Állások Menü
0

Ápolók, nővérek külföldi munka

ÁLLÁSAJÁNLATAINK ÁPOLÓ VÉGZETTSÉGGEL RENDELKEZŐK SZÁMÁRA

NÉMETORSZÁGBAN, AUSZTRIÁBAN, SVÁJCBAN, ANGLIÁBAN ÉS ÍRORSZÁGBAN
 

külföldi ápolói állások ügyintézőjeJELENTKEZÉS:

nagyon elégedett vagyok az euwork munkájával! A szállás ingyenes, a meghirdetett fizetés valós.
Koncz Eszter

06-1-203-5833
eszter@euwork.hu
1068 Budapest, Szófia utca 15. földszint 5.

Rendezés:
ID: 176
Aktuális

 ÁPOLÓ MUNKA NÉMETORSZÁGBAN Regensburg környékén egy elegáns idősek otthonában 2 hetes váltásban. Az állást kizárólag német ANERKENNUNG-gal rendelkező ápolók tudják betölteni!

15 nap munka Németországban, 15 nap pihenés Magyarországon.

ID: 458
Aktuális
720.000 Ft

 Dél-Németországba keresünk szakképzett nővéreket, ápolókat idősek otthonába, rehabilitációs intézetekbe és kórházakba - a munka mellett rendszeres, heti 3 x1,5 órás NÉMET nyelvtanfolyam ingyenesen biztosított! Nálunk nincs évekig tartó elköteleződési idő, nyelvtanfolyam visszafizetésre kötelező szerződés !

ID: 168
Aktuális
800.000 Ft

 Megbízónk profilja: Rehabilitációs Klinika és az Idősotthon.

Munkavégzés helye: Dél-Németország, Regensburg környéke.

Előnye, hogy nagy és aktív kint élő magyar közösség tagja lehetsz

Gyenge középfokú nyelvtudással 2160 euró a fizetés, német Anerkennunggal rendelkező ápolók részére: 2700 euró 

ID: 194
Aktuális
800.000 Ft

 Okleveles - diplomás - és OKJ 54-es általános ápolói végzettséggel, felsőfokú angol nyelvtudással rendelkező nővér és ápoló jelentkezőink számára kiemelkedő bérezési és karrierlehetőség Angliában. 

ID: 222
Aktuális
600.000 Ft

 Osztrák partnereink szakképzett nővéreket, ápolókat keresnek rehabilitációs központokba, idősek otthonába és klinikákra is. Ausztria egész területén lehetséges az elhelyezés. Az osztrák honosításban teljes körű segítséget nyújtunk.

ID: 236
Aktuális
690.000 Ft

 Ápolói állás Németországban Stuttgartban és környékén, valamint Münchenben idősotthonokban, rehabilitációs központokban, kórházakban kiemelkedő fizetéssel (nettó 2000 EUR!) Jelentkezés minimum B1-es, társalgási szintű német nyelvtudással lehetséges.

 

ID: 237
Aktuális
1.700.000 Ft

   Svájci idősotthonokba, kórházakba, rehabilitációs intézetekbe keresünk középfokú német nyelvtudással rendelkező ápolókat kiemelkedően magas fizetéssel! A svájci elismertetés/ Anerkennung megszerzésében teljes körű segítséget nyújtunk.

ID: 607
Aktuális
750.000 Ft

 INTENZÍV HÁZIÁPOLÓ MUNKA NÉMETORSZÁGBAN. STUTTGART környékére keresünk német ANERKENNUNG-al rendelkező ápolókat 2 hetes váltásba, intenzív házi ápolásra. Két hét munka Németországban, két hét pihenés Magyarországon.

ID: 343
Aktuális
900.000 Ft

 MŰTŐSNŐ MUNKA NÉMETORSZÁGBAN

Partnerünk, egy Köln-közeli elegáns magánkórház keres műtősnőket minimum B2-es, középfokú német nyelvtudással. A szállás minimális áron biztosított.

