Állások Menü
0

O.Gábor - Vizlágyító rendszer karbantartó

O.Gábor - Vizlágyító rendszer karbantartó Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v99

Szia Anita!

Tomas, a kollegák nagyon kedvesek, jól ment a betanulás, mindenben segítenek tényleg. Két hétig laktam a Grange Moor hotelban Maidstone-ban. Nagyon kellemes volt, még a reggeli és a vacsi is a cég számlájára ment.

Leírás

Szia Anita!

Eddig hála Istennek minden rendben volt.

Két hétig laktam a Grange Moor hotelban Maidstone-ban. Nagyon kellemes volt, még a reggeli és a vacsi is a cég számlájára ment.

Aztán a második hétvégén odaadták a Van-t és mondták, hogy nézzek szobát Croydonban, közel egy Yellow storage-hoz. Csekkoljam le, stb...

Meg is lett a szoba, bár havi 500!! az nem kevés...mondjuk Croydon központban van a sétálóutca mellett.Láttam pont ma egy kedves házat az egyik ügyfélnél mikor voltam és azt mondta, hogy 800-ért bérli Kingston-ban.

De annyim most úgy sem lenne.

Tomas, a kollégák nagyon kedvesek, jól ment a betanulás, mindenben segítenek tényleg.

Elintéztem már pár dolgot. Van NI számom, bankszámlám, telefon előfizetésem (azt mondták jót tesz a credit score-nak), bejelentkeztem a Councilhoz.

Sokfelé jártam a Van-nel már, ma pl. Kingston, Ilford, Croydon, de voltam már mindenhol kb.

Szép a belváros, nem egyszerű a közlekedés, de nincs okom panaszra. Azért van, hogy 20 mérföldet megyek két óra alatt, máskor meg ezalatt eljutottam Verwoodba.

A munkába hamar bele lehet jönni, remélem elégedettek velem.

Az első önálló napomon a Van az autópályán defektes lett, nem volt jó. Azt sem tudtam, hol vagyok épp, de megoldottam.

Üdv: Gábor

Irodáink:
Budapest: 06-1-203-5833
Csíkszereda: +40-266-312-111
Kolozsvár: +40-367-086-167

Kérjük, hogy hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: műszaki beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Cipruson és Krétán már április elején kezdődik a szezon! Németül beszélő fiatalokat keresünk szállodai animátornak. Az animátorok feladata, hogy a szálloda vendégeinek nyaralását egy élménnyé tegyék. Nappal sport programokat szerveznek nekik, este szórakoztató műsorokban vesznek részt, és közben valamikor még a gyerekekkel is játszanak   Az állás semmilyen előzetes képesítést nem igényel, mivel tréning egy görög szigeten biztosított. Ami fontos, az a pörgős, aktív személyiség és a német nyelv ismerete! Infó, jelentkezés: www.euwork.hu/animator