Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

K.Zoltán - raktár

K.Zoltán - raktár Katt rá a felnagyításhoz
Állás ID: v912

Nagyon megy az idő, de rendben mennek a dolgok és így talán kevésbé veszi észre az ember.

Mindent egybevetve jó döntés volt kijönni.

Leírás

Szervusz Anita!

 

Úgy gondolom, hogy nekem kellett volna előbb jelentkeznem, ahogy megláttam a levelet, akkor ugrott be: már negyedik hónapja vagyok kint... Nagyon megy az idő, de rendben mennek a dolgok és így talán kevésbé veszi észre az ember.

Azóta is a raktárban dolgozom, jók a munkakörülmények, a beosztással sincs gond. Már két alkalommal voltam otthon, igaz rövid időre, de ez benne volt a pakliban. Szállást váltottam, talált egy kiadó lakást a Martin, így június eleje óta már Freisingben lakom. 

A munkában is lesz változás, úgy tűnik, hogy szeptember közepétől a szállításra át tudok menni. Ez volt eredetileg is a terv,kamionsofőrként dolgozni a reptéren ahogy látom német partneretek minden tekinteteben ennek mentén halad. Csak úgy mint a fizetéssel, az is érkezik, ahogy megbeszéltük.

Mindent egybevetve jó döntés volt kijönni.

Remélem ti is jól vagytok, Neked és kollégáidnak is a legjobbakat kívánom!

 

Üdvözlettel: Zoltán

 

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Tudtad?

Egy aloldalunkat szeretnénk figyelmetekbe ajánlani: www.euwork.hu/szaktudas-nelkul/raktari-munka. Ezen az oldalon a különböző országokból az összes raktári munkánkat megtudjátok nézni egyben: Nagy-Britannia, Hollandia és Németország. Így jobban össze tudjátok hasonlítani őket, illetve visszajelzéseket, beszámolókat is olvashattok.

Miért sokak választása egy raktárban vagy logisztikai központban dolgozni külföldön? Leginkább azért, mert semmilyen szaktudás vagy korábbi tapasztalat nem kell hozzá, viszont tiszta, rendezett munkahelyen dolgozhatsz, pontosan adják a fizetésedet, és ehhez a fizetéshez különböző műszakpótlékok, bónuszok járnak. Így összességében a fizetésed sem rossz és remek ugródeszka, azaz első munkahely egy új országban! A raktárakban szigorú szervezési és biztonsági előírásokat kell megérteni és követni, ezért nyelvtudás nélküli raktári munka nincs.