ID: 596
Nem aktuális
600.000 Ft

 Írországi diplomás és szakképzett ápolói állások

Számos pozitív visszajelzést kaptunk a már sikeresen elhelyezett kedves Ügyfeleinktől, amelyeket az alábbiakban olvashat!
 
Referenciáink:
Ápoló Németország visszajelzés, beszámoló
  • Rita - Szakképzett ápoló Angliában
  • Ágnes - Szakképzett ápoló Ausztriában
  • Anasztázia - Szakképzett ápoló Ausztriában
  • Mária - Szakképzett ápoló Ausztriában
  • Gabriella - Szakképzett ápoló Svájcban
  • Erika - Szakképzett ápoló Ausztriában
  • Éva - Szakképzett ápoló Ausztriában
  • Melinda - Szakképzett ápoló Németországban
  • Renáta - Idősottholi segédápoló Angliában
  • Csaba - Szakképzett ápoló Hollandiában

 


     Nővérek és Áplolók Angliában, Németországban, Ausztriában

 

Nem minden egészégügyi végzettséggel dolgozhatunk a szakmánkban külföldön, ugyanis az oklevelünket a helyi hatóságoknál el kell ismertetni. Ápolók számára a következő oklevelek valamelyike mindenképp kell: OKJ 54-es ÁPOLÓ, OKJ 55-ös ÁPOLÓ, 1998 után végzett általános ápoló és asszisztens, diplomás ápoló, vagy ha 1998 előtt végzett, akkor az az oklevél plusz HID-as képzés. (Amennyiben nem rendelkezik egyikkel sem, akkor se keseredjen el, hisz dolgozhat gondozóként, esetleg segédápolóként is külföldön)

Ezen felül mindenképp szükséges valamilyen szintű idegennyelv tudás. Természetesen nem ápolhatunk beteg embereket úgy, hogy ne tudnánk a beteggel és a kollégákkal kommunikálni! Ennek ellenére sok cég hirdet megbízhatatlan és átverés célzatú "állásokat", ahol nem várnak el semmilyen nyelvtudást.


Minden általunk ajánlott munkalehetőség bejelentett és legális, ahol a jelentkező kötelező módon megkapja az adószámot, TB számot, és személyzeti szállást is. Az EUWORK szolgáltatása teljesen ingyenes.
 
Külföldön kapott fizetése későbbi nyugdíjába is beleszámít!

Ha kérdése lenne, az alábbi telefonszámokon (munkaidőben) örömmel adunk felvilágosítást: 1-203-5833.

a munkafeltételek nagyon jók. Remek német munka tapasztalat.Vidéki irodáink:

Miskolc: 06-30-607-1650
Csíkszereda: +40-266-312-111Ha már rendelkezik egészségügyi tapasztalattal, akkor erre az önéletrajzban is fel kell hívnia a figyelmet. Ha részletezi szakmai tapasztalataidat, sokkal nagyobb eséllyel kap magasabb szintű állást. 
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Szaktudást Nem igénylő Állásaink
Tudtad?

Akár csak két évvel ezelőtt, idén ismét arra kérnénk Titeket (különösen, ha már nyugat-európai fizetésnek örvendtek), hogy támogassátok az Age of Hope alapítványt és annak kampányát: ez az Ezer Gyerek Karácsonya. Ez egész röviden azt takarja,hogy minden évben ezer mélyszegénységben élő gyereket ajándékoznak meg karácsonykor, akik különben nem kapnának semmit sem :( 

Most kétszer nyerhetsz. Egyrészt segítesz egy csomó gyereken, és ettől máris jobban érzed  magad :) Másrészt az adományozók között értékes nyereményeket sorsolunk ki az EUWORK Kft jóvoltából!

Első díj: egy hazaútra szóló repülőjegy bárhonnan Európából! 2 db Második díj: ebédmeghívás egy hatalmas paprikáscsirke szendvicshez a budapesti Oktogonnál lévő Panineriában.  3 db Harmadik díj: professzionális hátmasszázs akár "házhozszállítással" is.