Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Gumiabroncs szerelő - Németország

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, angol vagy német nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között, valamint ugyanezen időben fogadjuk hívását a 00 36 30 608 3911-es telefonszámon.
Fizetés: kb.
600.000 Ft
Állás ID: 726

Stuttgart melletti műhelybe  keresnek lelkes, motivált és tapasztalattal rendelkező férfiakat ANGOL vagy NÉMET nyelvtudással. 

 

 

Kinek ajánljuk?
Elérhetőség: Nem aktuális
Munkaterület: Autóipar

Leírás

8 üres pozíció betöltésére keresnek munkavállalókat, 3-4 fős csapatok esetén min. 1 autó és 2 fő aktív nyelvtudással kell, hogy rendelkezzen. 

Elvárások:

  • ANGOL vagy NÉMET társalgási szintű nyelvtudás
  • jó fizikum, gyors munkavégzés
  • korábbi szakmai tapasztalat feltétel! Bárki jelentkezhet, aki korábban benzinkúton, szerelőműhelyben segédként dolgozott, vagy jelenleg tanulmányait végzi autóipari területen
  • mobilitás

Amit kínálunk:

  • heti nettó 450 EUR fizetés
  • ingyenes szállás
  • 3 hónap után közös szimpátia esetén további foglalkoztatás lehetséges
  • kiváló szakmai gyakorlatnak és szezonális munkának
  • 8 órás munkarend

Indulótőke szükséges:  Egyedül a kiutazás költségét fedező és egyéb felmerülő kiadásokra szükséges összeg kell, hogy rendelkezésre álljon, mely nagyjából 100.000 Ft.

mailJelentkezés önéletrajzokkal a dach@euwork.hu címen lehetséges!

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!