Állások Menü

O.Gábor - Vizlágyító rendszer karbantartó

O.Gábor - Vizlágyító rendszer karbantartó Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v99

Szia Anita!

Tomas, a kollegák nagyon kedvesek, jól ment a betanulás, mindenben segítenek tényleg. Két hétig laktam a Grange Moor hotelban Maidstone-ban. Nagyon kellemes volt, még a reggeli és a vacsi is a cég számlájára ment.

Leírás

Szia Anita!

Eddig hála Istennek minden rendben volt.

Két hétig laktam a Grange Moor hotelban Maidstone-ban. Nagyon kellemes volt, még a reggeli és a vacsi is a cég számlájára ment.

Aztán a második hétvégén odaadták a Van-t és mondták, hogy nézzek szobát Croydonban, közel egy Yellow storage-hoz. Csekkoljam le, stb...

Meg is lett a szoba, bár havi 500!! az nem kevés...mondjuk Croydon központban van a sétálóutca mellett.Láttam pont ma egy kedves házat az egyik ügyfélnél mikor voltam és azt mondta, hogy 800-ért bérli Kingston-ban.

De annyim most úgy sem lenne.

Tomas, a kollégák nagyon kedvesek, jól ment a betanulás, mindenben segítenek tényleg.

Elintéztem már pár dolgot. Van NI számom, bankszámlám, telefon előfizetésem (azt mondták jót tesz a credit score-nak), bejelentkeztem a Councilhoz.

Sokfelé jártam a Van-nel már, ma pl. Kingston, Ilford, Croydon, de voltam már mindenhol kb.

Szép a belváros, nem egyszerű a közlekedés, de nincs okom panaszra. Azért van, hogy 20 mérföldet megyek két óra alatt, máskor meg ezalatt eljutottam Verwoodba.

A munkába hamar bele lehet jönni, remélem elégedettek velem.

Az első önálló napomon a Van az autópályán defektes lett, nem volt jó. Azt sem tudtam, hol vagyok épp, de megoldottam.

Üdv: Gábor

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: műszaki beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Elkészült az Euwork Kft Adatvédelmi Szabályzata az Európai Unió új adatkezelési rendeletének megfelelően. Ez a dokumentum Érthetően foglalja össze, mi történik az adataiddal regisztráció után, vagy amikor elküldöd a Cv-det emailben, valamint azt is, amikor már a közvetítés során újabb adatokat és dokumentumokat kérünk be tőled. Szintén tartalmazza a dokumentum azt, hogy milyen jellegű dokumentumot mennyi ideig őrzünk meg a rendszerünkben.  
A saját szabályzatunknak való megfelelés érdekében megsemmisítettük az összes elektronikus és írásos dokumentációt régi ügyfeleinkről. Így jelenleg azokkal kapcsolatban akikkel több évvel ezelőtt kerültünk kapcsolatba, jelenleg nem tudunk semmit.