Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Casino Dealer-t keresünk Máltára!

Katt rá a felnagyításhoz
Fizetés: kb.
350.000 Ft
Állás ID: M02

Fiatalos, lendületes személyiség vagy, aki új kihívásokra vágyik az online játékok világában? Ha úgy érzed, illik rád a leírás, ne hezitálj, jelentkezz! Tapasztalat nem szükséges, a képzést mi biztosítjuk!

Elérhetőség: Nem aktuális
Munkaterület: Közvetlen szolgáltatás

Leírás

Mi lesz a feladatod?

Te leszel az élőben, kamerán keresztül közvetített kaszinójátékok házigazdája. Irányítani fogod a játékasztalt és kézben tartod a dolgokat, hogy a fair play mindig biztosítva legyen! A lényeg, hogy játékosainknak  felejthetetlen élményben legyen része.

Elvárások:

Legyél ügyfélközpontú, érett és képes arra, hogy biztosítsd a szakmaiságot. Fontos a jó kommunikációs készség és nem árt egy kis rugalmasság sem, hiszen a munka jellegéből adódóan előfordulhatnak hirtelen változások a műszakokban. A munkájuk és a kollégáik irányában elkötelezett személyek jelentkezését várjuk és az sem hátrány, ha már szereztél 1-2 év szolgáltatóipari tapasztalatot, de nem szükségszerű. Az angol nyelv beszédszintű ismerete elengedhetetlen!

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!