Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Állások Menü

Dél-németországi ápoló állás INGYENES NÉMET NYELVTANFOLYAMMAL

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva, angol nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között, valamint ugyanezen időben fogadjuk hívását a 00 36 30 608 3911-es telefonszámon.

Fizetés: kb.
720.000 Ft
Állás ID: 458

 Dél-Németországba keresünk szakképzett nővéreket, ápolókat idősek otthonába, rehabilitációs intézetekbe és kórházakba - a munka mellett rendszeres, heti 3 x1,5 órás NÉMET nyelvtanfolyam ingyenesen biztosított! Nálunk nincs évekig tartó elköteleződési idő, nyelvtanfolyam visszafizetésre kötelező szerződés !

Kinek ajánljuk?
Kinek ajánljuk?
Elérhetőség: Aktuális
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Munkaterület: Egészségügy, gyógyszerészet, szociális

Leírás

Jelentkezési feltételek: 

  • Egészségügyi ápoló végzettség (OKJ 54 ápoló,OKJ 55 ÁPOLÓ, HID,1998 után végzett általános ápoló és asszisztens bizonyítvány, diplomás ápoló)
  • Min. A2-es, alapfokú német nyelvtudás
Amit kínálunk:
  •  Heti 3x1,5 óra intenzív skype-os nyelvtanfolyam Németországban munka mellett
  •  Pályázati anyag komplett összeállításában való segítség
  •  Fizetés az első pár hónapban bruttó 1850-2000 EUR/hó segédápolóként, utána minimum bruttó 2400-2700 EUR/hó már szakképzett ápolóként
  •  Szállás a munkahelyen vagy a környékén térítés ellenében kezvezményesen biztosított (a munkahely nővérszállójának a telítettségétől függ)
  •  A munka 3 műszakban lehetséges
  •  Munkaruha biztosított
  •  Folyamatos továbbképzéseken, tréningeken való részvételi lehetőség
  •  A magyar nyelvű ápolói bizonyítvány német nyelvű hitelesítéséhez szükséges hivatalos dokumentumok elintézésében teljes körű segítséget nyújtunk!A közvetítés minden ügyfelünk számára INGYENES.

           A jelentkezés, valamint a hivatalos dokumentumok intézése KÜLFÖLDRŐL is lehetséges.

 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 22.

Kedves Eszter!

Köszönöm kérdését, jól vagyok és jól érzem magam a munkahelyemen. Szívesen megírom a tapasztalataimat, észrevételeimet.

- Milyenek a munkafeltételek?
A munkafeltételekkel elégedett vagyok. Sokkal jobbak, mint az előző munkahelyemen volt. Minden tárgyi eszköz a rendelkezésemre áll, amire szükségem van, rajtam múlik, hogy használom-e.

- Túlóra lehetőség van-e?
Túlórázási lehetőség nem ilyen egyszerű. Abban az értelemben, hogy munkaidő végén még maradok egy kicsit, nincs lehetőség. Napi túlórázás lehet, amikor valaki más helyett, a szabadnapomon behívnak dolgozni. Erre számtalanszor volt már alkalom. Magát a túlórát nem fizetik ki, hanem görgetem magam előtt. Majd hat hónap elteltével és bizonyos óraszám után fizet a munkáltató. Tehát magyarországi értelemben nincs túlóra fizetés. Persze, ha a túlórás napokra jár pótlék, azt a következő hónapban kifizetik.

- Milyenek a munkatársak? Főnökök?
A munkatársaim nagyon rendesek, segítőkészek. A csapatunk teljesen nemzetközi, így nincs probléma abból, hogy ki honnan való. A kollégák között többen is vagyunk, akik még nem beszélik (jól) a nyelvet. Van aki még annyira sem beszél, mint én. Ez nem okoz gondot, mert valahogy mégis megértjük egymást. :-)
A közvetlen főnökeimmel is nagyon jó a kapcsolatom. Mindenben segítenek.. Érzésem szerint meg vannak elégedve velem. Már most azon gondolkodnak, hogy mikor is dolgozhatnék már én is Kraft-ként.
Az intézmény két vezetője októberben sajnos egyszerre felmondtak. Jelenleg januárig ideiglenes intézményvezető és ápolási igazgató van. Az előbbit nem ismerem, mert ő csak hetente kétszer jár az intézményünkbe, egy másik idős-otthont vezet. Az új ápolási igazgatóval is jó a kapcsolatom.

- Meg van-e elégedve a bérezéssel? Azt kapta-e, amit ígértek?
A bérem az annyi, amennyit ígértek. Lehetne esetleg több is, de nem panaszkodom, kijövök a béremből. A szerződésemben benne van, hogy negyedévente kaphatok prémiumot, ha az igazgató úgy gondolja. Sajnos eddig még nem kaptam prémiumot, de az vigasztal, hogy a többi kolléga sem. Valószínűleg a vezetőváltás az oka.

- Milyen a szállás?
A jelenlegi szállásom nagyon jó, igaz ezt már én kerestem magamnak, mivel anyukám is kiköltözött hozzám, és egy barátnőm is velünk lakik. A lakás 110 nm-es, háromszobás, bőven elférünk. :-) Amikor ide költöztem, akkor egy hónapig panzióban laktam, ami szörnyű volt. Csak egy szoba volt. A konyha és fürdő közös használatú volt, és csak én laktam ott, mint nő, a többi lakó férfi volt. Innen az Önök német partnercége segítségével sikerült egy jobb helyen egy szép nagy szobát bérelnem. Ezúton is köszönöm az a segítséget. Innen költöztem október 1-től a jelenlegi lakásomba.

- Ha probléma adódott, mennyire voltak segítőkészek?
Ha bármi problémám volt (de különösebben nem volt), akkor a kollégák és a közvetlen főnökeim készséggel segítettek. Nagyon elégedett vagyok velük, jó köztük dolgozni.

- Mik a tervek a jövőre vonatkozóan?
Terveim szerint szeretnék maradni a jelenlegi munkahelyemen. Ha mégsem, akkor az csak majd az új vezetéstől teszem függővé. Ha mégis távozásra adom a fejemet, akkor csak is valahol a környékben akarok új munkát keresni.

-Mennyire volt elégedett az EUWORK munkájával?
Nagyon elégedett vagyok az EUWORK munkájával. Mindig segített ha kellett, és a kérdéseimre is készséggel válaszoltak. Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítséget!

Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!