Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Nyelvtanulás

Tapasztalatunk szerint anyanyelvi környezetben, munka mellett ugyanúgy szert tehetsz a folyékony nyelvtudásra, jó kiejtésre és a modern szófordulatokra, mintha egy drága londoni nyelviskolába járnál. Ez persze csak akkor igaz, ha van mire építeni!

Ellentétben a közhiedelemmel, minimális nyelvtudással nem lehet Angliában de máshol sem boldogulni. A munkaadók még a legegyszerűbb fizikai munka esetén is csak olyanokat vesznek fel, akikkel képesek mondatokban is kommunikálni. Sajnos nem érdekli őket, ha valaki "gyorsan tanul", vagy egy másik nyelvből perfekt. Nyelvvizsga bizonyítványt szinte sehol sem kérnek.

A saját érdekedben kérünk, hogy nyelvtudás nélkül ne indulj el külföldre!

Viszont, drága kinti nyelviskola helyett, érdemesebb itthon körülnézni. Sajnos a legtöbb hazai nyelviskola nyelvvizsgára készít fel, és nyelvtannal tömi tele fejed, ami hasznos ugyan, de a külföldön való boldoguláshoz nem erre van szükség. Ha ránk hallgatsz és szeretnéd fejleszteni aktív nyelvtudásod, beszédkészséged, akkor a következő, kifejezetten kommunikáció központú és intenzív lehetőségeket ajánljuk.
BUDAPEST - Anyanyelvű tanárok, tanulás NÉMETÜLTanultál már németül de bajban vagy, ha valahol meg kell szólalnod? Esetleg még soha nem tanultál németül, de az első perctől magabiztosan szeretnéd használni? 

 

Próbáld ki 3-5 fős csoportjainkat, amik ideálisak azok számára, akik gyorsan,költségkímélően szeretnének tanulni. A csoporttagok motiválják egymást, együtt érik el kitűzött nyelvi céljaikat. Az órák kizárólag német nyelven zajlanak, az így gyakorolt szerep-, és szituációs játékok miatt nem csak tanulod, hanem rögtön HASZNÁLOD is a nyelvet. Saját fejlesztésű tananyagunk témakörei életszerűek, ismeretanyaguk hasznos a mindennapokban. 

Időbeosztás: 90 perces tanórákban, heti 2 alkalommal
A tanfolyam hossza: kb 4 hónap
Havi tandíj: 34.560 Ft
AZ ELSŐ ÓRA INGYENES!

Jelentkezz be most egy INGYENES tanácsadó megbeszélésre, ahol kollégáink – meglévő nyelvtudásod felmérése mellett – bővebb információval szolgálnak egyedi módszerünkről.

Jelentkezés:
www.berlitz.hu

1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 29.  Tel: 06-1-266-8655    
1052 Budapest Váci utca 11/B     Tel: 06-1-266-3344

BUDAPEST - Tower Nyelviskola (ANGOL)A Tower Nyelviskola 1998-tól működő, az angol nyelv oktatására szakosodott, engedélyezett felnőttképzési intézmény, engedélyezett angol nyelvi programmal.
Az angolul tanulni vágyók a Budapest belvárosában található, jól felszerelt tantermeinkben kezdő szinttől (A1) egészen felsőfokig (C1) számos tanfolyamon fejleszthetik nyelvtudásukat.

Kínálatunkban szerepel heti 5x5 órás, 4 hetes intenzív tanfolyam (a gyors eredményt elérni kívánók számára), illetve normál heti 2x2 vagy 2x3 órás és félintenzív heti 3x3 órás képzés
(a munka mellett tanulóknak).
Vállalunk csoportos, egyéni vagy kihelyezett oktatást, általános vagy business angol képzést, állásinterjúra, illetve akkreditált nyelvvizsgákra történő felkészítést.

