Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Főszakács Máltán

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

A fenti gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között, valamint ugyanezen időben fogadjuk hívását a 00 36 30 329-1207-es telefonszámon.
Állás ID: M04

Máltai luxusszálloda bővülő csapata keresi új főszakácsát!

Elérhetőség: Nem aktuális
Munkaterület: Vendéglátás

Leírás

Feladatok:

Az étel előkészítési folyamatok és kapcsolódó tevékenységek ellenőrzése és irányítása

Menü összeállítása új és már meglévő kulináris alkotásokból a változatosság és minőség szem előtt tartásával – az étterem menedzserével és a borszakértővel együttműködésben

Felszolgálás előtt a fogások jóváhagyása, tökéletesítése

Felszerelések és alapanyagok megrendelése

A konyha működésének és a személyzetnek az irányítása

A konyhai személyzet felvételi eljárásában, képzésében és irányításában való részvétel

Jelentések készítése a személyzet munkaidejéről, elkötelezettségéről és tudásáról

Tisztelet és együttműködés megteremtése a munkatársak között

Elvárások:

3-5 főszakácsként szerzett tapasztalat

Jártasság a menük összeállításában és a nagyobb konyhák vezetésében

HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer alapos ismerete

Képesség a költségek kezelésére

Munkaidő tekintetében rugalmas, kreatív személyiség

Folyékony angol nyelvtudás (+ egyéb EU-s nyelv ismerete)

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: főszakács, Málta, szakács
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!