Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Szakács Máltán

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között, valamint ugyanezen időben fogadjuk hívását a 00 36 30 329-1207-es telefonszámon.
Fizetés: kb.
455.000 Ft
Állás ID: M03
Kínai konyhaművészetben jártas szakácsot keresünk Máltára!
Elérhetőség: Nem aktuális
Munkaterület: Vendéglátás

Leírás

A kisujjadban van a kínai konyha? Akkor ezt a pozíciót Neked találták ki!

Feladatok:

Az ételek elkészítéséhez szükséges költségek megbecsülése

A sztenderdek és jól alkalmazott főzési technikák biztosítása

Az alapanyagok helyes felhasználásának ellenőrzése

Az ételminőség és frissesség ellenőrzése

Az étvágygerjesztő tálalás biztosítása

Leltár feltöltöttségének felügyelete

Elvárások:

2-3 év, a kínai konyhaművészet terén szakácsként szerzett tapasztalat

Gyakorlat a menük összeállításában és nagyobb konyhák irányításában

HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerek alapos ismerete

Jó vezetői képesség

Rugalmas munkaidő vállalása

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!