Jelentkezés: http://www.towernyelviskola.hu
 

 


SZOMBATHELY - Panda Nyelvstúdió

Szombathely belvárosában rugalmas időbeosztásban  Angol és Német nyelvtanfolyamok!

 

Nyitva tartás: 8.00.h. – 20.00.h-ig és szombaton 8.00.h-  12.00.h-ig, tehát nem tudsz nem ráérni! És még az órarendet is Te írhatod !

Célirányos, kommunikatív nyelvoktatás külföldi munkavállaláshoz, több éves tapasztalattal rendelkező, diplomás nyelvtanárokkal!
Több száz embernek sikerült, most Rajtad a sor!


Folyamatos akciókkal várunk!

Jelentkezés:  www.pandanyelvstudio.hu

 MISKOLC - KORZAPark Studio német kiscsoportosan/egyéni oktatásban/online oktatás

Kiscsoportos oktatás max. 5 főig. Megtalálta azt a munkát, amire vágyott, csak a német nyelvtudás hiányzik hozzá? 70 órás tanfolyam keretében ötvözzük azokat a módszereket, amelyben minden érzékszervet felhasználunk a hatékonyabb nyelvtanulás érdekében: látás, hallás, beszéd. A cél, hogy meg tudja értetni magát, részt tudjon venni hétköznapi beszélgetésekben, tudjon felvilágosítást kérni. 

Egyéni oktatás személyesen. Ha munkája mellett nem tud egy szervezett tanfolyamra eljárni vagy speciális a beosztása, kérhet egyéni órákat. Önnek megfelelő ritmusban haladunk. A cél itt is annak a minimális tudának az elérése, amivel már a kívánt állás elérhetővé válik.

Online oktatás. Ha már az adott országban van, de még nem elegendő a tudása, vagy egy jobb állásra törekszik, az órák skype segítségével is megoldhatóak. Előnye, hogy az Ön igényeihez alkalmazkodunk időben. 

Lehetősége van tanulni: általános nyelv, vendéglátás, egészségügyi szaknyelv ápolóknak, Telc B2 Pflege nyelvvizsgafelkészítés

Jelentkezés: http://korzaparkstudio.hu/edulang.html
 

 


ANGLIÁBAN, Magyarországon, vagy BÁRHOL - Miracle


“Majd kint rád ragad a nyelv!”….. vagy mégsem? - Gyere és tanulj a Miracle Nyelviskolánál Te is!

 

Iskolánk egy 60 órás intenzív angol vagy német nyelvtanfolyamot kínál mindazok számára, akik kifejezetten a külföldi életre (munkavállalásra) készülnek. Nálunk olyan nyelvtudásra tehetsz szert, amely külföldön valóban használható, hiszen iskolánk angliai székhelyű és tanáraink mind külföldi tapasztalattal rendelkeznek!

Ez egy fantasztikus lehetőség mindazok számára, akik szeretnének pénzt és időt spórolni, illetve nincs lehetőségük tantermi oktatáson részt venni.

A jelentkező kényelmesen tanulhat a világon bárhonnan a Skype segítségével, hiszen így megszűnik a térbeli és időbeli korlát. Nincs szükséged másra, csak egy számítógépre vagy okos készülékre, amelyre telepítve van a Skype program.

Reggeli és esti kurzusok közül válogathatsz, akár hétvégén is!

A tanfolyam elsősorban a beszédkészség fejlesztésére fókuszál illetve megtanítjuk hogyan használd az “élő nyelvet” amivel valóban boldogulni fogsz a mindennapi életben!

Nincs extra költség: nem kell tankönyvet vásárolnod, vagy utazásra költened!

A tanfolyam végén egy anyanyelvi oktatóval tesztelheted tudásod!

Ne hagyd ki! Jelentkezz most és akár már holnap elkezdhetsz tanulni!

JELENTKEZNI AZ EDDIGIEKTŐL ELTÉRŐEN AZ EUWORKNÉL KELL A center@euwork.hu emailcímen, vagy központi telefonszámunkon!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!