Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Animátori munka (Görögország)

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, angol vagy német nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között.

Fizetés: kb.
180.000 Ft
Állás ID: 405

Szeretnél egy bulis, pörgősnyarat? Szeretnéd tökéletesre fejleszteni a nyelvtudásod? Gyere hozzánk animátornak, hogy nyaradat a tenger mellett tölthesd!

Elérhetőség: Aktuális
Munkaterület: Vendéglátás

Leírás

Görögországi 4-5 csillagos tengerparti szállodába keressük azon sportrajongó, aktív fiatalok jelentkezését, akik szeretnék magukat kipróbálni szállodai animátorként a nyári szezonban (áprilistól október végéig). 


A feladatok
közé tartozik a szállodai vendégei számára sportprogramok szervezése, vízi aerobic, strandröplabda, és egyéb sporttevékenységek oktatása, levezénylése.


A fizetés 500-650 Euro (nettó) / hó, a szállás és ellátás ingyenesen biztosított, és a repülőjegy árát is visszatéríti a munkáltató, így a szezon alatt 3000 Euro (minimum 1 millió forint) félretehető. 

Az elvárások: 

 • társalgási szintű angol vagy német nyelvtudás (orosz, holland, francia, skandináv nyelvekkel is keresnek embereket)
 • 18-25 év közötti életkor
 • sportos megjelenés
 • vidám, közvetlen személyiség

Mit hagysz ki, ha nem élsz ezzel a lehetőséggel?

 • ingyen szállás
 • ingyen háromszori étkezés, amit a hotel biztosít (háromfogásos ételek)
 • bejelentett munkahely
 • ingyen reptéri transzfer, a reptéren várnak rád
 • ingyen üdítő, italok, és annyi kávé, amennyit csak akarsz
 • a cég visszatéríti az utazási költségedet (200 Euro)
 • szuper munkalehetőség, mert amit megkeresel, azt egy az egyben félre tudod rakni
 • vidám emberek
 • pörgős nyár
 • buli buli hátán, amit minden hétvégén a cég szervez

Ha magadra ismertél, és szeretnéd magad animátorként kipróbálni, küldj angol nyelvű fényképes önéletrajzot a center@euwork.hu-ra!

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Ehhez kapcsolódó videók:

Ehhez kapcsolódó állások, visszajelzések

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!