Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Ápolók, nővérek külföldi munka

ÁLLÁSAJÁNLATAINK ÁPOLÓ VÉGZETTSÉGGEL RENDELKEZŐK SZÁMÁRA

NÉMETORSZÁGBAN, AUSZTRIÁBAN, SVÁJCBAN, ANGLIÁBAN ÉS ÍRORSZÁGBAN
 

JELENTKEZÉS:

nagyon elégedett vagyok az euwork munkájával! A szállás ingyenes, a meghirdetett fizetés valós.
Karasi Kitti

06-1-203-5833
kitti@euwork.hu
1068 Budapest, Szófia utca 15. földszint 5.

Rendezés:
ID: 168
Aktuális
800.000 Ft

 Megbízónk profilja: Idősotthon és korházak.

Munkavégzés helye: Dél-Németország, Regensburg környéke.

Előnye, hogy nagy és aktív kint élő magyar közösség tagja lehetsz

Gyenge középfokú nyelvtudással és szakképzett képeítéssel 2000 euró a fizetés, diploma elismertetése után és német Anerkennunggal rendelkező ápolók részére: akár 3800 euró 

ID: D11
Nem aktuális
875.000 Ft
2020. március 1-től keresünk szakápolókat/szakápolónőket Berlinbe otthoni intenzív ápolásra egy magyar családhoz.
ID: 716
Nem aktuális
960.000 Ft

Németországba, Münchenbe egy jól felszerelt idősotthonba keresünk szakképzett ápolókat akár azonnali kezdéssel. A szállás kedvezményesen rendelkezésre áll.

ID: 222
Aktuális
600.000 Ft

 Osztrák partnereink szakképzett nővéreket, ápolókat keresnek rehabilitációs központokba, idősek otthonába és klinikákra is. Ausztria egész területén lehetséges az elhelyezés. Az osztrák honosításban teljes körű segítséget nyújtunk.

ID: 194
Aktuális
800.000 Ft

 Okleveles - diplomás - és OKJ 54-es általános ápolói végzettséggel, felsőfokú angol nyelvtudással rendelkező nővér és ápoló jelentkezőink számára kiemelkedő bérezési és karrierlehetőség Angliában. 

ID: 236
Nem aktuális
750.000 Ft

 Ápolói állás Németországban Stuttgartban és környékén, valamint Münchenben idősotthonokban, rehabilitációs központokban, kórházakban kiemelkedő fizetéssel (nettó 2500 EUR!) Jelentkezés minimum B1-es, társalgási szintű német nyelvtudással lehetséges.

ID: 237
Nem aktuális
1.700.000 Ft

   Svájci idősotthonokba, kórházakba, rehabilitációs intézetekbe keresünk középfokú német nyelvtudással rendelkező ápolókat kiemelkedően magas fizetéssel! A svájci elismertetés/ Anerkennung megszerzésében teljes körű segítséget nyújtunk.

ID: 607
Nem aktuális
630.000 Ft

 INTENZÍV HÁZIÁPOLÓ MUNKA NÉMETORSZÁGBAN. REGENSBURG ÉS MÜNCHEN ÉS STUTTGART környékére keresünk német ANERKENNUNG-al rendelkező ápolókat intenzív házi ápolásra. 

Számos pozitív visszajelzést kaptunk a már sikeresen elhelyezett kedves Ügyfeleinktől, amelyeket az alábbiakban olvashat!
 
Referenciáink:
Ápoló Németország visszajelzés, beszámoló
  • Rita - Szakképzett ápoló Angliában
  • Ágnes - Szakképzett ápoló Ausztriában
  • Anasztázia - Szakképzett ápoló Ausztriában
  • Mária - Szakképzett ápoló Ausztriában
  • Gabriella - Szakképzett ápoló Svájcban
  • Erika - Szakképzett ápoló Ausztriában
  • Éva - Szakképzett ápoló Ausztriában
  • Melinda - Szakképzett ápoló Németországban
  • Renáta - Idősottholi segédápoló Angliában
  • Csaba - Szakképzett ápoló Hollandiában

 


     Nővérek és Áplolók Angliában, Németországban, Ausztriában

 

Nem minden egészégügyi végzettséggel dolgozhatunk a szakmánkban külföldön, ugyanis az oklevelünket a helyi hatóságoknál el kell ismertetni. Ápolók számára a következő oklevelek valamelyike mindenképp kell: OKJ 54-es ÁPOLÓ, OKJ 55-ös ÁPOLÓ, 1998 után végzett általános ápoló és asszisztens, diplomás ápoló, vagy ha 1998 előtt végzett, akkor az az oklevél plusz HID-as képzés. (Amennyiben nem rendelkezik egyikkel sem, akkor se keseredjen el, hisz dolgozhat gondozóként, esetleg segédápolóként is külföldön)

Ezen felül mindenképp szükséges valamilyen szintű idegennyelv tudás. Természetesen nem ápolhatunk beteg embereket úgy, hogy ne tudnánk a beteggel és a kollégákkal kommunikálni! Ennek ellenére sok cég hirdet megbízhatatlan és átverés célzatú "állásokat", ahol nem várnak el semmilyen nyelvtudást.


Minden általunk ajánlott munkalehetőség bejelentett és legális, ahol a jelentkező kötelező módon megkapja az adószámot, TB számot, és személyzeti szállást is. Az EUWORK szolgáltatása teljesen ingyenes.
 
Külföldön kapott fizetése későbbi nyugdíjába is beleszámít!

Ha kérdése lenne, az alábbi telefonszámokon (munkaidőben) örömmel adunk felvilágosítást: 1-203-5833.

a munkafeltételek nagyon jók. Remek német munka tapasztalat.Vidéki irodáink:

Miskolc: 06-30-607-1650
Csíkszereda: +40-266-312-111Ha már rendelkezik egészségügyi tapasztalattal, akkor erre az önéletrajzban is fel kell hívnia a figyelmet. Ha részletezi szakmai tapasztalataidat, sokkal nagyobb eséllyel kap magasabb szintű állást. 
Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!