Állások Menü
0

Miklós Zsolt - Cukrász/Szakács, Skócia

Miklós Zsolt - Cukrász/Szakács, Skócia Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v140

 

Kedves Detti!

Nagyon örültem,amikor felkértél,hogy számoljak be a tapasztalataimról.

Szépen elrepült az idő! Immáron másfél éve a Skót felföldön élek,hála a segítségednek,amit nem tudok elégszer megköszönni. Szerencsére vagytok,nekünk külföldre kényszerülőknek!

Leírás

Szóval jó régen történt,hogy holtfáradtan,megszeppenve megérkeztem Port Appin-ba. Fogalmam sem volt mi vár majd rám,de már nem volt visszaút. Hosszú oldalakon részletezhetném a történéseket,de annak sem eleje,sem vége nem lenne.

Rövidre fogva mosogatóként kezdtem,ma már Pastry,azaz desszert chef vagyok. Az álmok igen is elérhetőek,de meg is kell küzdeni értük! 

Mindenkinek szívből ajánlom ezt a helyet. A táj földbe döngöli az embert. Az óceánpart két perc sétára van,a Staff accomodaion-tól. Én magam a konyhából is az óceánt látom.Itt Appin-ban sokan vagyunk magyarok, mert imádják a munkamorálunkat és a küzdőszellemünket. Nem véletlenül írom ezt, ugyanis ez egy olyan hotel, ahová a felső tízezer tagjai jönnek pihenni. Éppen ezért, mindennek tökéletesnek kell lennie. Ijesztően hangozhat, de egyben kihívás is. Aki valaha az önéletrajzába veheti az Airds Hotelt, annak gyerekjáték munkát találnia a jövőben.

Tanácsaim:

Kitartó munkával elegendő pénzt fogsz keresni!

Az időjárás borzalmas, ezért bárki is jön ide, alaposan pakolja be a bőröndjét! Bikinire és hasonlókra nem lesz szükség. Az év nagy részében esik az eső, de nyáron akár tizenöt fok is lehet! :) A helyiek nagyon kedvesek és befogadóak.

FONTOS: Mielött ide jönnél, az utolsó napig fejleszd az angoltudásod! Mint ahogy máshol is, itt is minden nap tudnod kell angolul kommunikálni. Ez alap! A helyieket egyébként nehéz megérteni. Ez abból adódik, hogy a skótok egy sajátságos angolt beszélnek. Félni azonban semmi ok. Itt mindig figyelünk arra,hogy segítsünk egymáson. Inkább vagyunk egy pici család, mint kollégák. Ezért, ha ide jössz,segíteni fogunk mindenben,amíg a saját lábadra állsz.

Amire számíthatsz: Hatalmas hegyek, kristálytiszta levegő és víz, csend, rengeteg munka és szakmai fejlődés és egy második család.

Ezzel zárnám is első beszámolómat. Köszönöm az EuWorknek, hogy hozzá segített ehhez a hatalmas kalandhoz. Bárki, aki a jövőben ide érkezik szívesen adok személyes felkészítést. Az e-mail címemet bármikor elkérhetitek az EUWork csapatától. Cserében annyit kérek,hogy kezdetektől fogva azon dolgozz,hogy tovább építsd a magyarok rendkívűl jó hírnevét itt! 

Szép napot kívánok mindenkinek!

Miklós Zsolt Pastry Chef.

Irodáink:
Budapest: 06-1-203-5833
Miskolc: 06-30-607-1650
Csíkszereda: +40-266-312-111
 

Kérjük, hogy hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: vendéglátós beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Szaktudást Nem igénylő Állásaink
Tudtad?

"Londoni szállás munkalehetőséggel" nevű programunk új lehetőséggel bővült. Chealseebe kersünk 5 csillagos francia étterembe tapasztalt vendéglátós munkatársakat, kiemelkedő, 8,50 font/óra fizetésért. A munkaválaló részéről elengedhetetlen az ápolt, igenyes megjelenés és folyékony angol és/vagy francia nyelvtudás, valamint vendéglátói tapasztalat. Poziciók:

Host, pincér(nő), főpincér

Hosszú távra keresnek megbizható es szorgalmas munkavállalókat. 

Akinek nincs ilyen komoly szakmai tapasztalata vagy nyelvtudása, azokat továbbra is el tudjuk helyezni más éttermekben és szállodákban 7,2 - 7,5 GBP/órás fizetéssel.