Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Németországi munka-hírek március 21

Budapesti Nemzetközi Állásbörze sok német és osztrák munkalehetőséggel!

Vidéki EUWORK-interjúk: Miskolc, Szeged

Bővülő álláslehetőségek német teptereken

A svájci fizetések magukkal húzzák a német béreket is

Fogászati asszisztens állás Németországban

 

Egyre több ország várja a magyar munkavállalókat!

Bár a legtöbb ember számára elsősorban Németország, Ausztria és az Egyesült Királyság jut eszébe külföldi munkavállalás kapcsán, egyre több holland, máltai, ír, skandináv ország várja tárt karokkal a magyar munkavállalókat. Ráadásul ezekben az országokban az angol a hivatalos nyelv, vagy ha nem is, akkor sem kell meg tanulni az adott nyelvet ugyanis angollal is lehet boldogulni.

Hogy mindenki számára biztosítsuk a legjobb lehetőségeket immár 5. éve rendezzük meg a Nemzetközi Állásbörzét, ahol az érdeklődők 7 európai ország több mint 70 álláslehetősége közül válogathatnak. Részletes leírás itt olvasható!

 

 

 

 

 

 

Bővülő lehetőségek a német repülőtereken!

Hála a fapados légitársaságok elterjedésének az elmúlt években rendkívül megnőtt a müncheni és a frankfurti repterek forgalma.

Ami azt is jelenti, hogy egyre több munkahely nyílik meg, nem csak a szerelők és a poggyászrakodók számára, hanem a kiszolgáló egységekben is.

Újabban kamionsofőröket, műszerészeket és karbantartókat is keresünk. Az aktuális munkákat a honlapon a németországi munkák alatt lehet megtekinteni. Jelentkezéseket várjuk német nyelven az anita@euwork.hu e-mail címre!

 

 

A svájci bérek magukkal húzzák a német béreket is!

Régóta dolgozunk több McDonald’s gyorsétteremmel is Németországban, de az utóbbi időben egyre inkább Lörrach településen helyezzünk el jelentkezőinket.
Elsősorban azért, mert a munkahely Basel közelében van, ahol a magasabb svájci bérek miatt a német munkahelyek is magasabb bérezéssel honorálják munkavállalóikat. Az elmúlt egy évben 9,1 €-ról 11 €-ra növekedett a bruttó órabér.

A kiemelkedő bérezésen felül a munkáltató biztosít szállást és teljes körű ügyintézést, a visszajelzések alapján a munkavállalók is meg vannak elégedve.

További részleteket itt olvashat, jelentkezni pedig német nyelvű önéletrajzzal e-mailt küldve lehetséges.

 

Új munkahely: Fogászati asszisztens!

Németországba, azon belül Nürnbergbe keresünkegy elegáns, jól felszerelt fogorvosi rendelőbefogászati asszisztenseket. 

Feltétel a szakirányú végzettség, a B1-es szintű, társalgási szintű német nyelvtudás és minimum egy éves releváns szakmai tapasztalat.

A kereseti lehetőség tapasztalattó függően bruttó 2000-2400 EUR/hó.További részletekért kattintson ide.

Ha pedig érdekli, jelentkezzen német nyelvű fényképes önéletrajz elküldésével az eszter@euwork.hu e-mail címen!

 

 

Vidéken is megtalálható az Euwork!

Tudta, hogy nem kell mindenképpen Budapestre utaznia egy interjú miatt? Kollégáink havi rendszerességgel tartanak interjú- és tájékoztatónapot Miskolcon és Szegeden, így ha a közelben lakik, érdemes érdeklődni a közelgő időpontok után és időpontot foglalnia Virágnál.

 

 

Nem találta meg álmai munkáját?

Jó hírünk van az Ön számára, ugyanis állandó partnercégeink mellett egyre több munkáltató veszi fel velünk a kapcsolatot. Ők általában 1-1 specifikusabb pozícióra keresnek jelentkezőket, azonnali kezdéssel, tehát ezeket a munkákat külön nem hirdetjük meg.

Ha regisztrál adatbázisunkba, álmai állása könnyebben megtalálja Önt!

 

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?
Az Euwork garantáltan  nem fogja senki postaládáját eldugítani! Havonta maximum egy hírlevelet küldünk ki legújabb állásainkról és külföldi munka híreinkről. Ráadásul ezek a hírlevelek tematikusak: mindenki csak arra iratkozik fel, ami számára érdekes: e szerint külön hírlevelet küldünk az angolul tudóknak, a németül tudóknak, a nyelvet nem beszélőknek és a kizárólag szellemi  munkában gondolkodóknak. Ezen a linken tudsz feliratkozni! És akkor nem fogsz lemaradni semmiről, bár, ha biztosra akarsz menni, látogass el Facebook oldalunkra is és likeolj!