Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Németországi munka-hírek március 21

Budapesti Nemzetközi Állásbörze sok német és osztrák munkalehetőséggel!

Vidéki EUWORK-interjúk: Miskolc, Szeged

Bővülő álláslehetőségek német teptereken

A svájci fizetések magukkal húzzák a német béreket is

Fogászati asszisztens állás Németországban

 

Egyre több ország várja a magyar munkavállalókat!

Bár a legtöbb ember számára elsősorban Németország, Ausztria és az Egyesült Királyság jut eszébe külföldi munkavállalás kapcsán, egyre több holland, máltai, ír, skandináv ország várja tárt karokkal a magyar munkavállalókat. Ráadásul ezekben az országokban az angol a hivatalos nyelv, vagy ha nem is, akkor sem kell meg tanulni az adott nyelvet ugyanis angollal is lehet boldogulni.

Hogy mindenki számára biztosítsuk a legjobb lehetőségeket immár 5. éve rendezzük meg a Nemzetközi Állásbörzét, ahol az érdeklődők 7 európai ország több mint 70 álláslehetősége közül válogathatnak. Részletes leírás itt olvasható!

 

 

 

 

 

 

Bővülő lehetőségek a német repülőtereken!

Hála a fapados légitársaságok elterjedésének az elmúlt években rendkívül megnőtt a müncheni és a frankfurti repterek forgalma.

Ami azt is jelenti, hogy egyre több munkahely nyílik meg, nem csak a szerelők és a poggyászrakodók számára, hanem a kiszolgáló egységekben is.

Újabban kamionsofőröket, műszerészeket és karbantartókat is keresünk. Az aktuális munkákat a honlapon a németországi munkák alatt lehet megtekinteni. Jelentkezéseket várjuk német nyelven az anita@euwork.hu e-mail címre!

 

 

A svájci bérek magukkal húzzák a német béreket is!

Régóta dolgozunk több McDonald’s gyorsétteremmel is Németországban, de az utóbbi időben egyre inkább Lörrach településen helyezzünk el jelentkezőinket.
Elsősorban azért, mert a munkahely Basel közelében van, ahol a magasabb svájci bérek miatt a német munkahelyek is magasabb bérezéssel honorálják munkavállalóikat. Az elmúlt egy évben 9,1 €-ról 11 €-ra növekedett a bruttó órabér.

A kiemelkedő bérezésen felül a munkáltató biztosít szállást és teljes körű ügyintézést, a visszajelzések alapján a munkavállalók is meg vannak elégedve.

További részleteket itt olvashat, jelentkezni pedig német nyelvű önéletrajzzal e-mailt küldve lehetséges.

 

Új munkahely: Fogászati asszisztens!

Németországba, azon belül Nürnbergbe keresünkegy elegáns, jól felszerelt fogorvosi rendelőbefogászati asszisztenseket. 

Feltétel a szakirányú végzettség, a B1-es szintű, társalgási szintű német nyelvtudás és minimum egy éves releváns szakmai tapasztalat.

A kereseti lehetőség tapasztalattó függően bruttó 2000-2400 EUR/hó.További részletekért kattintson ide.

Ha pedig érdekli, jelentkezzen német nyelvű fényképes önéletrajz elküldésével az eszter@euwork.hu e-mail címen!

 

 

Vidéken is megtalálható az Euwork!

Tudta, hogy nem kell mindenképpen Budapestre utaznia egy interjú miatt? Kollégáink havi rendszerességgel tartanak interjú- és tájékoztatónapot Miskolcon és Szegeden, így ha a közelben lakik, érdemes érdeklődni a közelgő időpontok után és időpontot foglalnia Virágnál.

 

 

Nem találta meg álmai munkáját?

Jó hírünk van az Ön számára, ugyanis állandó partnercégeink mellett egyre több munkáltató veszi fel velünk a kapcsolatot. Ők általában 1-1 specifikusabb pozícióra keresnek jelentkezőket, azonnali kezdéssel, tehát ezeket a munkákat külön nem hirdetjük meg.

Ha regisztrál adatbázisunkba, álmai állása könnyebben megtalálja Önt!

 

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!