Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Intenzív háziápolói munka Berlinben magyar családnál

Katt rá a felnagyításhoz
Fizetés: kb.
875.000 Ft
Állás ID: D11
2020. március 1-től keresünk szakápolókat/szakápolónőket Berlinbe otthoni intenzív ápolásra egy magyar családhoz.
Kinek ajánljuk?
Kinek ajánljuk?
Kinek ajánljuk?
Elérhetőség: Nem aktuális
Munkaterület: Egészségügy, gyógyszerészet, szociális

Leírás

Egy 65 éves hölgy mellé keresünk Berlinbe márciustól szakápolókat teljes vagy részmunkaidőben.

A munkavégzés a MAGYAR házaspár otthonában történik, de nem bentlakásos a munka. A szállást önállóan lehet keresni vagy a munkaadó is tud segíteni.

A hölgynek 24 órás ápolásra van szüksége, ezért az ápolás műszakos beosztásban történik. Ez a munkavállalók igényeit figyelembe véve lesz kialakítva. 

Amit kínálunk:

  • Akár ismerősével együtt is jelentkezhet a munkára, ha neki is szakképzett ápolói végzettsége van.
  • Brutto 16 euro órabér
  • 30 nap fizetett szabadság
  • További juttatások: éjszakai-, vasárnapi- és ünnepnapi pótlékok
  • Bejelentett német munkaviszony

Amit kérünk:

  • szakápolói/ ápolói vagy idősgondozó végzettség és annak a hivatalos német fordítása
  • részben hétvégi és ünnepnapi műszakok elvállalása
  • középfokú német nyelvtudás (a családon kívüli mindennapokhoz elengedhetetlen) 

A feladatokhoz tartozik az ápolás (mosdatás, tisztába tétel), segítségnyújtás a gyógyszer bevételében és étkezésben (víz és folyékony táplálék a gyomorszondán keresztül) , vérnyomás-, illetve testsúly ellenőrzése, injekció, gégecső cseréje és a váladék leszívása stb. A hölgy ágyban fekszik, de elvárás, hogy napi szinten kerekesszékbe ültessék.

Valamint az ápolónak fel kell ismernie, ha hölgy rosszul van és tudnia kell értesítenie erről az orvost. 

További információkért, illetve jelentkezéssel írjon üzenetet a dach@euwork.hu címre, vagy érdeklődjön a +49 30 151 53579839-es telefonszámon akár magyar nyelven is.

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Állás címkék: ápoló, Berlin, intenzív, magyar, német, otthoni
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!