Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Üvegházi munka Amszterdam vonzáskörzetében- Hollandia

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között, valamint ugyanezen időben fogadjuk hívását a 00 36 30 608 3911-es telefonszámon.
Fizetés: kb.
400.000 Ft
Állás ID: 719

Amszterdam vonzáskörzetében található üvegházakba, szabadon termő növényekhez keresünk motivált, angolul kommunikáló munkavállalókat betanított munkára. 

Erkölcsi bizonyítvány szükséges a munkába álláshoz!

Érdeklődni / Jelentkezni
Elérhetőség: Nem aktuális
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Munkaterület: Mezőgazdaság, állattenyésztés

Leírás

Milyen feladatokat kell ellátnom és milyen elvárásokat támasztunk mi a jelentkező felé?

 • Feladatok: a cég profiljától függően: hagymadugványozás,ültetés metszés, tövek és szárba szökkenő hagymások ellenőrzése, locsolás, tápanyagellátás pótlása, permetezés
 • zöldség, -gyümölcsmelegház esetén: szüretelés, termőföld előkészítése, permetezés
 • az üvegházban történő munkavégzés páradús levegőben, meleg környezetben történik: szív,-érrendszeri betegség / magas vérnyomás, mozgásszervi zavar és allergia kizáró ok lehet!
 • gyakran kell hajolgatni, térdelni, közepesen megterhelő fizikai munkát végezni adott sebességen. Különösen igaz ez főszezonban
 • esetenként esőben történő munkavégzés is előfordul (esőkabátban)
 • korai kezdés: 7:00/8:00-tól kezdődik a műszak
 • fizikai munkavégzés, ezért hasonló területen/ betanított munkában szerzett tapasztalat feltétel!
 • jelentkezés max. 60 éves korig!

Mit kínálunk?

 • elszállásolás a cég saját házaiban: kétágyas szoba 360 EUR/ hó, melyben minden  rezsiköltség benne foglaltatik
 • holland biztosítás 22,01 EUR / hét (fizetésből levonásra kerül)
 • bejárás biciklivel vagy a cég saját autójával (amennyiben 10km-nél messzebb van a munkahely)
 • fizetés: bruttó 9,23-10 EUR/ óra
 • átlagos 38-43 óra munkavégzés / hét. Hétvégi munkavégzés is előfordul!
 • fizetett szabadság
 • nem szezonális munka!

Az első hónapban felmerülő költségek miatt minden ügyfelünknek 100.000 Ft-nak megfelelő indulótőke meglétét javasoljuk! Kiutazás önköltséges!

mailJelentkezés angol nyelvű önéletrajz kíséretében a lucia@euwork.hu címen!

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Vélemények

Erről az állásról még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!