Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Nemzetközi szervízmérnök - Hollandia

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. 

Fizetés: kb.
900.000 Ft
Állás ID: 712

Csapatjátékos, de képes önálló munkavégzésre is? Ismeri az elektrotechnika területét és hegeszteni is tud? Önt keressük!

Toronydarukat gyártó cég több éves tapasztalattal, szakirányú végzettséggel és biztos társalgási szintű nyelvtudással keres teljes munkaidős munkatársakat. 

Érdeklődni / Jelentkezni
Elérhetőség: Nem aktuális
Munkaterület: Gépipar

Leírás

Szolgáltatási mérnökként Ön a cég  nagykövete. Közvetlen kapcsolatban áll az ügyfelekkel és a mobil építési termékek felhasználóival. Kapcsolattartással párhuzamosan elemzi és javítja a felmerülő hibákat, gondoskodik a szervizről és a karbantartásról. Szervízmérnökként karbantartási feladatokat és szervizelést is végez. Ezt a munkát helyszínen (Európa), valamint az Oss workshopban végzi.

Elvárások:

  • felsőfokú, szakirányú végzettség
  • hegesztésben és karbantartásban szerzett tapasztalat
  • társalgási / tárgyalóképes angol nyelvtudás
  • elektrotechnika ismerete előny!
  • B kategóriás jogosítvány
  • rugalmasság, hiszen a munkaidő sosem fix 9-5

Amit nyújtunk:

  • alapbér bruttó 3000 EUR/ hó + túlórapótlékok
  • fizetett szabadság
  • munkaruha
  • bónuszok

Indulótőkére nincs szükség! Az első hónapban felmerülő költségek miatt minden esetben ajánljuk ügyfeleinknek, hogy 100.000 Ft-nak megfelelő kiutazási költséggel számoljanak. 

mailJelentkezni a center@euwork.hu e-mail címen, illetve a 06 30/608-39-11 telefonszámon lehetséges.

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!