Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Gyermekanimátor munka Görögországban

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten, Miskolcon és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között.

Fizetés: kb.
180.000 Ft
Állás ID: 406

Gyermekanimátorokat keresünk a 2020-as szezonra áprilistól október végéig görögországi szállodákba. Kezdés: április-május!

Szeretnél egy bulis, pörgős nyarat? Szeretnéd tökéletesre fejleszteni a nyelvtudásod? Gyere hozzánk animátornak! 

Elérhetőség: Aktuális
Munkaterület: Közvetlen szolgáltatás

Leírás

Ha szeretnéd a nyarat egy 4-5 csillagos tengerparti szállodában tölteni úgy, hogy még pénzt is keresel, akkor itt a helyed!

Görögországi szállodák  várják nyitott, barátságos fiatalok jelentkezését, akik szeretnék magukat kipróbálni szállodai animátorként a nyári szezonban. 

A feladatok közé tartozik a szállodában nyaraló gyermekek számára miniclubok szervezése (táncos, vidám játékok), valamint a gyermekek felügyelete. 

A fizetés 500-650 euró (nettó) / hó, a szállás és ellátás ingyenesen biztosított, így a szezon alatt 3.000 Euro (minimum 1 millió forint) félretehető. 

Az elvárások: 

 • társalgási szintű angol vagy német nyelvtudás (orosz, holland, skandináv, francia nyelvtudással is keresnek embereket)
 • 18-25 év közötti életkor
 • sportos megjelenés
 • vidám, közvetlen személyiség

Mit hagysz ki, ha nem élsz ezzel a lehetőséggel?

 • ingyen szállás
 • ingyen háromszori étkezés, amit a hotel biztosít (háromfogásos ételek)
 • bejelentett munkahely
 • ingyen reptéri transzfer, a reptéren várnak rád
 • ingyen üdítő, italok, és annyi kávé, amennyit csak akarsz
 • a cég visszatéríti az utazási költségedet (200 Euro)
 • szuper munkalehetőség, mert amit megkeresel, azt egy az egyben félre tudod rakni
 • vidám emberek
 • pörgős nyár
 • buli buli hátán, amit minden hétvégén a cég szervez

 • JELENTKEZÉS a center@euwork.hu-ra küldött angol nyelvű fényképes önéletrajzzal lehetséges.

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!