottam.

Üdv: Gábor

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: műszaki beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?

Egy aloldalunkat szeretnénk figyelmetekbe ajánlani: www.euwork.hu/szaktudas-nelkul/raktari-munka. Ezen az oldalon a különböző országokból az összes raktári munkánkat megtudjátok nézni egyben: Nagy-Britannia, Hollandia és Németország. Így jobban össze tudjátok hasonlítani őket, illetve visszajelzéseket, beszámolókat is olvashattok.

Miért sokak választása egy raktárban vagy logisztikai központban dolgozni külföldön? Leginkább azért, mert semmilyen szaktudás vagy korábbi tapasztalat nem kell hozzá, viszont tiszta, rendezett munkahelyen dolgozhatsz, pontosan adják a fizetésedet, és ehhez a fizetéshez különböző műszakpótlékok, bónuszok járnak. Így összességében a fizetésed sem rossz és remek ugródeszka, azaz első munkahely egy új országban! A raktárakban szigorú szervezési és biztonsági előírásokat kell megérteni és követni, ezért nyelvtudás nélküli raktári munka nincs.