Állások Menü
0

O.Gábor - Vizlágyító rendszer karbantartó

O.Gábor - Vizlágyító rendszer karbantartó Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v99

Szia Anita!

Tomas, a kollegák nagyon kedvesek, jól ment a betanulás, mindenben segítenek tényleg. Két hétig laktam a Grange Moor hotelban Maidstone-ban. Nagyon kellemes volt, még a reggeli és a vacsi is a cég számlájára ment.

Leírás

Szia Anita!

Eddig hála Istennek minden rendben volt.

Két hétig laktam a Grange Moor hotelban Maidstone-ban. Nagyon kellemes volt, még a reggeli és a vacsi is a cég számlájára ment.

Aztán a második hétvégén odaadták a Van-t és mondták, hogy nézzek szobát Croydonban, közel egy Yellow storage-hoz. Csekkoljam le, stb...

Meg is lett a szoba, bár havi 500!! az nem kevés...mondjuk Croydon központban van a sétálóutca mellett.Láttam pont ma egy kedves házat az egyik ügyfélnél mikor voltam és azt mondta, hogy 800-ért bérli Kingston-ban.

De annyim most úgy sem lenne.

Tomas, a kollégák nagyon kedvesek, jól ment a betanulás, mindenben segítenek tényleg.

Elintéztem már pár dolgot. Van NI számom, bankszámlám, telefon előfizetésem (azt mondták jót tesz a credit score-nak), bejelentkeztem a Councilhoz.

Sokfelé jártam a Van-nel már, ma pl. Kingston, Ilford, Croydon, de voltam már mindenhol kb.

Szép a belváros, nem egyszerű a közlekedés, de nincs okom panaszra. Azért van, hogy 20 mérföldet megyek két óra alatt, máskor meg ezalatt eljutottam Verwoodba.

A munkába hamar bele lehet jönni, remélem elégedettek velem.

Az első önálló napomon a Van az autópályán defektes lett, nem volt jó. Azt sem tudtam, hol vagyok épp, de megoldottam.

Üdv: Gábor

Irodáink:
Budapest: 06-1-203-5833
Csíkszereda: +40-266-312-111
Kolozsvár: +40-367-086-167

Kérjük, hogy hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: műszaki beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Szaktudást Nem igénylő Állásaink
Tudtad?

Akár csak két évvel ezelőtt, idén ismét arra kérnénk Titeket (különösen, ha már nyugat-európai fizetésnek örvendtek), hogy támogassátok az Age of Hope alapítványt és annak kampányát: ez az Ezer Gyerek Karácsonya. Ez egész röviden azt takarja,hogy minden évben ezer mélyszegénységben élő gyereket ajándékoznak meg karácsonykor, akik különben nem kapnának semmit sem :( 

Most kétszer nyerhetsz. Egyrészt segítesz egy csomó gyereken, és ettől máris jobban érzed  magad :) Másrészt az adományozók között értékes nyereményeket sorsolunk ki az EUWORK Kft jóvoltából!

Első díj: egy hazaútra szóló repülőjegy bárhonnan Európából! 2 db Második díj: ebédmeghívás egy hatalmas paprikáscsirke szendvicshez a budapesti Oktogonnál lévő Panineriában.  3 db Harmadik díj: professzionális hátmasszázs akár "házhozszállítással" is.