Hogyan használd ezt a honlapot? Hogy tudsz érdeklődni? Oldalunkon országokra lebontva megtalálod az összes állásunkat. Minden állásnál láthatod a követelményeket, a fizetést, és további, részletes információkat. Ha elolvastad és érdekel, de még kérdésed van, jelentkezz az adott állásra, mi pedig visszahívunk telefonon!

OKÉ
Termékek Menü

Teherautó szerelő - Ausztria

Katt rá a felnagyításhoz

Jelentkezés

Jelentkezem
A fenti gombra kattintva,német nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével tud jelentkezni az állásra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket hétköznap 9 és 17 óra között, valamint ugyanezen időben fogadjuk hívását a 00 36 30 608 3911-es telefonszámon.
Fizetés: kb.
800.000 Ft
Állás ID: 705

Közel 700 munkavállalót foglalkoztató osztrák cég folyamatos felvételben keres szakképzett és tapasztalt munkaerőt, 17 helyszíni kirendeltségében. 

Azonnali kezdés, hosszútávú lehetőség!

Elérhetőség: Nem aktuális
Munkaterület: Gépipar

Leírás

Elvárások:

  • Alapfokú, azaz min. A2-es német nyelvtudás
  • szakirányú végzettség
  • rugalmasság és esetenként túlóra vállalása
  • több év szakmai tapasztalat

Feladatok a teljesség igénye nélkül:

  • Teherautók, ipari gépek (elsősorban építőipar) szerelése, karbantartása
  • emellett karbantartási és szervizelési munkák végrehajtása és felügyelete csapatban

Amit kínálunk:

  • munkaruha biztosított
  • ingyenes szállás
  • fejlődési és előrelépési lehetőség
  • alapbér 12,08 EUR/ óra + napidíj 

Indulótőke szükséges:  Az első hónapban felmerülő költségek miatt minden esetben ajánljuk ügyfeleinknek, hogy 100.000 Ft-nak megfelelő kiutazási költséggel számoljanak. 

mailJelentkezés NÉMET nyelvű önéletrajzzal a dach@euwork.hu címen lehetséges. 

 

Kérdésed van?

Az állás interjún részletesen elmondjuk a munka részleteit és minden kérdésedet megválaszoljuk. Érdemes átnézned a gyakran ismételt kérdéseket válaszainkkal! Írhatsz nekünk emailt is, vagy kérdezhetsz tőlünk Facebookon / Messengeren is: m.me/europamunka

Hasonló, ezt is nézd meg!

Ezen a kategórián belül:
Keresés nyelvtudás szerint
Partnereink
Tudtad?

Bár jelenleg a munkaerő hiány a jellemző Európában, ez nem mindig marad így. Az egyre fejlettebb programoknak és mesterséges intelligenciáknak köszönhetően rengeteg (többnyire monoton) munkahely fog megszűnni mindenhol. Mit lehet ez ellen tenni? Az egyik megoldás, hogy mi is programozónak állunk, ahogy ez a szakmai cikk is javasolja. Ha ehhez nincs kedvünk akkor inkább a soft skillekre kell rágyúrnunk. A kutatók szerint a jövőben olyan munkavállalókat fognak jól megfizetett munkakörökben foglalkoztatni, akik önállóak, rugalmasak, gyorsan beletanulnak bármikor egy új feladatkörbe, és jól tudnak összedolgozni akár különböző nemzetiségű emberekkel is. 

Ezek viszont pont azok a készségek, amiket az iskolában nem, de egy külföldi munkavállalás során elsajátítunk. Új helyzethez kell alkalmazkodnunk, addig nem látott mindennapi problémákat megoldanunk és különböző kultúrájú emberekkel összedolgoznunk. Egy külföldi állással olyan új képességekre teszünk szert, amelynek pozitív hatásait akár még évtizedek múlva is élvezhetjük!