Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

M.Edit- Német betanított munka

M.Edit- Német betanított munka Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v777

Koszonom a segitséged,igazán elégedett vagyok!Itt nincs lehetetlen,segitőkész mindenki,a kapcsolattartoinktól kezdve a munkatársaimig.Szorgalom,igyekezet kell es nem feladni.

A szállással sincs semmi gond,en egy igazán tiszta hàzaspárral vagyok egy lakreszen,szerencsem van.

Leírás

Kedves Anita,

ne haragudj,hogy ket het telt el es most jelzek vissza csak.Koszonom a segitséged,igazán elégedett vagyok!Itt nincs lehetetlen,segitőkész mindenki,a kapcsolattartoinktól kezdve a munkatársaimig.Szorgalom,igyekezet kell es nem feladni.Ablakot szereltem először,de nem éreztem ra kellően es igen keveset csináltam,hat szegyenítően keveset.Athelyeztek,itt a betanító nő nagyon jó volt,mert nemcsak mutatott,hanem beszélt is.(Egyszer megmutatjak es fel kell fogni,amivel az elejen nekem gondom volt)
A szállással sincs semmi gond,en egy igazán tiszta hàzaspárral vagyok egy lakreszen,szerencsem van.Tagas a szobam is es fenyes.Hűtő és tv nincs a szobaban,de a konyhaban van hűtő es mi raadasul kaptunk meg egyet.Nincs panaszom,nem is lehet. A magyarok is rendesek mindnyajan. Jöhet barki,akinek van egy alap nemet tudasa,ajanlani tudom csak!
Szorgalom kell es arra epulhet minden.
Ne haragudj,h elhagytam az ekezeteket! Es köszönök mindent!
Tovabbi szep napot kivanok!

Üdvözlettel: Edit

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?

Egy aloldalunkat szeretnénk figyelmetekbe ajánlani: www.euwork.hu/szaktudas-nelkul/raktari-munka. Ezen az oldalon a különböző országokból az összes raktári munkánkat megtudjátok nézni egyben: Nagy-Britannia, Hollandia és Németország. Így jobban össze tudjátok hasonlítani őket, illetve visszajelzéseket, beszámolókat is olvashattok.

Miért sokak választása egy raktárban vagy logisztikai központban dolgozni külföldön? Leginkább azért, mert semmilyen szaktudás vagy korábbi tapasztalat nem kell hozzá, viszont tiszta, rendezett munkahelyen dolgozhatsz, pontosan adják a fizetésedet, és ehhez a fizetéshez különböző műszakpótlékok, bónuszok járnak. Így összességében a fizetésed sem rossz és remek ugródeszka, azaz első munkahely egy új országban! A raktárakban szigorú szervezési és biztonsági előírásokat kell megérteni és követni, ezért nyelvtudás nélküli raktári munka nincs.