Állások Menü
0

Miklós Zsolt - Cukrász/Szakács, Skócia

Miklós Zsolt - Cukrász/Szakács, Skócia Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v140

 

Kedves Detti!

Nagyon örültem,amikor felkértél,hogy számoljak be a tapasztalataimról.

Szépen elrepült az idő! Immáron másfél éve a Skót felföldön élek,hála a segítségednek,amit nem tudok elégszer megköszönni. Szerencsére vagytok,nekünk külföldre kényszerülőknek!

Leírás

Szóval jó régen történt,hogy holtfáradtan,megszeppenve megérkeztem Port Appin-ba. Fogalmam sem volt mi vár majd rám,de már nem volt visszaút. Hosszú oldalakon részletezhetném a történéseket,de annak sem eleje,sem vége nem lenne.

Rövidre fogva mosogatóként kezdtem,ma már Pastry,azaz desszert chef vagyok. Az álmok igen is elérhetőek,de meg is kell küzdeni értük! 

Mindenkinek szívből ajánlom ezt a helyet. A táj földbe döngöli az embert. Az óceánpart két perc sétára van,a Staff accomodaion-tól. Én magam a konyhából is az óceánt látom.Itt Appin-ban sokan vagyunk magyarok, mert imádják a munkamorálunkat és a küzdőszellemünket. Nem véletlenül írom ezt, ugyanis ez egy olyan hotel, ahová a felső tízezer tagjai jönnek pihenni. Éppen ezért, mindennek tökéletesnek kell lennie. Ijesztően hangozhat, de egyben kihívás is. Aki valaha az önéletrajzába veheti az Airds Hotelt, annak gyerekjáték munkát találnia a jövőben.

Tanácsaim:

Kitartó munkával elegendő pénzt fogsz keresni!

Az időjárás borzalmas, ezért bárki is jön ide, alaposan pakolja be a bőröndjét! Bikinire és hasonlókra nem lesz szükség. Az év nagy részében esik az eső, de nyáron akár tizenöt fok is lehet! :) A helyiek nagyon kedvesek és befogadóak.

FONTOS: Mielött ide jönnél, az utolsó napig fejleszd az angoltudásod! Mint ahogy máshol is, itt is minden nap tudnod kell angolul kommunikálni. Ez alap! A helyieket egyébként nehéz megérteni. Ez abból adódik, hogy a skótok egy sajátságos angolt beszélnek. Félni azonban semmi ok. Itt mindig figyelünk arra,hogy segítsünk egymáson. Inkább vagyunk egy pici család, mint kollégák. Ezért, ha ide jössz,segíteni fogunk mindenben,amíg a saját lábadra állsz.

Amire számíthatsz: Hatalmas hegyek, kristálytiszta levegő és víz, csend, rengeteg munka és szakmai fejlődés és egy második család.

Ezzel zárnám is első beszámolómat. Köszönöm az EuWorknek, hogy hozzá segített ehhez a hatalmas kalandhoz. Bárki, aki a jövőben ide érkezik szívesen adok személyes felkészítést. Az e-mail címemet bármikor elkérhetitek az EUWork csapatától. Cserében annyit kérek,hogy kezdetektől fogva azon dolgozz,hogy tovább építsd a magyarok rendkívűl jó hírnevét itt! 

Szép napot kívánok mindenkinek!

Miklós Zsolt Pastry Chef.

Irodáink:
Budapest: 06-1-203-5833
Csíkszereda: +40-266-312-111
Kolozsvár: +40-367-086-167

Kérjük, hogy hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: vendéglátós beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Szaktudást Nem igénylő Állásaink
Tudtad?

Akár csak két évvel ezelőtt, idén ismét arra kérnénk Titeket (különösen, ha már nyugat-európai fizetésnek örvendtek), hogy támogassátok az Age of Hope alapítványt és annak kampányát: ez az Ezer Gyerek Karácsonya. Ez egész röviden azt takarja,hogy minden évben ezer mélyszegénységben élő gyereket ajándékoznak meg karácsonykor, akik különben nem kapnának semmit sem :( 

Most kétszer nyerhetsz. Egyrészt segítesz egy csomó gyereken, és ettől máris jobban érzed  magad :) Másrészt az adományozók között értékes nyereményeket sorsolunk ki az EUWORK Kft jóvoltából!

Első díj: egy hazaútra szóló repülőjegy bárhonnan Európából! 2 db Második díj: ebédmeghívás egy hatalmas paprikáscsirke szendvicshez a budapesti Oktogonnál lévő Panineriában.  3 db Harmadik díj: professzionális hátmasszázs akár "házhozszállítással" is.