Állások Menü
0

Miklós Zsolt - Cukrász/Szakács, Skócia

Miklós Zsolt - Cukrász/Szakács, Skócia Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v140

 

Kedves Detti!

Nagyon örültem,amikor felkértél,hogy számoljak be a tapasztalataimról.

Szépen elrepült az idő! Immáron másfél éve a Skót felföldön élek,hála a segítségednek,amit nem tudok elégszer megköszönni. Szerencsére vagytok,nekünk külföldre kényszerülőknek!

Leírás

Szóval jó régen történt,hogy holtfáradtan,megszeppenve megérkeztem Port Appin-ba. Fogalmam sem volt mi vár majd rám,de már nem volt visszaút. Hosszú oldalakon részletezhetném a történéseket,de annak sem eleje,sem vége nem lenne.

Rövidre fogva mosogatóként kezdtem,ma már Pastry,azaz desszert chef vagyok. Az álmok igen is elérhetőek,de meg is kell küzdeni értük! 

Mindenkinek szívből ajánlom ezt a helyet. A táj földbe döngöli az embert. Az óceánpart két perc sétára van,a Staff accomodaion-tól. Én magam a konyhából is az óceánt látom.Itt Appin-ban sokan vagyunk magyarok, mert imádják a munkamorálunkat és a küzdőszellemünket. Nem véletlenül írom ezt, ugyanis ez egy olyan hotel, ahová a felső tízezer tagjai jönnek pihenni. Éppen ezért, mindennek tökéletesnek kell lennie. Ijesztően hangozhat, de egyben kihívás is. Aki valaha az önéletrajzába veheti az Airds Hotelt, annak gyerekjáték munkát találnia a jövőben.

Tanácsaim:

Kitartó munkával elegendő pénzt fogsz keresni!

Az időjárás borzalmas, ezért bárki is jön ide, alaposan pakolja be a bőröndjét! Bikinire és hasonlókra nem lesz szükség. Az év nagy részében esik az eső, de nyáron akár tizenöt fok is lehet! :) A helyiek nagyon kedvesek és befogadóak.

FONTOS: Mielött ide jönnél, az utolsó napig fejleszd az angoltudásod! Mint ahogy máshol is, itt is minden nap tudnod kell angolul kommunikálni. Ez alap! A helyieket egyébként nehéz megérteni. Ez abból adódik, hogy a skótok egy sajátságos angolt beszélnek. Félni azonban semmi ok. Itt mindig figyelünk arra,hogy segítsünk egymáson. Inkább vagyunk egy pici család, mint kollégák. Ezért, ha ide jössz,segíteni fogunk mindenben,amíg a saját lábadra állsz.

Amire számíthatsz: Hatalmas hegyek, kristálytiszta levegő és víz, csend, rengeteg munka és szakmai fejlődés és egy második család.

Ezzel zárnám is első beszámolómat. Köszönöm az EuWorknek, hogy hozzá segített ehhez a hatalmas kalandhoz. Bárki, aki a jövőben ide érkezik szívesen adok személyes felkészítést. Az e-mail címemet bármikor elkérhetitek az EUWork csapatától. Cserében annyit kérek,hogy kezdetektől fogva azon dolgozz,hogy tovább építsd a magyarok rendkívűl jó hírnevét itt! 

Szép napot kívánok mindenkinek!

Miklós Zsolt Pastry Chef.

Irodáink:
Budapest: 06-1-203-5833
Csíkszereda: +40-266-312-111
 

Kérjük, hogy hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között telefonáljanak a megadott telefonszámokon.

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: vendéglátós beszámoló
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Szaktudást Nem igénylő Állásaink
Tudtad?

Egyre több raktári munkát tudunk ajánlani Németországban is. Egyes raktárak elvárnak némi raktározási vagy esetleg targoncás tapasztalatot, de az élelmiszerraktárak mindenféle tapasztalat nélkül is felveszi a jelentkezőket. Két raktárban pedig most arra is van lehetőség, hogy egy németül beszélő raktáros vigye magával németül nem beszélő párját, barátját, vagy testvérét. Figyelem: német nyelvtudás nélkül továbbra sem lehet jelentkezni! De a németül beszélők ki tudnak vinni magukkal még egy embert, feltéve, ha kint mindig segítenek neki (azért kell a baráti/családi vagy párkapcsolat, mert egy idegentől nem várhatjuk el, hogy rendszeresen segítsen nekünk fordítani a munkahelyen vagy azon kívül). 

Német raktári munkáink németországi bejelentéssel, teljesen hivatalosan működnek, fizetés a német minimálbér, a szállást pedig a munkaadó biztosítja. Ezért már egész kevés indulótőkével is lehet kimenni és dolgozni Németországban!