Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Gyógyszerészt keresünk a csodaszép Máltára!

Katt rá a felnagyításhoz
Fizetés: kb.
8.762.000 Ft
Állás ID: M01
Elérhetőség: Nem aktuális
Munkaterület: Egészségügy, gyógyszerészet, szociális

Leírás

Gyógyszerészt keresünk a csodaszép Máltára!

Olyan lelkes, nyitott és motivált jelentkezőket várunk, akik hétköznapi és hétvégi munkavégzést is vállalni tudnak. A feladatok közé tartozik a vényköteles és nem vényköteles gyógyszerek kiadása, az adagolás ellenőrzése, kisebb betegségek esetén tanácsadás nyújtása, tájékoztatás a lehetséges mellékhatásokról, valamint olyan egészségügyi szolgáltatások nyújtása, mint a vérnyomás és koleszterinszint ellenőrzése és vércukorszintmérés.

Jelentkezni online vagy fényképes önéletrajzzal a dach@euwork.hu címen lehet. Jelentkezéséhez kérjük csatolja a releváns, képzést igazoló dokumentumait is (diploma, bizonyítványok stb.).

Követelmények:

Uniós tagállami bizonyítvánnyal rendelkező BA vagy MA végzettséggel rendelkező gyógyszerész

EU Pharma Licence

előny: kiskereskedelmi gyógyszerészeti ágazatban szerzett tapasztalat

folyékony angol nyelvtudás (további nyelvek ismerete előny)

Amit ajánlunk:

EU szinten versenyképes fizetés (tudás és tapasztalat függvényében)

egy éves fix szerződés, heti 40 óra

cafeteria

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!